Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (290)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki stiu si eu de tunsoarea in forma de castron. Ciuperca???auzi la ei.
Nu am poze cu frza, nici nu-mi fac ca s-a dus pe apa sambetei din cauza umiditatii.
Bianca eu si maraki vorbim de bluzitele/tricourile de vara gen gravidute. de sub sani pleaca mai largutze. Sunt pe toate gardurile, imposibil sa nu fii vazut.
Iar rochite, nu ziceam ca-mi cumpar dintr-aia, la burta mea, ar zice lumea ca imediat nasc. ziceam de alea retro, cu fusta mai larga gen gogosar sau pe bie, sau mai stiu eu cum. si cu cordon lat in talie.
Chestia e ca nu am probat dintr-alea sa vedem cum ar veni, dar zau ca mi-ar place...Marry Popins.

am venit si noi de la gradi, iar a facut de 2x pe el. simt ca mor...se pare ca iar avem un regres in aceasta operatiune. sper sa-i treaca repede, caci asa m-am saturat de el....si de prosatia lui, e capos ca un catar, nu vrea dom'le sa zica decat cand are el chef.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Vin si eu cu intarziere sa urez cele bune Elenelor si Constantinilor.
Giova-Tunsoarea ta se cheamape aici:caré plonjant- traducere"liber-cugetatoare", caré plonjant. Asa am fost si eu tunsa acu o luna..acu tr sa ma tund din nou ca imi creste parul cu viteza luminii ...
Noi suntem ok-vedem dr in seara asta ca se tuseste in zona si ii curge nasul si n-am chef sa ne distram in we.

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca pai daca-ti spuuun....cu vibratorul e poveste luuunga dar in final la ea a ramas

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dragelor
in sfarsit am reusit sa pun pozele de la intalnirea de la Tm.
http://picasaweb.google.com/miraklucker/RomaniaMai2008/photo#5203281905033374978
de aici incep.

....in rest noi suntem bine. Cam frig la noi, Giovaazi a fost zi de coafor si la noi. am tuns-o pe Selin nu mai puteam sa-i vad claia ei din spate unde nu ma lasa niciodaca sa o piaptam. Am tuns-o drept pana la urechi si in spate mai in scari. 100-a de agrafe inca o mai are in cap,
Bianca, al meu barbat e elvetian. DE, soarta cum sa-l gasesc?? asa o fost sa fie. A venit in Romania sa caute ursi.....frate-su care era casatorit cu o romanaca, colega si prietena buna cu sora mea, i-a spus. Si m-a gasit pe mine

V-am pupat, sunt pe aici, dar poate reusesc sa mai si invat cate ceva.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

de la intalnire cu timisoarencele.
Mira faine pozele. Dia ne-a tras clapa, nu a venit azi la pizza.
Ana de france, asa e, si tu erai tunsa la fel. si Irina parca, si Astery....altele nu mai stiu.

.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetele.
Astery ma bucur mult pt. bucuria si progresele lui Razvanel.
Giova, asteptam poze cu noua tunsoare

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Neatza!!!
am ajuns si eu la birou. mai asteptati poze cu tunsoarea, caci nu stiu cand voi pune.
am fost pana la Metro si am gasit un ghiozdan cu Winnie redus de la 69 la 19 lei. Tot vroia piticul unul cu ursuletul, dar cand am vazut pretul nu i-am luat. acum ca a fost redus nu am rezistat. e super bun pt. dus hainute la gradi, e micut, numai bun de el.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

CINE VREA UN BB MIC, IL DAU LA SCIMB CU UN BB MAI MARE DE VREO 2 ANISORI SI CEVA........

rau copchil mai am, asta urla nonstop, numai cand doarme( si cum nu prea doarme) , cand e in bratze si cand e cu tzatza in gura tace...........nu am avut si io parte de bbei cuminti, care sa stea si ei in patutzul lor cu ochii deschisi si sa nu planga...........si are un program noaptea frate , de la 4-5 dim nu mai doarme , numai se scanceste, se strange, se inroseste, cred ca o sa-i dau la cur de cur, d-ne tare nu-mi place per asta, vreau sa faca macar 4-5 luni......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Un tip foarte timid intra intr-un bar si vede o tanara frumoasa stand la bar. Dupa o ora, in care si-a adunat tot curajul necesar, se duce, in cele din urma, spre ea si ii spune: "Te deranjez daca stam putin de vorba?" La aceasta, tanara raspune strigand in gura mare: "Nu, nu ma culc cu tine diseara!" Toata lumea din bar isi intoarce acum privirile catre cei doi. In mod firesc, tipul este acum coplesit de rusine se intoarce timid la masa sa. Dupa cateva minute, tanara se apropie de el si isi cere scuze. Zambeste catre el si spune: "Imi cer scuze daca te-am facut sa te simti prost. Stii, eu sunt studenta la psihologie si studiez cum reactioneaza oamenii in situatii jenante." La care tipul raspunde in gura mare: "Cat? 200 de dolari?!"

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki - mi-a placut bancul. Ce face Angelo? Dar tu ce mai faci?
Anasol - imi pare rau ca esti pusa la grele incercari cu bb mic... oare are colici si noaptea? Nu stiu ce sa zic sa faci, presupun ca ai incercat tot ce stiai de la Dav. Ai gasit siropelul ala de care iti spuneam eu, Calma Baby?
Gio, vad ca maraki a dat idei cu schimbarea de look, si eu tot un fel de bob m-am vrut tunsa, doar ca este mai scurt, nu stiu de ce a iesit asa, ca doar i-am aratat clar poza. In fine, mie-mi palc,e ma simt ffff bine si tanara. sa-ti fie de bine si tie si asteptam poze.
Toanca, ma gandesc cu un soi de invidie la tine, recunosc, cum va veti muta voi la curte... casuta si cuibusorul vostru... sa va bucurati la maxim de tot ceea ce ati realizat, asa tinerei si frumosi cum sunteti.

Eu am avut programa dministrativ azi, ma doare coloana si nervul pe piciorul stang de mor, nici n-am putut sa ma odihnesc deloc. Mai am sufrageria de ster praful dar si maine este o zi. Sunt multe maruntele acolo, praful asta nu stiu de unde tot apare... in fine.
E un nor negru aici de ma apuca frica numai cand ma gandesc... si trebuie sa aduc si piticul acasa, vai de noi.
razvan e bine, ieri a fost foarte marait, a venit fata la terapie si... s-a crizat flacaul de nu mai stiam pe unde sa scot camasa... Nu stiu ce fel de ABA vom face noi, ca asta mic nu da semne de cooperare. Insa da semne ca incepe sa invete cate ceva, sa memoreze, in afara terapiei. Mai vedem noi ce mai facem.
Bianca, tu ce mai faci, ce mai zici, cum merge invatatul?
Gata, plec, poate mai intru pe deseara.
Va pup pe toate, conform obiceiului, si s-auzim de bine.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput