Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 14
Mimihoo spune:
Eva, cu toate problemele lor, daca ar fi sa plec vreodata din Romania as pleca in Franta. mai exact in sud, pe langa Nisa. Este superb si am intalnit niste oameni, francezi, de o frumusete a sufletului extraordinara. Am stat 3 saptamani acolo in "luna" de miere, si m-as duce oricand si oricat. Sotul meu a lucrat acolo 6 luni si a fost destul de greu sa se duca la munca intr-un loc in care lumea vine sa se distreze, dar oricum, e de acord cu mine :-)
alexa si mami spune:
ce-mi place cind citesc vesti bune
imi pare rau de burticutzele racite
sa treaca.
felicitari fetelor care au aflat ce minuni ascund in burtica!!!
anca aveam asa un felling ca ai fetitza, esti asa delicata si arati a mamica de fetitza:)
alexa si
mami
piolica spune:
Eva, nu exagerez deloc, asta este parerea mea si din nefericire vad ca nimeni nu mi-o poate schimba. Sotului meu i s-a oferit un contract de 4 ani in Romania incepind din anul asta, dpdv al beneficiilor era beton, si am spus NIET! Vrem sa plecam din Budapesta, dar nicidecum sa mergem in nebunia din Bucuresti. Nu ti-o iau in nici un nume de rau, apreciez opinia ta, dar asta nu inseamna ca m-ai convins. Poate e si virsta, eu sint cu vreo 4 ani mai mare ca tine, iar sotul meu cu vreo 7 mai mare decit sotul tau. Poate ca la virstele voastre am fi gindit la fel. Sotul meu a facut 'armata' la Sibiu, s-a indragostit de Romania, i-a invatat limba si a ramas. A facut tot posibilul sa lucreze in Bucuresti, si asta a si facut, pina i s-a oferit aceasta oportunitate la Budapesta. S-a casatorit cu o romanca si ii place tare Romania, dar nu nebunia asta de acum. Mie imi plac oamenii, cred ca noi stim sa ne facem prieteni foarte usor, ma simt bine in tara... dar pentru citeva zile, saptamini, la un moment dat vreau sa plec. Cind se vor mai linisti lucrurile, cine stie, ne vom gindi si noi sa ne intoarcem, dar mi-e teama ca asta nu se va intimpla niciodata. Sincer, admir oamenii care au ramas!
22+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
EvaF spune:
quote:
Originally posted by piolica
Nu ti-o iau in nici un nume de rau, apreciez opinia ta, dar asta nu inseamna ca m-ai convins. Poate e si virsta, eu sint cu vreo 4 ani mai mare ca tine, iar sotul meu cu vreo 7 mai mare decit sotul tau. Poate ca la virstele voastre am fi gindit la fel.

Draga mea, subiectul asta a deviat destul de periculos, spun eu. Eu nu vb de persoana ta, de varste, nu imi permit sa emit astfel de judecati. Eu vb de Europa, de tzari, atat. Ce sa fac, sa fac o reverenta pentru ca sunt mai tanara, ca nu inteleg deloc ce treaba are varsta. Si ce treaba are vaarsta sotului meu?
Nu incerc sa iti schimb opinia, incerc sa o exprim pe a mea, asa cum este firesc!
23+
Luca POZE CU NOI
Never say never!
piolica spune:
alexa si mami, hai ca mi-a placut cum Alexa i-a declarat dragoste ''suriorului''
Mimihoo, sa vezi ce fericita o sa fii cind o sa-ti vezi bebelinul/bebelina la ecografie. Abia astept sa-ti vad burtikul.
22+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
andreutac spune:
Hello burtici!
Asa spre sfarsitul programului reusesc sa am si eu o interventie, dar de citit v-am citit printre picaturi.
Tinem pumnii pentru fetele care merg azi la eco si in acest sens scoatem agitatele

Kid, din nou felicitari pentru bebelina sanatoasa si frumoasa!
Andreea_and, ai o burtica f maricica si frumoasa si ma bucur ca ti-au placut pozele, sunt relativ recente, facute pe 01-02.05.2008,
Zambet mic, intrebasei de maternitate - eu o sa nasc la Polizu, acolo lucreaza dr. care imi urmareste sarcina si unde am inteles ca au aparatura f buna la sectia de neonatologie
Nocom, bine ai revenit printre noi, chiar daca mai rarut, pe mine una ma bucura interventiile tale. Pana la urma bb 2 e fetita, asa a ramas?
Andreea
19+ 
piolica spune:
Eva, aici ai dreptate, discutia a deviat si este rau de tot off-topic, ti-am trimis PM.
22+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
alinushca spune:
Mi-ati facut galerie frumoasa mai de pomana. Am fost azi la doctor cu mari emotii sa il vad pe bebe si nu l-am vazut. Domnul doctor s-a apucat sa insiste cum nu a insistat niciodata cu nimic pana acum ca sa ma duc sa imi fac triplu test ca nu-i pasa daca eu nu vreau sa stiu dar el are nevoie sa stie. Ca a mai avut el un cuplu care nu a vrut sa faca amniocenteza dar el trebuie sa stie ca sa stie la ce se asteapta la nastere. Si ca atare a masurat repede repede 2-3 chestii si nu am vazut absolut nimic in afara de diametrul craniului. Nici la intrebarile legate de IR-ul marit sau de maturarea placentei nu mi-a raspuns!! El avea o singura problema: triplul test. Ca sigur o sa imi iasa bine dar el vrea sa il fac. Asa tare m-a enervat cum nu pot zice. Asa ca ramane pentru peste o luna sa-l mai vad pe bebe la nenea Iosup care are ceva mai multa rabdare. Cand am plecat de acolo si bebe a inceput sa se miste nervos.
Musette nu mi-a zis/dat nimic legat de IR-uri. Era prea preocupat sa ma trimita la triplu test.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
16+

JulyMorning spune:
Din pacate Bucurestiul este cea mai poluata capitala, una dintre cele mai haotice si mai prost gestionate.
Cat despre mentalitati... sa fim seriosi, suntem in urma cu multe decenii la capitolul bun simt, respect pt cei din jur, pentru mediul in care traim. Poate sigurul capitol unde stam cat de cat ok este siguranta pe strazi... inca nu s-a ajuns atat de departe ca in alte capitale europene.
Io-s de acord cu piolica, personal nu cred ca voi apuca ziua aia in care orasul asta sa fie un loc in care sa-mi doresc sa imi cresc copiii
_
Our future determines our past
Fasolica
de S23+
Mimihoo spune:
piolica, mai am 2 saptamani pana la morfo', o sa fie mare atunci :-) la 23 de sapt. nu mai am forfota inburta, shhh, cred ca a adormit in sfarsit :-)
seara buna si sa fiti iubite!