Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (290)
Raspunsuri - Pagina 3
Giova spune:
la intalnire a fost super, o groaza de copii care de care mai frumosi si mai energici. fiecare "zburda" in legea si directia lui. am vazut ca si Filip de canda e leit marco, zici ca sunt gemeni, la cata energie au si la cate prostioare fac.
Clara de Ana_m e un inger blond cu ochi fermecatori. e la fel de frumoasa, chiar daca a tuns-o. a fost cuminte, doar ca s-a purcelit in rand cu marco si Selin.
Selin, Daria si David sunt niste copii minunati si linistiti.
Diana de Ingrid este o frumoasa si o sensibila si foarte sociabila.
In sf. le-am cunoscut si pe Caroline si Stefanie-verisoarele fratilor Klucker.
Toti sunt niste frumosi, inteligenti si smecherosi.
Bianca spor la invata.
Anasol sper sa-i fie cu folos cremele piticului.
Restu fetelor va , la somn cu mine, ca sunt moarta.
p.s. poze pun maine, cand 'oi veni acasa.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
cosmi1975 spune:
salutare gagici
noi am petrecut f bine la nunta numai ca obositor ca ne am intors noaptea..am plecat la 1,30 si la 4 eram acasa...franti
copii sunt ok si se pare ca le a priit plecarea ca s au distrat pe cinste prin parc pe la zoo
ANASOL eu la copii le dadeam cu ulei fiert si am dar reteta multora carora nu mai aveau ce sa mai dea bebeilor...daca vrei sunt aici sa ti zic ce si cum
CATA sa traiasca bebelusa
MIRELA ma bucur din suflet ,sa ti taraisaca feciorul si sa fiti sanatosi
d_melli spune:
Buna dimineata si de la mare intr-o zi cu mult soare!
Repede si eu de la munca ca nu prea am mult timp insa v-am urmarit din umbra sa vad cand naste Mirela si am intrat sa o felicit.
Mirela sa iti traiasca baietii si sa fie sanatosi si mancaciosi ( acum ca sunt doi ii bagam pe amandoi la urare) si tie refacere rapida.
Cata felicitari pentru fetita, ma bucur pentru voi! Pupici Biei!
Cristina am vazut mesahul de la tine , cred ca ai sunat insa cum nu am salvat numarul nou nu am raspuns ca ma suna in draci de la agentiile imobiliare si nu mai raspund la nimeni.Pupici si te sun curand.
In rest , toate bune , o perioada foarte aglomerata , cu multe evenimente la activ , insa am sa va povestesc mai tarziu in functie daca se vor realiza sau nu. Sa speram ca da.
Mario e bine , din ce in ce mai obraznic , dar asta doar cand este cu noi , efectiv nu stim cum sa mai procedam, dar sper sa trecem si de faza asta. Nu face decat ce vrea si cum vrea si cu cine vrea, deci va dati seama ce desene animate avem cu el.
VA PUP PE TOATE si trec la treaba!
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:
Noi ok, am dus masina in service, asa ca vreo 3 zile voi redescoperii placerea de a merge pe jos[:]. caci, cu masina "maie" nu ma incumet sa circul prin trafic.
Imediat ma pun sa incarc pozele in drop. Pun link dupa ce am terminat.
ieri am luat piticii la rand si nu am zis nimic de mamici. Sunt toate ok, cum le stiam din intalnirile trecute, frumoase, siluaete si de nota 10.
Mie sincedr mi-a placut intalnirea, chit ca povesteam in grupulete si mai alergam dupa copii. pacat ca ne intalnim doar cand suntem constransi de imprejurari (acum Mira).
Sper sa se mai repete, acum ca e si Ana toata vara pe aici, e si ziua mai lunga si vine si caldura.
Irinoooo ma bucur ca mai scri si tu 2 randuri. ca numai prin dropuri da omul de tine.
Sa va dea DD sa finalizati ce v-ati propus. un mare lui mario cel smecheras.
Cosmi ma bucur ca a fost ok la nunta si copiilor le-a priit calatoria.
Si noi ar trebui sa mergem duminica la o nunta in Alba, dar trimit doar banii in plic si gata. Nu am chef deloc....
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
www.dropshots.com/giova#" target="_blank"> poze intalnire Timisoara
_
miraklucker spune:
Ieri fu fain la intalnire, poze cand ajung acasa.Giova parca tu spunea ca nu mai scoti aparatul ca l-am scos eu!!
........si se pare ca plecam maine seara. Am vorbit azi cu educatoarea lui David si i-am explicat ca am avut o urgenta in familie, de aia suntem acum unde suntem. M-a inteles dar cica trebuie sa raporteze la directiune si nu garanteaza ca nu vom avea probleme. Imi vine sa-mi dau cu capul de pereti. Al meu zice ca plecam ca sa ajunga macar vineri la gradi.
de azi dimineata imi caut agenda, si nu e si pace. sunt doar 2 camere unde sa mai caut??? nici internetul nu a mers pana la pranz. abia am reusit sa gasesc nr de telefon de la gradinita. Dar agenda mea cu toate adresele????.............de e marti zi de 13!!!
........cel putin am reusit sa adorm motzatele!!!..........ca in ultimul timp e un adevarat sport al nervilor si rabdarii pana le inchizi gura
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi.
Mira si eu tot astazi 13 si marti mi-am amintit ca am uitat sa sun la o haltgerderie, unde aveam programare de acum 3 luni ca am si uitat ca trebuia sa merg la inceput de mai, sa zic ca nu este nevoie ca am gasit altceva. Am sunat azi sa ma scuz....asa ma enerveaza faza asta... se mai intampla. Lasa ca o sa fie ok, sunt asa de stricti de acum? Nu aveti voie sa il invoiti voi daca vreti?
Giova am vazut pozele super intalnire de pitici si de gagici, snt niste frumoase toate mamicile iar spiridusii sunt de revista ce mai !
Noi azi am inceput mersul la haltgarderie, a fost program de o ora sunt mai terminata eu a bb ca de dimineata ii tot spun ca va merge cu busul la copii si era f incantat. am fost in oras si cand ne-am intors circul de e lume ca el stai ce merge la copii abia am apucat sa il schimb, nu a vrut sa manance nimic de pranz. Am stat cu el 10 min si l-am lasat singur cu dodou a plans vreo 5 minute dupa mine ca mi se rupea sufletul dar l-a luat o tanti in brate si pe el si pe doudou si s-a calmat ca stateam la usa ca nu am vrut sa plec si sa il la asa.Cand m-am intors dupa45 de minute, am mai si sunta o data sa vad adca e ok se juca cu copiii, m-a luat de mana sa raman si eu si sa mai stam. Totusi nu aprotestat cand i-am zis ca plecam cred ca se temea sa nu ramana. A primit s o jucarie frumoasa pentru ca a fost cuminte la gradi...si toata lumea a fost fericita. Acum il asteptam pe tati sa vedem ce facem dupa-masa asta, s-a innorat aici, gata cu vremea buna o vreme
Giova chiar am uitat sa iti spun ca noi cu busul mergem cand sunt numai eu cu el si e ok, ii place chiar.Sa vezi ce plange cand ne plimbam pe strada si trecem prin ceva staie cu bus si nu urcam i pare rau ca nu mergem . Acum cu haltgarderia o sa mergem mai des ca o sa il duc eu si il ia Jean-Paul cand iese de la serviciu.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:
nu am mai rezistat afara. mama ce calduri!!!!
am mers pe jos pana la gradi, am admirat si studiat casele de pe acolo...
am luat copilul si ne-am plimbat mult pe jos pana am ajuns cu taxi in parc.
am stat vreo 2 ore si in parc, toate jucariile de nisip sunt la Clau in masina, el era la intalnire. asa ca...numai tobogan a vazut azi.
Mira asa repede plecati? of....imi pare rau de agenda, poate e ratacita pe undeva si o gasesti.
Silvia m-as duce si eu cu autobuz, firobuz, tramvai. doar ca in partea aia unde e gradi nu e nici un mijl. de trans. adica sunt, dar nu merg de unde stau eu, in directia aia.
Si marco e innebunit dupa ele, asa ca era o placere.
Ma bucur ca prima zi de gradi a lui Alain a fost ok, chioar daca a stat doar o ora acolo. s-a uitat dupa tine?
merg ca maraie aici dupa mine ca vrea guma. m-a tampit azi cu guma de mestecat.
poate il fentez cu Scooby Doo.
_
mirela10 spune:
buna fetelor!am ajuns si eu acasa ,va multumesc de gandurile bune.
ma simt tare ciudat,ma simt coplesita de situatie ,stau si ma uit ca toanta la bb mik s la dani energicul si ma gandesc ca de abea acum incepe greul.
am nascut sambata noaptea la 1.15.andrei are 2.930gr si 50 de cm.a mers totul destul de repede.sambata am facut treaba ca de obicei ,am fost cu dani la plimbare,dar dupa masa incepusem sa am asa niste contractii,mai mult dureri ca la ciclu.si m-am gandit sa merg totusi pana la spital,sa-mi zica si mie cineva ceva,nu ma gandeam ca raman acolo.am ajuns la 21 si m-au pus la monitorizat.e si au inceput contractiile mai serioase cu fiecare ora ce trecea.la control aveam dilatatie 1 cm asa ca medciul a hotarat pe a 22.30 sa ma interneze poate nasc in noaptea aia,desi nu sperau asa curand.
drept urmare iulian s-a repezit pana acasa sa ia incaracatorul la telef iar mie mi-au facut un diazepam intramuscular cica sa dorm mai bine.ce sa dorm frate ca m-au luat niste dureri desi eram ca beata de la diazepamul ala...pe la 12 s-au repezit aia cu epidurala,dar ce efect sa mai faca ca la 1.15 iesea andrei deja.
cand m-au dus spre sala de naseri am inceput sa lang ca eunu pot sa imping,nu prea vroiam sa-l scot afara.nu am epiziotomie,desi m-am rupt un pic...bineinteles ca iulian a lipsit in momentul nasterii,ca a intrat in sala dupa ce l-au scos pe bb.
a avut ghinion cat a lasat 5 min masina la scara blocului cat sa urce dupa incarcator ,ne-a spart geamul la masina,bine ca nu a avut ce sa ia.
bb mananca bine si e cumintel deocamdata.
va pup ca a inceput sa chiraie.
http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (38) si dani(21.12.2005)
mirela10 spune:
despre dani...se pare ca-l iubeste si nu e gelos deocamdata pe proaspatul fratior.dar din prea mult exces de dragoste ii mai da cu cate ceva in cap,ii pune patura pe ochi,se cam infige in el.dar ce sa-i fac,mi-e teama sa-l cert sau sa fiu mai dura cu el.il pupa si-l mangaie si cand plange zice sa-l iau in brate.
eu inca am dureri destul de mari de burta si mijloc,care cica sunt mai accentuate la mamele secundipare.mai dar ce dureri,zici ca ma mai apuca odata nascarea.si chiar daca n-am epiziotomie,ma doare la fel de tare.
bb mic e asa dulce si pufos...ma topesc de dragul lui.dar v-am zis ca deocamdata ma simt depasita de situatie.de ex ma doare sufletul ca nu ma pot ocupa de dani.mama ii da sa manace,il culca,iese cu el afara.in seara asta s-a suparat pe mine ca nu l-am culcat eu,dar eram cu bb mik la ragait...
http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (38) si dani(21.12.2005)