Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (290)
Raspunsuri - Pagina 4
Giova spune:
MIRELUSH BINE ATI VENIT ACASA!!!!
sa va traiasca bb Andrei, sa fie cuminte si mancacios. Tie refacere rapida si sa depasesti usor situatia asta. acomodare cat mai rapida cu noul membru.
e greu la inceput, dar asta e...bine ca e mama ta langa tine si te ajuta cu Dani. Iti vei intra tu in ritm, ai putina rabdare.
Sper sa nu mai ai problemele care le-ai avut dupa ce l-ai nascut pe Dani. cum stai cu?
Asteptam cu nerabdare pozicile cu Andrei. Ma bucur ca Dani e dragostos si tandru cu el, sa vezi ce-l va iubi.
ma duc si eu la un dus si pe urma la somn. Maine am o zi naspa, sa vedem cum o inchei.
edit: am vazut pozele cu bb Andrei. Doamne ce mic si ce dulce e .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anymony spune:
Hop si noi!
MIRELUSH, Sa va traiasca baiatul, sa fie norocos si sanatos ca de restul....aveti voi si Dani grija!
Refacere usoara si pupici!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Bombonicaaaa spune:
Hello lume !
Mirela si Anasol felicitari fetelor pentru bebei sa va traiasca frumosii , sa creasca mari si sanatosi si sa va bucurati toata viata de ei alaturi de fratiorii lor
Noi suntem bine , Jasy cu prostioarele ei care sunt din ce in ce mai grozave, stam mai toata ziua afara in curte de cand e cald afara ,iar eu abia ma tarai dupa ea la ce viteza are
Ma chinuie niste dureri cand de burta cand de spate , mai am si niste contractii nenorocite din cand in cand , bine ca macar nu sunt dureroase , doar cat sa fie incomode
Am citit cateva pagini din urma si vad ca sunteti bine majoritatea , Cristina sanatate multa pentru Razvanel si pupici pentru frumosul tau
Fetele din Timisoara tare frumoasa intalnire ati avut , se vede din poze ca v-ati simtit bine si voi si spiridusii
Bianca super vacanta ati avut de Pasti , vreau si euuuu undeva sa ma relaxez
Irina ce mai faci mai , zi si tu mai multe despre voi , despre smecheria de Mario , bafta sa va realizati planurile , sa iasa asa cum va doritzi voi .
Maraki , se vede ca acum ai programele romanesti tot mai rar pe forum .
Fetelor va pup pe toate si pe spiridusii din dotare si ne mai " auzim"
Giova , uitasem , Mirela a pus deja poze cu bebe mic
Oana Baby
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]
MIHA78 spune:
MIRELA SA FIE SANATOS ANDREI!! FELICITARI PENTRU ASA DOI BAIETI FRUMOSI!!
Am vazut si pozele e tare dulce cel mic iar Dani cu taticul lui sunt asa mandrii.
L-am vazut si pe Marco, e mortal el strengarul, dar e acolo o poza bestiala in care sta picior peste picior si parca e cu suzeta in gura. Am vazut si poze de la intalnire, doamne cati copii minunati, iar de mamici cxe sa zic toate cochete si frumoase.
Giova spune:
Neatza!!!
Azi a dus Clau copilul la gradiasa ca am timp putin de forum, dupa care plec si eu.
Bombo am vazut pozele cu bb Andrei aseara, am si editat mesajul. Mersi.
Cand mai pui poze cu Jasy? cred ca e tare dulce!! Si vrem sa vedem si o burtica cu contractii. ai grija de tine.
Miha, da e cu suzeta marco in poza aia. cand si-a dat jos suzeta, a si fugit, nu a mai stat la pozat.
Anymony ce mai ziceti voi?
, pe mai tarziu.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Neazta si de la mine...am vazut pozele de la intalnire si pozele cu micul Andrei.
Eu binishor, azi noapte m-am culcat pe la 2 ca Dani mi-a vomat in jet de vreo 4 ori. Nu stiu ce a avut, febra nu are, diaree nu...nimic altceva decat voma de azi noapte. Se trezea, tusea si voma. A murdarit o masina de haine. Azi e acasa cu Nelu, i-am facut paine prajita de dimineata si ceai de menta. Dar e fresh, ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. Are ceva SN dar nu cred ca de la alea sa fi vomat. Naiba stie. Bine ca nu l-a apucat si diareea. Nu e sensibil la stomac, e a doua oara cand vomita in viata lui...anul trecut a mai vomat in Turcia de la o indigestie. Ma gandesc ca aseara i-am dat cereale cu lapte si nu am verificat daca e bun laptele sau nu ...el bea lapte de vacutza. Sa speram ca atat a fost tot si ca maine merge la cresa.
O zi faina sa aveti ...continui munca care nu se mai termina niciodata .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Mirela sa iti traiasca puiutul, e tareee dulce si fragil!
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
dana_ene spune:
Mirelush, FELICITARI!!!
Sa va bucurati de amandoi copilasii, sunt superbi amandoi, la fel ca si mami.
refacere rapida.
Ma bucur mult ca experienta aceasta a fost usoara si ca stai bine cu moralul.
(Problemele cu "impartirea" intre cei doi e atat de grea. Te inteleg perfect! Va fi mereu la fel de acum inainte... intotdeauna simti, ca mama, ca daca te ocupi de unul ii rapesti celuilalt ceva pretios...)
Cata, super!!!!!!!!!!
Ma bucur pentru tine enorm. Doua printese! Uraaaa!
Tati ce spune?
Numele alese sunt superbe, intradevar.
ce-o sa fie pe Bia cand o sa aiba cu cine se juca, wow, ce frumos!
(Ce face Alina?)
Scuze ca nu raspund mai mult si mai multora.
Am intrat pe fuga sa vad ce-a facut Mirela.
Eu sunt intre examene... duminica am avut unul, sambata asta am altul... m-am cam saturat...
maraki spune:
Heloo de la Germanica,
Bombo pai nu vezi ca noi am transformat in forum dropurile? Acolo dam de Irina mai mult, de tine Are dreptate Giova, vrem poze si cu o burtik care are contractii
Mi-a disparut inspiratia.....si ce hotarata intrasem
Giova sant super pozele de la intalnirea spiridusilor auzi, dar parcul ala ce are asa deosebit la pomi?
Irina ce planuri aveti? va cumparati apt?
Bianca ce face Dani? Sa gusti intotdeauna laptele cand il pregatesti, doamne fereste de surprize Daca nu-ti place sa-l gusti, pui intr-o lingura deasupra flacarii la aragaz si vezi daca se imbranzeste...
Anasol ai rezolvat cu eritemul la bebe? E spre bine?Cu ce i.ai dat pana la urma?
Astazi s.a dus giorgos sa intrebe la gradi de inscrierea lui Angelo, au facut alea socoteala si au spus ca este prea mic de la inceputul anului sa-l ducem...mai bine de la anul din septembrie....oricum din cate am auzit pe forum, cel mai indicat este sa dai copilul de la 4 ani
Catalina tin minte ca vroiai tot o fetita Ma bucur pt. voiAti ales doua nume foarte frumoase, nici nu stiu la care m-as hotara sa o strig in locul vostru. Pacat pt. ca de obicei nu ne place al doilea nume care-l avem.Pe mine ma mai cheama si Valeria dar mi se pare oribil Este frumos Larisa dar si Luiza ar merge....Iris nu mai zic Banuiesc ca asa o veti striga
revin...bucataresc....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
Giova spune:
Bai ce ma enerveaza reclama asta la pampers, care ocupa tot spatiul.
asa...am fost la intalnire cu dir. de la gradi.
Din sept. voi merge la noul lor sediu, pe post de director educational, iar la anul pe vremea asta sau mai repede vom deschide o gradinita impreuna. asta daca nu ne luam de cap pana atunci.
Nu am vorbit de salariu si alte chestii, dar eu zic ca va fii bine, tinand cont ca in viitor ne gandim sa fim asociate.
Am tot calculat si rascalculat cu al meu sot, si nu ne putem risca acum cu o asemenea afacere.
Maraki care parc? cel dendrologic? sincer...nu stiu. e plin de plante, unele au si tablita, dar nu prea e intretinut. e ca o jungla, mai bine zis. Noi am cautat o pensiune, am dat de alta si langa ea era acest parc (proprietatea statului), asa ca am facut o plimbarica prin el.
Dana spor la examene si fetelor.
Bianca imi pare rau de pitic, sper sa nu mai verse, sa fi fost doar o indigestie.
Iar m-am plimbarit pe jos, la intoarcere a venit Clau dupa mine. tot el merge dupa marco, asa ca sper sa termin treaba pana iesim in parc.
Maine am alta intalnire tot in Botanic, cu fetele si piticii din Timisoara.
_