Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (290)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

si cum nu era deajuns: a fost dr si asta mic a pus numai 100 g in ultima sapt.....si papa bine si iop am lapte destul, care-i problema......
l-am nascut cu 3700 , l-am scos din spital cu 3520 si acu are 4100g.....a pus cam putin nu? sa-mi fac griji? are vreo treaba ca are icter inca?
offfffffff
dav a pus asa bine prima luna 1200g..........offffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Anasol, poate ca asa e felul lui ianis, sa creasca mai putin la inceput. NU te panica, stai calma, la fundulet poate are vreun stafilococ ceva, din spital!

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

cristian i-am luat calma baby, sa vedem cum ii merge, la funduletz parca e mai binisor un pic..........dar mai e de lucru....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara gagici,

Astery ce activa ai fost azi Fata unde vezi tu ca esti tunsa scurt? Mie mi se pare ca esti aproximativ ca mine la lungime Am pus poze facute acum 30 min. cu mine Angelo a fost la greci azi, noi am stat acasa, am dormit vreo 2 ore si am plecat la cumparaturi. >Am luat pt copil incaltaminte decupata,un tricou de vara si ochelari draga Acum sa vedem daca o sa-i tina la ochi Cand ma uitam si eu la niste rochite pt. mine, cu cine dau nas in nas? Cu socrosenia Noi eram ferm convinsi ca Angelo este afara la aer, ei erau la magazine M-am luat de socrosenie ca niciodata nu iese cu >Angelo, de cate ori e prin Mall, ea cutreiera magazinele si copilul sta doar cu tac.su mare cand iese afara in parc ea nu se duce..... De el m-am luat cand l-am vazut, ca tine copilul inauntru in loc sa-l fi dus in parc( erau 21 grade )Pt. mine in final nu am luat nimic, probasem doua rochite, mi-a placut una rosie dar era cam larga la decolteu Cam asa a fost ziua mea
Anasol, daca bebelul este sanatos nu ai de ce sa-ti faci probleme

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine. Sunt intr-o pauza de invatat, simt ca nu mai stiu nimic. De azi dimineata de la 10 invatz aproape incontinuu. L-m dus de dimineata pe Dani, mi-am baut cafelutza si da-i. Noroc ca l-au scos socrii pe Dani de la cresa, m-au ajutat mult cu asta ca Nelu e la lucru. Maine dimineata examen de la 8, poimaine examen de la 10. Vai ca simt ca nu se mai termina odata...si cand ma gandesc ca mai am un an.Si cica anul 5 e groaznic de nasol, toti expertii naibii sunt profi si taie la examene pe capete Nu puteam sa incep faculta mai tarziu cu 1 an? Acum terminam deja...acum se fac 3 ani nu 5 cum am prins eu...ultima promotie de 5 ani care dam si licenta ca m-a mancat in sa fac facultate de stat ca e mai buna decat cea privata si astia nu au scos examenul scris de licenta. Pana si universitatea Babes Bolyai din Cluj a scos examenul de licenta...dar ai nostrii nu frate ca ramane gol in spate la diploma unde sunt 2 chenare: examen scris, lucrare de licenta si nu au din ce face media.
Uf....hai ca o sa fie bine...sper...m-am descarcat si eu sa nu tzin in mine ca ma umflu si mai mult.
V-am

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Anasol curaj cu bebitza! Unii asa sunt! Sa nu te aud cu "a pus cam putzin"! Vrei sa sap in memoria recenta sa-ti spun cat a pus Razvi in prima luna? 400 grame de la scaderea fiziologica. Il nascusem cu 3.900 si a ajuns la 4.100. Si-l alaptam non stop + completare seara. In prima luna a stat numai la tzatza ziua, noaptea adormea cum necum pe la 11, dar dupa 4-5 era show din nou. Ziua somn? DEloc! Asa a fost. Dupa prima luna am reusit sa scap de completare si l-am alaptat exclusiv. Dar in greutate, tot putintel (vreo 600g). Abia dupa diversificare (5 luni) a fost mai bine, mai ales ca e un maaare mancacios. Asa ca rabdare multa, consoleaza-te cu ideea ca asa sunt unii si ca "sanatosi" sa fie daca nu-s cuminti si linistiti. Razvi al meu spre deosebire de Ana e mai mancacios, in rest tot agitat, nedormit ziua. Partea proasta e cu noaptea ca ma baga in boli si nervi. Are 7 luni si se scoala noaptea la 2-3 si incepe suptul de noapte. SI eu cica dorm. Asta in noptile bune. In noptile rele se agita si plange la tzatza, iar in noptile horror (cateva 2-3-4 pe luna) il tin in brate altfel urla. Cu Ana era mai usor noaptea (se treazea de 2 ori, dar se culca la loc) si ziua dormea legat la pranz (un ceas-2).
Sorry fetele, dar o proaspata mamica are intotdeauna nevoie de muulta sustinere (si stiu cum sunt si eu, mai legata afectiv de voi decat de generatia fetelor care au nascut cand l-am nascut pe Razvi).
Astery, ma bucur mult pt ce povestesti de Razvan. Tinem pumnii in continuare! Tinut cont si de ce ai zis tu cu casa. Suntem cam in pom, mai ales ca iar tb sa duc si fata la kineto in Buc. Oricum eu la toamna am apuc de facultatea de kineto. Cand vad cati copii au nevoie de asa ceva si cat de greu gasesti oameni interesati si pregatiti..........
Paula, sanatate multa fetitei! Cand mai gasesti timp sa ne spui cum e. Sunt superbi copiii tai!
Giova, sa-ti fie de bine tunsoarea. Sunt sigura ca-ti sta bine (parca n-ai pus poze. Am vazut ca si la intalnire te cam ascundeai). SI lasa pastilele de slabit! Nu e bine. Mai bine burtoasa si sanatoasa, decat slaba si bolnava. Desi idealul e sa fii slaba si sanatoasa. DAr slaba in mod natural (papica putina, buna si sport).
fetele si weekend placut.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

noi am stat pe-afara, caci a fost tare frumos si copilul cuminte.
se pare ca in 6 iunie plecam o sapt. in Italia. asta daca nu intervine ceva, doamne fereste.Tati are intalnire de afaceri, a lasat avionul in favoarea masinii si ne duce si pe noi. Fiind singura vacanta pe anul asta, musai sa profitam la maxim.

Anasol se pare ca ianis nu creste la fel cu David. zic si eu ca fetele...daca e sanatos nu trebuie sa-ti faci probleme.
Maraki aha...azi ati fost porumbei. sa poarte Angelos sanatos hainutele cumparate.
Astery a mai plouat la voi? ce face razvan? ma bucur ca face progrese, chiar daca nu-i place ABA.
Bianca spor la invatat, hai ca nu mai ai mult si scapi pe anul asta.
Bee pai nu ma ascundeam in poze, cele mai multe sunt facute de mine, iar in cele facute de Mira nu ma prea vad. Norocul meu.

eu m-am pozat azi cu webcam-ul, dar habar n-am cum sa iau pozele de acolo
Maraki .

fug sa-mi culc una bucata copil galagios.
ne auzim maine, daca ma lasa piticul, caci ramamen amandoi, tati cu munca....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, vrei sa spui ca ieri a fost ziua ta?? ca io asa am inteles, dar cautand la aniversari - ioc, nu esti. Fata, socrii tai sunt dusi cu capul, dar si tu esti exagerata... pai ai vazut tu grec care sa nu minta ? Este in natura lor sa incerce sa te minta, macar putin asa, de placere.
Pai fata sunt tunsa scurt spre deosebire de lungimea dinainte a parului.
Azi aici e soare, teoretic ar trebui sa mergem la un gratar la curte la o prietena forumista dar inca nu stiu cum sa fac. O sa-i dau programul peste cap, dar beneficiile sunt mari. Ma mai gandesc, sa ma hotarasc repede.

Razvan e foarte vesel in aceasta dimineata, nu mai vrea lapte (IAR!!!) decat prin somn, seara, dimineata nici sa nu-l vada.
Merg sa strang patul si sa vad ce mai fac pe aici, nu ca n-as avea ce sa fac...
Restul fetelor: Miha, Gabi, Andiaroro... pe unde umblati?
Pupaturi tuturor.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Giova eu le pun cu copy-paste, dai copy pe ele din programul web-ului si dupa aia paste in folderul care-l doresti. Hai pune poze cu tunsoareaaaaaa de ce nu vrei? Nu prea iti place? Vacanta cum o faci? Doar tu cu Marcolino=? Clau doar va duce?
Astery nu a fost ziua mea In iunie este dar prietena mea trimite pachet acum si profita de ocazie Oricum posta romana are niste preturi exagerate, o taxa de 500 mii si cate 180 mii per kg Maine trimit si eu pachet cu autocarul, mai am hainute pt nepotelul ei o gramada de sosete misto, o pereche de ghetute si una de pantofiori de panzica.Asta asa pt nr. care-l poarta deocamdata....
Bianca ce ai facut la examen?
merg sa spal carutul lui Angelo, nasol ca are culoare deschisa si a ajuns negru Trebuie sa-i fac baie lui Dixi, sa sterg praful in toata casa, masina de spalat merge, sa pregatesc pachetul pt. maine, bucatareala.... Pana diseara le fac eu pe toate....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am fost prin parc, la piata si acasa. profit ca doarme, ca sa scriu 2 randuri. cand se trezeste iesim la o pensiune langa Tm, are si parc de joaca, sper sa putem sta linistiti la un suc pe terasa.

Maraki mergem toti 3, Clau va lipsi 2 zile, cand va fii la 150 km de noi, in rest ne vom petrece sapt. impreuna.
Vroiam sa vad si Monte Carlo, dar e la 750 km de sorella si e cam departe. De mult imi doresc sa vad asa ceva. Poate cu alta ocazie.
Eu nu am posibilitatea la poze decat sa sterg poza, sa o trimit cu mail, sau sa o scot la imprimanta. incerc sa o trimit in mail, dar imi deschide pagina logitech (firma care a facut-o) si-mi cere parola si id. habar n-am, lasa ca poate stie Clau. daca nu...ma pozez, cand ma usuc pe cap, caci tocmai l-am spalat.
Astery sper ca ati mers la gratarel. va

fug sa-mi pun ciorba la foc.
pe mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput