Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (290)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, in mod normal as vrea sa merg in concediu in Antalya, la Belek, dar depinde foarte mult cum o sa stam cu bugetul...
Oricum, daca ar fi sa mergem o sa plecam tot la inceputul lunii septembrie....
Da, sincer abia astept sa ma mut.........

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tocmai m-a sunat Acina:
azi le da drumul acasa. Broscuta e bine papa mult laptic, e o haplea mica. Ieri a fost si Andrei in vizita si incet-incet a mangaiat-o pe Ana, cumva timid.
Cica i-a provocat nasterea, i-a rupt membranele s-a balacit putin in apa, i-a facut peridurala, i-a venit sa verse si dintr-o data dilataite de 10 cm. Epidurala nu si-a facut efectul, a simtit tot, dar apa a ajutat-o foarte mult si dupa 2 reprize de impins a iesit broscuta. Nu a taiat-o si s-a rupt fain, asa ca se reface rapid.
Va intra ea cand va putea de acasa sa va povesteasca mai multe. Important e ca sunt bine amandoua.
M-a intrebat de Anasol, Mirela, se gandea la Ralu ca urmeaza sa nasca si ea....va pe toate si va multumeste de urari.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

In primul rand, LA MULTI ANI pentru astazi Elenelor si Constantinilor!
O sa iau urarile voastre in nume personal si o sa-mi pup fata ca din partea voastra .
Astery, doamna, un pupic si-o floare de la noi . La multi ani!

Paula, am citit si m-am intristat. Sanatate multa printesei, refacere usoara si tie putere multa va doresc din tot sufletul.

M-am bucurat enorm pentru Acina, mi-a trimis si mie mesaj si, recunosc, ca m-am emotionat din plin.
Am intrat sa va scriu, dar am vazut ca deja va anuntase Giova si fiindca eram acasa si nu aveam timp nu am mai scris nimic atunci.

Cosmi, mai, ce chestie cu Bianca. Imi pare rau ca a ajuns aici, va fi tare neplacut sa tina regimul ala. Of, of, si iarasi, of. Copiii astia!

Bianca, felicitari pentru puiul tau sociabil.

Oana aseara mi-a facut un pocinog.
A venit de la joaca si a intrat in baie sa se spele pe maini. A inchis si usa la baie, lucru pe care nu-l face de obicei.
Probabil ca deja avea in minte prostia pe care urma s-o faca.
Pai, ce credeti ca a facut?
Cand a iesit din baie am inlemnit.
Ii siroia apa de pe cap.
Si-a bagat capul sub robinetul de la chiuveta, sub jetul cu apa rece.
Normal ca acum ii curge nasul. Ma rog la Dumnezeu sa fie numai atat.
Of...

Roxanica e bine, azi o ducem la McDonalds, fiindca e ziua ei.
Face prostioare cu ghiotura, dar nu e cazul sa va povestesc voua, majoritatea fac la fel.
Am inceput sa am o problema cu domnisoara fiindca nu vrea sa mai poarte din hainele Oanei. Ma opreste imediat: NU, ATEA A OANA!!!
Nasol...

O sa incerc sa mai intru, dar e greu...
Vineri merg la profesor pentru lucrarea de disertatie, sambata viitoare am examen, urmatoarea saptamana alt examen, dupa care trebuie sa depun disertatia, iar in iulie sa o sustin.
Greu, tare greu, fir-ar sa fie de treaba.

Va pup !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Hai ca nu mai pot. Are pneumonie....rau de tot, plaman drept afectata, palida ca turta de ceara, globule albe duble fata de rosii, un microb la stomac....si suspecta de TBC.
Am crezut ca lesin, nici sa conduc nu am putut, am crezut ca mor la volan. Acum imi fac bagajul si ma duc eu cu ea. Nu am sa pot sa va anunt ce si cum dar am sa ma gandesc la voi. Sper sa o pot pune pe picioare, minim 7 zile de spitalizare, daca nu vor fi mult mai multe. Nu stiu daca pot sa-mi iau concediu medical....zile de concediu nu mai am............
Va pupic si multumesc ca sunteti alaturi de noi.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Paula multa sanatate Alexei, si tie multa putere. fi tare pentru fetita ta, o sa vezi ca se va face bine.....cand poti mai da-ne de stire.
giova, am revenit aseara dar numai scurt si am facut altceva. O sa incerc azi sau maine cand sunt acasa ( dar stii tu ziua mea libera numai libera nu e) sa pun pozele.

V-am pupat.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Bianca, Cosmi, Ioana va multumesc....toti copii sunt frumosi. acum de acasa voi putea sa studiez si eu in voie pozele, ca tot pe fuga ma uitam la ele.
Cristina iti multumesc si tie. cum pot sa fac fata? cand esti pus in fata faptului implinit te descurci,, am un sot care ma ajuta mult, defapt el e doar mai mult decat mine acasa cu copii. Aseara v-am admirat si pe tine si pe Razvanel. Ai un copil frumos, da frumos sa stii. Ma rog pentru voi sa se rezolve probleme voastre cat mai repede si sa vina si o surioara, stiu ca iti doresti mult.

V-am pupat, mai revin de acasa

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Dana multi pupici Roxanei si distractie faina la Mc.
eeeee...Oana ta acum ti-a facut asta, dar ce sa mai zic de marco ca de mult isi baga capul in bideu sub jetul de apa. am ajuns sa inchid usa la baie cu cheia, daca nu se spala, isi cara apa prin toata casa sa-si spele masinile.
Hai bafta cu lucrarea de dizeratie, mult a fost putin a mai ramas.
Paula of doamne. sper sa-si revina cat mai repede Alexandra. va asteptam cu vesti bune.
Toanca sa ma mut eu la casa...nu mi-ar mai trebui nico vacanta. Nu as iesi din piscina si din curte tot concediul.
Mira lasa ca nu e graba. cand ai timp, pui si pozele.

Noi am stat o ora afara si mi-a facut marco pipi pe el, asa ca ne-am intors acasa. azi a facut si la gradi, afara, opf...iar il apuca pe piticul asta si nu mai spune sau nu vrea sa faca cand il punem.

Bai...eu stiu ca sunt grasa si m-am ingrasat. mai stiu ca nu fac nimic in privinta asta...asa ca azi primesc o groaza de info (de la bunica-mea si de la mama) despre o groaza de pastile si tratamente, etc....
Ca urmare....am sunat si m-am programat pe sambata la o ora de Pilates, si sper sa ma tin de acum incolo. vreau sa fac o ora fitness si una de pilates pe sapt. Degeaba iau pastile daca nu fac si miscare. sper sa ma si tin, caci atata am tot zis si nu am facut.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

am uitat sa mai scriu:
Acina a zis ca a avut probleme la eliminarea placentei, dar cum in sf. si-a facut peridurala efectul, nu a mai simtit mare lucru.
Ana seamana putin la fata cu Andrei, dar totusi aduce mai mult cu Dan.

gata, fug la bucatarie.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara.
Giova as vrea eu sa am kg tale Dar asha e omul...isi doreste mereu ceea ce nu are. In privintza statului la colt...nu eu l-am pus sa stea, il mai intrebam daca mananca si imi raspundea ca sta la colt. El a preferat sa imi spuna din prima ca sta la colt decat sa manance...cred ca a mai stat si la cresa si de asta stia de ea .L-am lasat sa sa stea atunci... eu nu l-am fortat sa stea. A fost atat de incapatanat . Dar si-a revenit, azi a mancat chiar bine . Daca Marco tresare la vocea ta atunci e f bine, asha era si Sandra...faceam multe cu o vorba sau cu o privire mai urat aruncata.
Dana, cred ca ati sarbatorit deja la MC. Bafta cu examenele hai ca nu mai e mult daca esti deja la lucrari de dizertatie.
Ioana e mortal piticul tau cu animalele Sta f bine la kg si inaltime si bea mult lapte seara. Din toamna il duci la gradi sau il lasi tot cu bona? Mare noroc ai avut de o bona cumsecade. Cu cat o platesti pe luna? Pe la noi e cam 450 lei -500 lei .
Cosmi si Sandra e tare distrata...o cert si mai mult de 10 min nu sta suparata, uita repede, ca si cand nimic nu s-a intamplat.
Anasol, eu am avut mameloane de la Chicco dar Dani a supt f greu cu ele.
Mira, sotul tau e roman sau elvetian? Ma intreb si eu...cum ai ajuns tocmai acolo.....in tara bancilor .
Azi am cam tras chiulul de la invatat, am luat-o pe Sandra si ne-am dus in oras sa ii cumpar rochita pt nunta( avem pe 31 mai nunta). Mi-a placut o rochita ,am cumparat-o, apoi am vazut alta si era mai frumoasa ca prima...asa ca s-a facut fica-mea cu 2 rochite. Si cu o pereche de sandale .
Eu am probat rochia cu care am fost nasa cand eram gravida cu Dani in 5 luni ( a fost singura data cand am luat-o pe mine). Daca as mai slabii vreo 10 kg ar incapea pe mine.
Azi m-am programat la pedichiura. 27 lei mi se pare f mult. E adevarat ca tipa lucreaza super bine si are salonul in centru dar oricum...e f mult. Manichiura aici in cartier la salon cu lac e 15 lei. Pe la voi cum sunt preturile?
Cred ca merg la nani ca mi-e somn.
Noapte buna

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Era sa uit...ce moda e la rochii eu cand ma uit dupa haine niciodata nu am uit dupa rochii si acum m-am socat sa vad ca e moda anilor 80. Rochii din supraelastic drepte pe corp pana la genunchi si cu un fel de cordon in talie. Parca imi amintesc ca maica-mea avea in dulap rochii dinastea din supraelastic.
Si tocmai inainte de pasti am facut curatenie si am aruncat vreo 4 perechi de pantofi si sandale...pantofi dinaia cu talpa cat palma. Sigur vine moda iar

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput