Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (290)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Paula, Domnul sa fie alaturi de voi. I-ati concediu fara plata, n-o poti lasa pe Printesa singurica. Trebuie sa fie o solutie. Multa sanatate de la noi.

Dana, LA MULTI ANI si de la noi pentru Roxana-Elena! Si zi asa, v-ati petrecut la Mc., adicatelea sub geamul meu... Sper ca v-ati simtit bine.
Cica sambata mergem la tara la Ileana, la gratar. Voi?? hai, poate reusesti sa vii cu trupa, tragem o distractie de zile mari.
Oana-Nazdravana!!! Auzi la ea!!! ce-o fi crezut??? sper din tot sufletul ca nu va raci. Si vezi sa nu aiba dureri de cap si sa nu va spuna... fii calma, asa cum te stiu, si aproape de ea. Mult succes cu examenele, disertatia si restul!

Gio, multumesc de telefon.
Voi lua si eu personal urarile de LA MULTI ANI de ziua onomastica, deoarece mai intai ma "intitulez" Elena, si abia apoi Cristina.

Azi mi-am facut cadou un epilator mai performant decat cel pe care-l aveam. Si i-am gasit si cumparat lui Razvan mult-cautatul si de negasit puzzle din 2 si 3 piese. sunt foarte fericita. Noroc ca am scormonit pe la Diverta... I-am mai cumparat si 3 carti cu paginile cartonate, cu animale.

Sa va spun ce face mai nou: nu trece autobuz pe langa noi pe strada, fara ca el sa nu intoarca spre mine capul, din carut, si sa astepte ca eu sa spun: autobuzul, mami, autobuzul, brrrmmmm, brrrmmmm! Sau catei. La fel: ctelul, mami, catelul, ham-ham! Mai, si rade. Sau, se enerveaza, dupa caz, daca nu percutez imediat.
Cand plecam de la cresa, musai sa ne luam la revedere de la doua tablouri atunci cand coboram scarile, unul cu cocosi si gaini, altul cu pisici, ati ghicit; coco, mami, coco, pisi, mami........... Azi a coborat scarile singurel, in premiera. Stiu ca ai vostri copii fac acest lucru de multisor, Razvan doar azi, poate si din cauza ca nu-i atent unde pune piciorul...
Si tot in premiera, azi l-am dat jos din carut, in curte la Mc'... si s-a pus fecioru' meu pe niste chiote si strigate de lupta, de se uita lumea la noi de parca tocmai coborasem din vreun OZN, cel putin... eu radeam de ma prapadeam, astia se holbau la Razvan, care nu-i nici maruntel si nici slabut, si care tipa din toti rarunchii de bucurie! M-am distrat copios, intr-un cuvant. Si intre timp am reusit sa mananc o inghetata si sa beau un suc. Nu, nu stiu ce gust aveau, dar ce mai conteaza, copilul s-a distrat.

Mira, da, asa este, cand esti pus in fata faptului implinit, trebuie sa faci fata. Bravo tie, si bravo sotului. Eu nu ma pot lauda cu asa ceva. Dar stiu ca se poate si mai rau, slava Domnului.

Gata, plec in pat, poate la noapte doarme si cupilul meu, caci azi noapte nu stiu frate ce-a avut, s-a scarpinat pe buci, pe sub scutec, de s-a dus naibii somnul. Al meu, evident, caci el dormea tun... A fost a doua noapte consecutiv, de genul zvarcolit, rasucit, tras coate in gura (evident, mie, pai cui, caci tat'su e in China)... L-am controlat cu lanterna, n-avea nimic, l-am dat cu alcool medicinal, greeeu s-a potolit. Si in seara asta incepuse iar, dar l-am facut rapid cu alcool mentolat si poate il fentez la noapte.

Gata, acum chiar plec, nu inainte de-a va pupa pe toate, fara osebire, noapte buna, si scuze ca nu va mentionez pe fiecare in parte, I'm so tired....

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Felicitari Acina sa fie Ana sanatoasa si fericita. Curajoasa mamica n-a renuntat la ideea nascutului in apa si uite ca a adus fetita pe lume la Brasov. Felicitari!!!!
Paula sanatate Alexandrei, ca si o incurajare, am avut si noi pneumonie urata de tot, a trecut, e drept cu vreo 2 sapt de stat in spital. Multa sanatate fetitei, ai doi copii frumosi, pozele acelea in natura sunt minunate.
Le-am vazut pe Cristina si Irina cu puii dragi la mare, frumosi toti, ma bucur ca ati avut parte de distractie.
Cosmi sanatate lui Stefan, felicitari pentru Bianca, am mai zis eu ca ai o fetita tare ambitioasa.
Giova, nu esti grasa de loc, chiar arati bine, dar zi-mi si mie de ce pastile vb?
Dana, la fel si eu acum cu ex. si lucrat la dizertatie, vad ca fac si fetele prostioare, sper sa nu raceasaca Oana.
Fetelor eu cateva zile sunt prin Cluj la socrii, am citit tot, am vazut poze. Va salut pe toate si pe sfarsitul saptamanii revin si eu.
Tudor e bine, f. fericit ca-l plimb prin parcuri, nu mai vrea sa plece de la bunica.
Anasol i-a trecut lui Ianis eczema de la fundic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Ana ai avut dreptate sa ma certi, sunt inac speriata de pb. lui Tudor, incet m-am obisnuit, acum stiu ce am de facut. Ca o scuza vezi ce zic fetele de spitalele din Ro, ei eu am stat 2 luni cuy el in spital si nu stiau ce are... Ca sa nu mai vb. de dotarile din sectiile de terapie intensiva. Maerci de incurajare, conteaza ptr. mine
Bianca m-am distrat cu mesajul tau, nu-s nici eu ce-i cu moda asat, dar imi place, eu port ce ma avantajeaza cat de cat si ce mi-e comod. Sper ca faza asta cu refuzul mancarii lui Dani sa nu mai tina mult.
Ultimul mesaj al Cristinei m-a bucurat mult, bravo Razvan.
Gata fetelor, ma pregatesc de plecare, Maraki pe unde e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata la
Astery, felicitari pt progresul lui Razvanel Stai linistita ca sunt multi copii la varsta asta care nu coboara singuri scarile, stau agatati de gatul mamelor sa ii coboare sau sa ii urce ele (faza observata la cresa). Te poti face cu epilatorul acasa peste tot? Pe mine ma enerveaza, prefer sa dau bani la cosmetica sa scap mai repede de durere/ Mi se pare mai chinuitoare si lunga durerea daca ma fac acasa. Cu ceara...treci mai repede peste durere. Inghinal eu am incercat o data si m-am lecuit Ce face Razvan? De cand incepeti cresa?
Miha,,,deci mergi la socrii..distractie faina..sa prindeti vreme faina ca e cod portocaliu pana vineri.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

La noi.
eu am fost si m-am tuns, bob cu colturile din fata mai lungi. acum e tot pleostit de la ploaie.

Bianca eu am multe kg pt. varsta si inaltimea mea. la cum eram inainte acum sunt grasa. dar ma fac eu frumoasa, mi-am propus!!!
Eu iubesc moda de anul asta. Nu ati vazut cate tricouri largi sunt, asa ne ascundem si noi burtile/suncile/colaceii!!!
Verzi, galbene, mov, super colorate...doamne ce-mi plac. cred ca mi-ar trebui un car de bani sa cumpar tot ce vreau. pana una alta, caut, aleg si cu greu ma decid ce sa cumpar.
Rochitele...sunt superbe si alea....
Astery ma bucur enorm pt. bucuria si progresele lui Razvanel.
Miha distractie faina la socrii. pacat ca aveti vreme naspa si nu se poate bucura Tudor de parcuri.
Medicamentele nu mai stiu cum se numesc. Mi-a zis si de detoxificantul de la Dacia plant. eu l-am luat dar nu si-a facut efectul.

revin, acum sunt in conferinta cu mama si sora-mea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by paula2003

Hai ca nu mai pot. Are pneumonie....rau de tot, plaman drept afectata, palida ca turta de ceara, globule albe duble fata de rosii, un microb la stomac....si suspecta de TBC.
Am crezut ca lesin, nici sa conduc nu am putut, am crezut ca mor la volan. Acum imi fac bagajul si ma duc eu cu ea. Nu am sa pot sa va anunt ce si cum dar am sa ma gandesc la voi. Sper sa o pot pune pe picioare, minim 7 zile de spitalizare, daca nu vor fi mult mai multe. Nu stiu daca pot sa-mi iau concediu medical....zile de concediu nu mai am............
Va pupic si multumesc ca sunteti alaturi de noi.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1

Vai de mine Paula!!! Ce veste! Insanatosire grabnica printesei, putere sa te poti ocupa de micuta si pupici multi la fata!!! Ma rog sa se faca bine cat mai repede

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Heloo,

Giova ai niste expresii.....cum adica te.ai tuns bob??? habar nu am ce vrea sa insemne....moda de anul asta e super misto!!! Aici se poarta bluzele largi, gen alea de gravi, rochite largi, pantaloni largi

Acina sa va traiasca printesa Sa fie sanatoasa, papacioasa, cuminte si norocoasa

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki asa e si moda aici. Mie sincer imi place, numai asa imi ascund burta, doar ca ma intreaba vecinii in ce luna sunt.
Tunsoarea bob este a Victorie Bechamm (nu stiu cum se scrie). Poate e aceeasi, nu sunt sigura. Andreea Esca e asa, doar ca eu nu sunt filata la spate. al meu are aceeasi lungime, si colturile din fata sunt mai lungi.
Cand m-a vazut azi Clau mi-a zis ca ma intinereste mult.
atunci mi-am adus aminte de Ingrid proaspat tunsa asa, ca i-a zis un baiat ce a sunat la usa sa o cheme pe mamica.

Nu mai zici nimic de Angelos? pe unde esti de nu mai intri pe forum?

am plecat dupa pitic. sper sa ma recunoasca si sa vrea sa vina cu mine acasa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Ahaa, e un felde carre si ai lasat colturile lungi in fatza Pai vreau sa te vad, ai pus poze? Sa iti fie de bine tunsoarea Ca tot vorbim despre denumiri de freza: stii cum spun grecii la tunsoarea rotund? Noi mai zicem si castron dar grecii....ciuperca Ma intrebase Litza de ce-l tund pe Angelo ciuperca si initial nu stiam ce vrea sa spuna Ieri am fost plecata aproape toata ziua, am fost sa-mi iau salariul si pe la magazine. A trebuit sa cumparam un cadou pt o bebelina de 2 luni si am gasit o fustita de blugi cu pieptar si doua bluzite de vara( una roz si una rosie ) cu manecuta scurta.Colegul lui Giorgos este proaspat tatic si el a fost atent cand s-a nascut Angelos. M-am uitat si pt Angelo dupa incaltaminte dar dupa 15 min. a venit Giorgos ca nu mai sta cu copilul,ca trebuie sa alerge peste tot dupa el, bla..bla..bla.....asa ca am iesit din Deichmann cu mana goalaPoate ne ducem maine singuri si il las pe Angelo la greci....
Astery, la multi ani Elenico
Dana, la multi ani Roxanicii, sa fie sanatoasa si norocoasa

Prietena mea cea mai buna a primit de la 3 alte prietene ce credeti??? vai ca am murit de ras!!!!!!!!! Din 5 gagici care s-au dus la ea, 3 au cumparat cate o bluza dar culmeaaaa....aceeasi culoare: verde Am vorbit cu ea mai devreme

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am ajuns si eu acasa....
Maraki, cand ne-ai intrebat ce credem ca a primit cadou prietena mea m-am gandit instant ca a primit vibrator. Verdele e la moda anul asta, asa ca ...prietena ta va fi super moderna.
Giova, pune poze cu noul look . Rochia despre care spuneam ca e pe corp nu te avantajeaza deloc daca spui ca ai burtica. Inca chiar o scoate in evidenta cum are cordon care se leaga la spate. Nu stiu ce bluze largi vb ca sunt anul asta, eu intotdeuna mi-am cumparat bluze mai largute sa imi acopere burta . Deci sa inteleg ca sunt moderna...nu?.
Maine mi-a dat sefa liber sa stau sa invatz pt examenul de sambata si duminica. Saptamana viitoare mi-am luat concediu ca am examen greu miercuri.
Ma distreaza Dani cu expresiile lui; "sucu mea", " pucii mea"....toate sunt "mea" nu "meu".
Azi la cresa a fost cuminte, a mancat si a dormit. Atat.
Merg sa ma apuc de invatat.
P.S. Am uitat...Astery, la multi ani pt ieri

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput