Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (290)
Raspunsuri - Pagina 2
Giova spune:
la noi toate bune, vreme frumoasa asa ca abia astept intalnirea din Botanic de dupa amiaza. am si incarcat acumulatorii, pacat ca e naspa aparatul.
Vesti:
- a nascut Mirela (nu stiu detalii).
- Bia de Cata va avea o surioara: Iris Larisa.
Mirela refacere rapida si un bb sanatos si mancacios!!!
am ceva treaba, e luni si o groaza de acte de facut si programari, etc.
revin cand ma mai eliberez.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anasol spune:
nu-l sterg cu swervetele, cu apa caldutza si vaTA SI USCAT BINE APOI CREMUIT SI DEGEABA, AM LUAT CUTADEN ACUM SA VAD.........
T_Ioana spune:
Ziua buna si de la noi!
Mirela, un bebelus sanatos, papacios si mai ales cumintel! Tie refacere rapida si sper sa auzim vesti de la tine cat mai curand posibil! Doamne ajuta sa fie usoara si rapida acomodarea cu bb2!
Catalina, felicitari pentru a doua printesa.......nici nu te vedeam mamica de baietel(imi place la nebunie Iris, cred ca daca as avea o fetita asa i-as pune nume). Mai scrie si tu cate un rand cand ai timp si chef! Pupici Biei!
Anasol, of of! Mititelul de Ianis cred ca e tare necajit! Sa treaca repede iritatia!
Cam atat am apucat sa citesc!
Pupici tuturor si intru sa mai citesc (sper) vesti despre Mirela!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
silvi_2005 spune:
Mirela ma bucur ca ai scapat cu bine. Felicitari si beb sanatos, asteptam vesti de la tine.
Giova cand mai vb cu Anda o sa ii zic sa intre si pe Dc un pic sa puna ceva poze. Sunt f ocupati si nici nu are net tot timpul la dispozitie.
Anasol daca e iritat nu ajunge sa il speli doar cu apa si sa in stergi alege tu un gel de curatare care il folosesti, Nivea, Mustela, ce vrei tu si macar de 2 sau 3 ori spalal cu sapunel din acela si apoi stersi si dat cu cutaden.Pupici.
Catalina, ma bucur pentru tine, o sa aveti doua printese sa va traiasca
Ioana cred ca eu daca as mai avea bb ar fi baiat ca simt ca sunt mama de baieti care sa imi intinda nervii la maxim de aceea zic eu pas deocamdata macar. Cum mai sunteti voi? Pupici de la noi.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
asteryaro spune:
Mirela, FELICITARI! refacere rapida si fara probleme iti doresc, si sa ne scrii cand poti.
Anasol, daca vrei, eu pot sa-ti trimit foarte repede o crema preparata aici la o farmacie, care i-a mers exceptional lui Razvan. De la antibiotic, de fiecare data face niste eriteme de ma ia groaza. O trimit cu curierat rapid, doar sa-mi dai repede adresa. Nu te costa nimic, doar transportul. Sper sa citesti in seara asta. Ce face Ianis, papa titi? E tare frumos, n-am putut sa pun comentarii, nu stiu de ce naibii.
Noi suparati, in casa... asteptam sa vina tati de la Constanta, poate ne plimba putin cu masina lui...
Pupam toate lumile, scuze ca nu va mentionez, va citesc constant, dar am o loaza de copchil care NU PRICEPE ca si ma-sa are nevoie de ceva relax, nu numai el.
Da' chiar, Bianca pe unde esti?
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
asteryaro spune:
Catalina, te felicit si pe tine pt. fetita, intr-adevar, nu te vedeam mamica de baietel. Iar numele este... superb.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
loren@ spune:
Multumesc mult...sper sa decurga totul bine si sa aiba Bia o surioara mumoasa si sanatoasa...apropo, nici eu nu ma vedeam mamica de baietel!
Bianca Andreea
Larisa Iris14+
anasol spune:
cristina- ti-am trimis pm cu adresa, esti tare dragutza, abia astept sa vad dak ii merge, ca saracutzul numai poate de dureri......
Ianis pap laptic e un mancacios, partea mai proasta ca io nu prea stau bine cu nervi, sunt obosita, ma scoala noaptea din 2 in 2 ore, am ragade la un san, de ma pis pe mine cand il pun sa suga la sanul acela,,,,,,,,,,vad ca a inceput sa se stranga deja, cred ca incep si colicii , mi-a facut mai devreme o criza de plans, de nu stiam ce sa-i mai fac, nici cu tzatzi, nici cu nik nu trece......ma simte cred ca si pe mine agitata,...........plus ca ma doare si gatul, v-am zis ca de la efortul de la nastere scuip flegma cu firisoare de sange. Cred ca o sa fie si ianis la fel de rau ca dav, poate nu intru iar in criza de aia postnatala rea ca nus ce ma fac................deja sunt terminata, si hormonii astia is de vina..............ma mai ia cand cu frisoane...........vai de capul meu..........
Biancas spune:
Bouna seara.
Acum am terminat de invatat pt ziua de azi si abia astept sa ma pun in pat ca sunt rupta. V-am citit dar nu am avut inspiratie si chef de scris. Se apropie perioada naspha si sunt cu morcovelul...
Cristina off, iar laringita? Sanatate multa si lui Razvanel si sotului.
Mirela, felicitari, un bebe sanatos, cuminte si mancacios.
Sa stiti ca traiesc ...inca.
Va si mai vb noi .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...