ODISEEA SLABITULUI
Raspunsuri - Pagina 17
danamiha spune:
Laura, cu Monti slabesti?
Am, vazut pozele si arati suppper!
De maine cica incep si eu sa slabesc
lilina spune:
off, greu cu slabitu' dar ce-o sa ma mai fac cu mentinutul
azi suuuper cuminte, am papat asa
mic dejun: o felie paine integrala wassa cu pui rotisat (f.putin), o cafea
pranz: o salata mare cu sal.verde, branza, masline, ulei masline si aceto balsamic si jumatate de felie paine wassa, o cafea
cina: un iaurt mare cu fructe, putina salata (furata de la sotz) si cativa pufuleti (furati de la copil)
in rest apa plata, nu mi-e foame, ma simt super usoara
aaaa, am uitat ceva ....am mai furat 4 corcoduse dintr-un pom din fata blocului si am fumat cateva zigari, of of
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
tatiana83 spune:
Fetelor, eu sunt in pauza....dar slabesc in continuare...1 sapt ma refac si apoi reiau cura...ca mai e un pic pana pe 7-8 iunie cd merg sa imi i-a masurile pt rochia de nunta
La voi cu merge?ce fac kg?
Lili, esti cumintica , Oli ce se mai aude cu cola aia?
Oana, pe unde esti?
Ioana, of, cantarul asta al tau merge bine? ca prea se ambitioneaza sa stea la 60.....Dar de cand esti pe greutatea asta?adik stagnezi de mult?ca poate dk ai rabdare...trece perioada si apoi incepi sa slabesti
Laura, esti asa de slaba la 54kg......felicitari..ce inaltime ai?
pupici la toata lumea
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg
karra80 spune:
Va salut....
Sunt si eu mamica de 1 an si 2 luni....in sarcina am luat 17 kg.....dupa ce ma nascut am ramas cu 11 care nu reuseam nicicum sa le dau jos.....Am gasit aici pe forum regimul Scarsdale.....si cu 3 ture am reusit sa dau jos 13kg. cam in jumate de an....
Am mai putzin ca inainte sa raman .
Mai am un tel.....sa ajung la 59-60kg cat aveam acum 4 ani inainte sa ma marit.....si asta pana prin iulie sa pot la strand fara probleme.....
Acum am 66kg...deci nu ar mai fi multe.....o sa incep de sapt viit o noua tura de 2 sapt de dieta.....si 10 sedinte de elecrostimulare...pt burta......
Sper sa iasa ceva
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
ioana55 spune:
Tatiana, merge bine cantaru ,dar asta este pragul la care ma chinui de fiecare data, dar nu ma las de data asta. De 2 saptamani n-am mai dat jos nimic si culmea este ca m-am lasat si de suc care ar mai fi putut contribui la acasta stagnare.Rabdare si ar trebui,dar ma apuc de masaj,joi am prima sedinta si norocul meu ca vine acasa asa ca voi fi ca o
tatiana83 spune:
quote:
Originally posted by ioana55
Tatiana, merge bine cantaru ,dar asta este pragul la care ma chinui de fiecare data, dar nu ma las de data asta. De 2 saptamani n-am mai dat jos nimic si culmea este ca m-am lasat si de suc care ar mai fi putut contribui la acasta stagnare.Rabdare si ar trebui,dar ma apuc de masaj,joi am prima sedinta si norocul meu ca vine acasa asa ca voi fi ca o
Tatiana,vei fi o mireasa super
[/quote]
Mersi frumos Ioana, sper sa fiu ok in rochie...e clar ca nu ma asteptam sa fiu mireasa dupa bebe...adik am ordinea putin inversata de normalitate
E dk faci si sport, ai renuntat si la suc....se vor vedea efectele...rabdare........daca mai zici ca incepi si masaj......ce sa mai....rezultatul va fi garantat!
Masaj anticelulitic?...ce bine ca vine acasa...
pupici!
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg
oanab125 spune:
Buna, fetelor! Ce faceti? Cad deja hainele de pe voi?
eu am avut o perioada mai aglomerata si nu prea am mai avut timp sa scriu, dar am citit postarile voastre.
Eu ma lup cu 1, 5 kg care nu mai vor sa plece de pe mine. Raman pe disociat, ca oricum e sanatos.
sper sa reusesc, acum e si cald, nu prea mai pot sa mananc.
dar tot greu e, ca nu mai slabesc. pana la toamna cand voi incepe scoala, sper sa reusesc, sa fiu o diriginta draguta.
Matei si Ilinca
Oana_G spune:
'Neata! 'Neata!
Si eu la raport. Foarte foarte obraznica. Intr-o saptamina, doar 2 kg. Si asta pentru ca, nu m-am abtinut de la multe. Am mincat, si iar am mincat. Ieri la dieta am avut shaorma (mare), bombonele (cu lichior) ... adica, dieta in toata regula. De astazi, lucrurile se vor schimba.
De astazi incep dieta Florentinei. Sper ca rezultatele sa fie spectaculoase.
Tatiana, sint sigura ca vei fi o mireasa slaba, Nu spun frumoasa ca, de regula, miresele sint frumoase. Asa ca, ...daca nu te vei supara, de acum am sa-ti spun <mireasa slaba>.
Doamna diriginta vrea la scoala? Si vrea sa fie slaba? Cu siguranta vei fi. Mult succes!
In concluzie, sa treceti doar 83kg in dreptul meu dupa prima saptamina de "dieta". Am de recuperat la greu ...
Oana si Andra (21.10.2005)