ODISEEA SLABITULUI

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Am uitat sa transmit LA MULTI ANI tutror Elenelor, Costelelor, Costeilor si Constantinilor! Sanatate multa si sa vi se indeplineasca tot ce va propuneti.

Oana si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput

Am uitat sa transmit LA MULTI ANI tutror Elenelor, Costelelor, Costeilor si Constantinilor! Sanatate multa si sa vi se indeplineasca tot ce va propuneti.

Mergi la inceput

Fetelor, dar ce faceti? Petreceti? ca e slabuta de tot miscarea aici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

La multi ani lenutzelor

io sunt cumintica. azi am mancat un copan si o sal.de varza
dar ieri am baut 2 guri de cola
in rest cumintzica foc

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky_Ria spune:

Buna fetelor
Ma inscriu si eu zilele astea, dupa ce imi fac rost de un cantar, ca al meu e defect.
Sa incep cu inceputul: sunt mamica de 1 an si 9 luni; cand am ramas insarcinata aveam 45 kg (inaltime 1.54), iar cand am mers la spital aveam 72.... am plecat acasa cu 65! kg-ele multe in plus se datoreaza vitaminelor, pt ca abia din luna a 4-a am inceput sa adun, adica de cand am iceput sa le iau. Deci, pana acuma am slabit 10 kg, fara sa fac aproximativ nimic pt asta, decat cateva zile de foame din-an-in-pasti, pt ca "traiesc pt a manca"= imi place sa mananc, norocul meu ca nu ma impac cu mancarurile grele, nu imi plac sucurile si nici dulciurile, decat foarte rar mai poftesc la cate ceva.
In concluzie, probabil ca as mai slabii inca atata de la sine, dar nu am rabdare si nu vreau sa astept inca aproape doi ani pt asta, cand eu am adunat atatea kg in cateva luni. Problema mea: cel mai mult mananc seara, cand ajung de la servici si dupa ce termin de gatit si tereaba prin casa, adica tarziu

Va doresc ambitie multa in continuare si cat mai multe kg in -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

quote:
Originally posted by karra80

Va salut....
Sunt si eu mamica de 1 an si 2 luni....in sarcina am luat 17 kg.....dupa ce ma nascut am ramas cu 11 care nu reuseam nicicum sa le dau jos.....Am gasit aici pe forum regimul Scarsdale.....si cu 3 ture am reusit sa dau jos 13kg. cam in jumate de an....
Am mai putzin ca inainte sa raman .
Mai am un tel.....sa ajung la 59-60kg cat aveam acum 4 ani inainte sa ma marit.....si asta pana prin iulie sa pot la strand fara probleme.....
Acum am 66kg...deci nu ar mai fi multe.....o sa incep de sapt viit o noua tura de 2 sapt de dieta.....si 10 sedinte de elecrostimulare...pt burta......
Sper sa iasa ceva

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Mai 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Succes in noua tura de dieta!! si daca mai faci si electrostimulare...eu zic ca rezultatele nu se vor lasa asteptate!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanab125

Buna, fetelor! Ce faceti? Cad deja hainele de pe voi?
eu am avut o perioada mai aglomerata si nu prea am mai avut timp sa scriu, dar am citit postarile voastre.
Eu ma lup cu 1, 5 kg care nu mai vor sa plece de pe mine. Raman pe disociat, ca oricum e sanatos.
sper sa reusesc, acum e si cald, nu prea mai pot sa mananc.
dar tot greu e, ca nu mai slabesc. pana la toamna cand voi incepe scoala, sper sa reusesc, sa fiu o diriginta draguta.

Matei si Ilinca

1,5kg nu vor astepta toamna ca sa se topeasca...asa ca...profita de sezonul fructelor&legumelor....plus ceva miscare ca e frumos afara.

Vei fi sigur o diriginta slaba si dragutza!

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
20.05............59,5 kg

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana_G

'Neata! 'Neata!

Si eu la raport. Foarte foarte obraznica. Intr-o saptamina, doar 2 kg. Si asta pentru ca, nu m-am abtinut de la multe. Am mincat, si iar am mincat. Ieri la dieta am avut shaorma (mare), bombonele (cu lichior) ... adica, dieta in toata regula. De astazi, lucrurile se vor schimba.
De astazi incep dieta Florentinei. Sper ca rezultatele sa fie spectaculoase.

Tatiana, sint sigura ca vei fi o mireasa slaba, Nu spun frumoasa ca, de regula, miresele sint frumoase. Asa ca, ...daca nu te vei supara, de acum am sa-ti spun <mireasa slaba>.

Doamna diriginta vrea la scoala? Si vrea sa fie slaba? Cu siguranta vei fi. Mult succes!

In concluzie, sa treceti doar 83kg in dreptul meu dupa prima saptamina de "dieta". Am de recuperat la greu ...

Oana iti voi da bataitza pt shaorma mareeeeee si pt bomboanele cu lichior .......Pai e frumos asa?
De astazi lucrurile se vor schimba?...ia spune-mi cum ai sarbatorit astazi?

Haideti fetelor sa o sustinem.........sa nu mai cada prada ispitelor!!!

Trec la listutza 83kg!

Cine mai da raportul?ca sa fac listutza completa!!

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
20.05............59,5 kg

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Miky_Ria

Buna fetelor
Ma inscriu si eu zilele astea, dupa ce imi fac rost de un cantar, ca al meu e defect.
Sa incep cu inceputul: sunt mamica de 1 an si 9 luni; cand am ramas insarcinata aveam 45 kg (inaltime 1.54), iar cand am mers la spital aveam 72.... am plecat acasa cu 65! kg-ele multe in plus se datoreaza vitaminelor, pt ca abia din luna a 4-a am inceput sa adun, adica de cand am iceput sa le iau. Deci, pana acuma am slabit 10 kg, fara sa fac aproximativ nimic pt asta, decat cateva zile de foame din-an-in-pasti, pt ca "traiesc pt a manca"= imi place sa mananc, norocul meu ca nu ma impac cu mancarurile grele, nu imi plac sucurile si nici dulciurile, decat foarte rar mai poftesc la cate ceva.
In concluzie, probabil ca as mai slabii inca atata de la sine, dar nu am rabdare si nu vreau sa astept inca aproape doi ani pt asta, cand eu am adunat atatea kg in cateva luni. Problema mea: cel mai mult mananc seara, cand ajung de la servici si dupa ce termin de gatit si tereaba prin casa, adica tarziu

Va doresc ambitie multa in continuare si cat mai multe kg in -

bmiky

Miky, incearca seara sa papi salate, fructe.din mancarea gatita doar gusta dk e buna de sare, dk e gata...si cam atat

Cum iti e foame seara////repede un mar, o para...un castravete la rontait .
Lichide bei?apa plata de regula.

I-ati la pachet la servici din mancarea gatita sau iti faci un gratar de exemplu.
Daca nu iti plac mancarurile grele cu atat mai bine!!

Noi iti suntem alaturi!

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
20.05............59,5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

tatiana, merit si eu cativa ca nu ma pot lasa de cola
asteptam lista,a sa paote ne apucam de treaba serios, cand om vedea purceii in dreptul numelui, ce ziceti?
bun venit tuturor celor noi, si la cat mai multe kile date jos
o noapte excelenta tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput