ODISEEA SLABITULUI

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Dragutelor, felicitari ptr vointa voastra!

Vreau sa stiu cine e responsabila cu si cu . Va astept sa-mi dati papara.
La mine, s-a dus <beep> toata stradania...Am mincat azi...ca pe vremuri.
Nici nu m-am mai cintarit. E mai bine la serviciu. Asa ca ...

Oana si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

tatiana hai cudimineata am fost la cumparaturi, era asa cald, si am luat0.5 rece si din 2 a fost gata, apoi pedrum am mai luat una de 0.5 si o doza ca tebuia sa conduciar alex dormea linistit in masina,asa ca merit din plin.In rest am mancat la dieta, doar un cub de cioco, si 3 linguri de fructe din borcanu lui alex.
noi de obicei suntem singuri, sotu nu isi poate profesa meseria de medic veterinar inca are studiile la echivalat, asa ca lucreaza pe camion, ca de ratele is mariiar eu din vara stau acasa, cineva trebeui sa faca bani.Nu gatesc foarte mult, decat cand e el acasa, in rest mancare usoara, mult grill, salate, peste si bineinteles
va pup pe toate si va doresc o noapte faina si o duminica excelenta

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

ce liniste aici, pe unde sunteti?
va doresc o saptamana excelenta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

prezent

eu am fost tare cumintica in we, desi am fost la 2 petreceri si am ajuns si pe la mare, dar NU am mancat desert, cartofi prajiti si alte nebunii, nici nu am baut suc, bere sau vin, ci doar apa plata

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

quote:
Originally posted by lilina

offf, ce greu mai este, nu am pofte dar ma doare capul, probabil de foame....asa patesc de fiecare data cand tin cura, ma dezimunizez si dupa aia ma imbolnavesc, ultima oara am zacut la pat o saptamana, am racit nasol, cred ca am avut virusul Solomon Island
am fost tare cumintica, am pierdut un kg, nu ma las pana nu ajung la 60 fix. si am 2 petreceri azi, dar nu o sa mananc decat salata, eventual un gratar ceva, fara suc, fara nimic

mai bag niste cafea, poate imi trece capul, ca si asa sunt dependenta de cafea, mi-e rau daca nu beau

hai v-am pupat, multumesc pt.sustinere, nu ma las, ca vad ca pot sa slabesc, e si pacat
luni ma duc si la gineco al meu care ma bate la cap de cand am nascut, ca trebuie sa slabesc 10 kg....cand m-o vedea ca mai am 3-4 de dat jos, poate ma lauda, sa-mi mai ridice si mie moralul

Ai incercat sa iei si niste vitamine in perioada regimului?eu iau supradin si ma simt ok.Il prefer pe cel efervescent, pt ca isi face efectul destul de repede si ma simt fresh!!!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

quote:
Originally posted by Oana_G

Dragutelor, felicitari ptr vointa voastra!

Vreau sa stiu cine e responsabila cu si cu . Va astept sa-mi dati papara.
La mine, s-a dus <beep> toata stradania...Am mincat azi...ca pe vremuri.
Nici nu m-am mai cintarit. E mai bine la serviciu. Asa ca ...

Oana si Andra (21.10.2005)

[quote]Originally posted by olim

tatiana hai cudimineata am fost la cumparaturi, era asa cald, si am luat0.5 rece si din 2 a fost gata, apoi pedrum am mai luat una de 0.5 si o doza ca tebuia sa conduciar alex dormea linistit in masina,asa ca merit din plin.In rest am mancat la dieta, doar un cub de cioco, si 3 linguri de fructe din borcanu lui alex.
noi de obicei suntem singuri, sotu nu isi poate profesa meseria de medic veterinar inca are studiile la echivalat, asa ca lucreaza pe camion, ca de ratele is mariiar eu din vara stau acasa, cineva trebeui sa faca bani.Nu gatesc foarte mult, decat cand e el acasa, in rest mancare usoara, mult grill, salate, peste si bineinteles
va pup pe toate si va doresc o noapte faina si o duminica excelenta

Fetelor, Oana, Oli treceti la papara .In rimtul asta in cateva zile ...hocus pocus!!!!E, nici asa, dar cum Oana ai mancat ca pe vremuri.....la regim mai poftesti ceva dulce si mergi asa taras, pe burata si furi un patratel de cioco...dar nu umplii ghiozdanul!!!
Oli, unde te-ai ascuns??cum adicain 2 timpi si 3 miscari a fost gata cola?? Si apoi fara vreo remuscare ai mai luat inca una = o doxa??!!E bine macar ca papi grill, salate, peste...dar multa multa cola o s neutralizeze mancarea usoara si nu vei reusi sa scazi in greutate...

Lilina, pentru ca esti cumintica, cu atat mai mult cu cat ai fost si la petreceri&mare si ai baut apa plata...

Si eu in we am papat supa, peste, fructe...am fost sambata si aseara la nasi...si am scapat putin alcool...sambata bere...iar aseara martini...asa ca merit si eu na na

Va doresc o saptamana excelenta!!

pe cand la raport?fie ca sunt kg in - , fie ca sunt in +

eu raportez maine

Pupici!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

io am un kg in minus, deci 62,3 kg
pana la 1 iunie vreau musai sa scad cu 60....un 59,5 acolo MACAR, daca nu chiar 58

Mergi la inceput

salutare tuturor
tatina, multumesc de si restu, dar chiar le merit, ca ieri am mai tras 2 doze ca doar era duminica in schimb am mancat 2 oua fierte si 2 conserve de peste si atat, asta e dieta personala
chiar hai sa propunem toate o zi de raportatce ziceti?
va dorim o saptamana excelenta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana55 spune:

Fetelor. Vad ca n-ati calcat rau pe langa, in schimb eu da.Ieri am mancat cartofi prajiti cu salata, disociat da tot prajeala a fost ,asta merit. In schimb am renuntat la suc si sunt in sevraj . Hai sa raportam de azi. Eu tot la 60,nu scad cu tot chinu.Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

La mine merge incetisor, dar merge: intr-o luna 4kg (de la 58kg la 54kg azi). Ar fi mers mai repede daca nu eram plecata jumate din perioada asta, in 2 transe. Ca in concediu de...tentatia e mai mare...orele de cina mai inaintate etc...
Dar sunt multumita si asa, mai am 1kg. Mai nasol va fi cu mentinerea de dupa.

Mergi la inceput