Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (290)
Raspunsuri - Pagina 20
Giova spune:
Hai Maraki ca m-a luminat al meu sot. Imi salva pozele automat, trebuia doar sa stiu unde.
am pus aici ceva poze:
http://www.dropshots.com/ioana_purdea#
oricum nu asa am isit de la coafor.
sa ma vedeti acum cum arat. musai sa-l intind....
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Ziua buna de la mine.
Vai de capul meu ce am patit azi dimineata. Aseara am stat pana la 12.30 sa mai invatz, mi-am lasat toate imprastiate ca am zis ca dimineata mai repet o data inainte sa merg. Mi-am pus telefonul la ora 6 sa sune si m-am culcat. La un moment dat aud bubuituri in usa, soneria suna ca la nebuni...am sarit din pat si asa chiauna de somn ma uit la ceas era 7.30 .Era Nelu ca noroc ca ii venise schimbul mai repede ca ei sambata, duminica se schimba la ora 8. Vai ca nu stiam unde sa fug mai repede, cu o mana ma imbracam, cu alta ma spalam pe dinti...pana la urma am iesit la 7.40 din casa, deja m-a si sunat o cologa unde sunt. La 7.50 eram acolo chiauna de cap si fara sa fi baut cafea. Ne-a dat vreo 10 intrebari, am raspuns bine la vreo 8,si la 1 am bagat burtologie asha ca... de trecut il trec. Dar era sa nu merg...uf oboseala asta. Sigur mi-a sunat ceasul dar la cat de obosita sunt l-am inchis sigur fara sa imi dau seama( am mai patit dinastea)
Apoi am avut alt curs, am venit acasa si am tras o fuga la Real ca batea vantul in frigi si i-am cumparat lui Dani trotineta. De abia astept cum reactioneaza cand o vede si ce va face. E cu o roata in fatza si 2 roti pe spate.Erau mai multe feuri acolo si mi-a tras cu ochiul si Nelu mi-a zis ce mare sportiv era el pe trotineta cand era la scoala ....asha ca am zis sa calce si fius-o pe urme. Am zis ca i-o dau de 1 iunie dar nu ma rabd eu pana atunci. La Sandra nu stiu ce sa ii cumpar, deja e tot mai greu cu cadourile la varsta asta. Am intrebat-o ce cadou vrea de ziua ei si mi-a spus ca vrea pisica sau catel, altceva nimic. I-am promis ca ii vom lua pisica cand am dat-o pe cealalta (nu am spus cand) si de atunci ne preseaza, ea asta isi doreste si basta. No...ce sa fac?.Singurul lucru pe care as putea sa il cumpar de ziua ei ar fi un telefon nou, mai performant decat ce are. Altceva habar nu am. Dar ea vrea pisica, mi-a si plans ca ea nu isi doreste nimic altceva. Uf greu e cu copii astia.
Am vb cu socrii Dani e cuminte, a mancat bine, a dormit vreo 2 ore, au fost afara...acum faceau baie...maine ii aduc acasa dupa ce ies de la examen.
Astery, pofta buna la gratarel, sper ca te-ai dus.
Maraki, doamne parca nu demult ti-am spus la multi ani..anul trecut nu aveai net cand era ziua ta,si ti-am spus anticipat.. te-ai mutat in noul apartament. Doamne ce a trecut timpul...
Giova..bine ca ai rezolvat cu pozele..daca vedeam mesajul ti-as fi spus ca poate salveaza automat, asha face si camera mea. iti sta super bine noua freza, normal ca dupa ce ai iesit de la coafor arata altfel dar si asha e super faina. Si eu sunt tunsa in genul asta doar ca coafeza mea cea noua (cea veche a nascut) m-a tuns in fatza cam scurt...cum se spune "m-a tuns de toti banii". Anul trecut in vara aveam freza asta dar nu m-am luat dupa moda.... cred ca pur si simplu asha a iesit.
Fetele care au nascut ce mai fac? Mirela? Ali? Anasol? apropo...Anasol bb mici e recomandat sa puna in primele luni cate minim 750 g pe luna. Ianis are doar 3 sapt...poate si pune. Si daca nu pune va pune luna viitoare. Principalul e ca e sanatos,nu cate kg pune pe el.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Tot eu , am trimis mesajul anterior ca a venit o vecina si sa fiu sigura ca nu il pierd.
Giova,distractie faina la pensiune,ce fain ca mergeti in Italia . O data ne urcam si noi in masina si ne luam prin Europa sa o vedem. Dar nu stiu cand va fi aia cu programul lui Nelu. El are liber strict in concediu. Atat.
Azi a venit Nelu cu o invitatie la nunta pe data de 7.06. a unei doctorite de la smurd. Nu am datorie deci. Initial am zis din prima nu mergem ca am ce face, luna viiaote am 4 onomastici mari ( soacra-mea, cumnatul meu, prietena mea, finul meu) si unde sa mai mergem. Dar apoi am stat si m-am gandit ca Sandra face 11 ani si daca eu nu ma apuc sa umblu la nunti la ea cine va venii?. Ca daca se marita ca maica-sa la 19 ani,mai sunt numai 8 ani. Asa ca mergem la nunta...imi place si restaurantul, e unul dintre preferatele mele si ciudat...e nunta de noapte , incepe la ora 19. E prima nunta de noapte de care aud ca se face in oras. La noi nu era voie sau habar nu am....ca se faceau strict nunti de zi de la 13-14 pana la 22 minim. Dar e mai bine ca a doua zi esti odihnit. Cel putin noi asha ne-am obisnuit. Asa ca luna asta pe 31 la nunta si in 7 iar la nunta.
La Real este oferta faina la Pampers, daca cumperi 2 pachete de pampers Value primesti o jucarie Fisher Price. E fainutza jucaria, mai pt bb mici. Mi-a fost ciuda intr-un fel nu mai pot cumpara, de fapt pot dar ce sa fac cu ele?.
M-am intins ca o placinta... merg sa mai invatz pt maine, materia mea preferata "matematici financiare" .
Fetelor ce sa fac cu Sandra? Mai este pana la ziua ei dar ce sa ii cumpar? Ca pisica nu stiu daca i-as lua acum....mie imi place aia din reclama wiskas (aia gri cu negru dungata British Short hair se numeste)si e minim 300 E una. Nu as platii atata pt un animal nici sa ma picuri cu ceara. Si maidaneza parca nu as vrea. Am avut 2.
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
A inceput finala Eurovision
asteryaro spune:
Gata, aproape am terminat, mai am o masina de rufe de intins si niste vase de spalat si gata, sus in pat la relax.
La gratar a fost super! A fost si dana ene cu frunzulitele. Mai, ce fete cuminti are... Sansana e atat de dulce cu bretonel, seamana leit pe Oana. Ambele de mana lui Cosmin, sotul Danei, un sot de nota 100. Dana, dar nu ma pot abtine sa nu laud barbati si tati buni atunci cand vad.
Al meu baiet - exemplar, am si martori . Vesel, sociabil, de necrezut. Am venit remontata, mai stateam dar a venit ploaia si... ne-a cam ushchit. Am fost cu Skoda lui Viorel, moama ce fain e sa ai masina mare si stabila.Cu matizul ala imi tremura chilotii, dar prin oras merge.
Razvan a fost deci in culmea fericirii, a ras, chiuit si tipat si alergat, incat a adormit lemn imediat dupa baita. Tot cu ma-sa doarme, normalischen, da' ce va imaginati?? Pan'la scoala doarme cu ma-sa, dupa aia poate o dormi cu ceva fete .
Am pus poze in asteryaro1, de azi si de zilele trecute.
Mai Bianca, pai cum vine fata treaba asta: batea vantul prin frigi si... i-ai luat trotineta lui Dani ? M-ai facut sa rad, nah. S-o stapaneasca sanatos si sa creasca mare Dani.
Fetelor, HELP!!! Vreau sa-i iau un fotoliu auto lui Razvanel, un Chicco key 2-3 (parca asa ii zice) dar... eu vreau ceva care sa nu fie chiar sintetic... si sa nu transpire copilul fleaschca in 5 minute d emers cu masina. Va rog, un sfat ceva, ca eu nu ma pot hotari, si pe net am cautat, dar nu-mi dau seama de materiale. Imi trebuie urgent.
Merg sa intind rufele. Cred ca revin.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Giova spune:
am venit din oras...numai pe-afara am stat.
La pensiunea aia a fost super fain, ce nu mi-a placut a fost ca terasa nu e langa spatiul de joaca, intre astea 2 e un iaz/helesteu mic cu pesti si mai era si o zi onomastica, plin de copii.
Nu am stat linistiti la masa, ba unul ba altul era la locul de joaca.
Oricum e misto si am vazut o groaza de astfel de pensiuni in satele din apropiere, toate facute cu fonduri europene.
Bianca bine ca ai ajuns la examen, noroc cu Nelu.
Auzi.,...se poate da pe trotineta Dani? eu am incercat cu Marco pe una dintr-aia de care zici tu, dar e mic pt. ea. Nu stie sa impinga cu un picior si sa si-l puna pe ea. El sta cu amandoua pe ea si sa-l duc eu.
Am vazut ca baietelul unei prietene, de 4 ani se da super fain. asa ca mai asteptam vreun an jumate.
Cristina vazut pozele. Ma bucur ca v-ati simtit bine la gratarel.si ca ai avut un baiat asa cuminte.
Cu scaunul....mai mult decat am vb. azi, nu stiu. Poate sunt alte fete mai documentate.
azi mi-am intins eu parul, nu e ca la coafor, e putin mai umflat, dar oricum e mult mai bine decat cum era uscat cu feonul(cret si umflat).
sper sa mai am chef sa deschid cap. nou, daca nu....si asa nu se scrie mult.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Astery, nu cred ca exista scaune cu husa din bumbac. Toate sunt din sintetic facute. Eu ii pun lui Dani un scutecel de panza pe spatar unde sta cu spatele si sa stii ca nu transpira. Se gasesc in magazine, eu dinastea ii puneam Sandrei la fund pe vremuri. Mai, am luat si mancare nu numai trotineta. Asta mi-a facut cu ochiul
Giova, om vedea daca se va da sau nu, daca ii va placea sau nu. Mie mi s-a pus pata si am cumparat-o.
Eu ma uit la Eurovision si trebuie sa fac si dus sa ma spal pe cap si maine la examen. Sper sa nu mai adorm