Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (290)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula2003/paula2003.jpg)
paula2003 spune:
Acum dimineta vin rezultatele analizelor si ii mai fac si un alt set de analize ....si in functie de asta ii vor da si un tratament. Merge sora mea azi la spital sa vorbesca ca de la dr. la dr.
Nu va pot explica sa ma intelegeti. Eu am stat aproape 5 ani acasa. Cu greu mi-am gasit un job. Nu-mi mai doresc sa stau acasa si nici sa-mi pierd jobul. Am dreptul la 2 concedii medicale pe an si nu vreau sa nu pot sa-mi mai iau daca va fi o urgenta. Am fost la 6 la spital si la 6.30 am ajuns la munca.....au inceput sa rada portari de mine ca am cazut din pat???? Am sa incerc sa ajung din nou pe la 15 sa mai vad ce si cum. Oricum azi merge sora mea de dimineata si pe la 13. Am noroc de o sefa buna si eu iute...imi fac repede treaba, si ma lasa sa intarzii, sau sa plec sa-mi vad fetita.
Ma doare sufletul ca nu sunt langa ea dar daca va fi operata, sau eu stiu ce.....ce ma fac? Merg de 2 ori pe zi, daca va fi cazul ma duc si de 3 ori....Sper sa-i treaca mai repede si sa vina acasa,
Acel vaccin nu este antigripal. Nu stiu cum se numeste dar este ceva nou si foarte bun. Sper ca dupa ce il fac sa nu mai racesca. Va trebui sa-l fac si lui Paul. Fiind frati vor fi mereu cand unul cand altul bolnav. Am sa notez cum se numeste vaccinul si va spun. Este in jur de 3.000.000 miloane si orice dr. stie dupa suma ce vaccin este.
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cosmi1975 spune:
neata
PAULA sanatate multa ALEXEI si tie multa rabdare si putere
MIRA superbe pozele si minunile tale
BIANCA lasa ca se invata repede dani la grupa...daca a marcat teritoriu
ASTERY pupicei si voua
noi?????cam rau ....papan e racit,rinofaringita pe tratament si n are nici el pofta de mancare,am reusit sa l tundem ....bianca...GASTRITA, am facut ieri o analiza si s a dovedit ca e gastrita ,asadar 3 luni tratament si regim (dupa ce ca-i o slabanoaga)asa ca.............imi vine sa ma duc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine.
La multi ani celor care poarta numele de CONSTANTIN sau ELENA.
Cosmi... sanatate la puiuti....cum naiba are Bianca gastrita la varsta asta? Doamne fereste. Felicitari pt olimpica ta
, cred ca esti foarte mandra de ea
Paula, multa sanatate Alexandrei. Personalul din spitale e de toata jena. Dar cu bani se rezolva totul.
Atat de rau am dormit azi noapte , nu stiu ce am avut dar m-am zvarcolit toata noaptea, tot deschideam ochii sa vad cat e ceasul cand trebuie sa ma ridic din pat. Cand a sunat ceasul eram chiauna
. Sper sa treaca repede ziua de azi sa merg acasa sa dorm una.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
BIANCA fata mea a facut ptr ca e o mareee sclifosita iar maas de dimineata n o serveste asa ca acum sa suporte consecintele,regimul e drastic...fara dulciuri,fast food,sucuri acidulate .....nu stiu ce o face in cantonament ca la soramea si la cumnata nu mi fac griji ca sigur or sa respecte instructiunile....cat depre olimpiada sunt tare fericita ,m a chemat doamna sa ma felicite si i am zis ca n am niciun merit acum asteptam unde sa ne ducem ptr premiere
ACINA sa traiasac bebelusa sa fie sanatoasaaaaa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/T_Ioana/T_Ioana.jpg)
T_Ioana spune:
Buna dimineata de la Bistrita!
Paula, va doresc multa sanatate si refacere completa sa puteti merge si la mare si sa faceti si vaccinul! Ai doi copilasi minunati iar tu esti o mamica tare curajoasa!
Cristina iubita, o sa razi, dar telefonul meu e pe post de jucarie pt Razvan, toata lumea ma ia la 11 m ca nu raspund la telefoane dar mai mult nu am tel la mine decat il am.....este inebunit dupa el, sa-si faca poze si il las sa-si faca damblaua. Iar de cele mai multe ori respinge apeluri, raspunde aiurea etc......de asta sunt greu de "prins"....am vazut sambata un apel pierdut de la un nr Vodafone, sa-mi spui daca e al tau ca sa-l salvez (073063xxxx). Pupicei mamicii slabanoage si puiutului cumintel
Bianca, felicitari pentru acomodarea in noua grupa. Despre mancatul lui Dani nu stiu ce sa zic, sper sa fie trecatoare etapa, eu am experimentat faza asta timp de 2 ani.......o fi si din cauza caldurii (daca si la voi e ca la Bistrita, adica 29-30 de grade pe undeva e de inteles)
Cosmina, tare rau imi pare de Bianca, saracuta asa de mititica si are deja gastrita....Eu cred ca s-a consumat f mult si pentru olimpiada, s-a stresat sa faca o figura frumoasa si din cauza asta a aparut si pacatoasa de boala. Sanatate multa si ei si lui Papan mititelul!
Mira, in sfarsit net acasa, nu? cei 3 "ieduti" ai tai sunt minunati!
Any draga s ava distrati bine la mare si sa prindeti timp frumos. Vine si mama ta sau doar tu cu Ioana? (scuze daca ai spus, nu retin sa fi vazut)
Anasol biata de tine, si mai ales saracutul Ianis. Sunteti ceva mai bine? Cu a.laptatul si eu iti sugerez sa incerci cu acele aparatori din silicon, te-ar salva de la multa durere!
Giova si pe voi va felicit pentru scapatul de pampers la pranz, sa dea Dumnezeu sa fiti pe drumul cel bun! Rabdare, multa (eu vorbesc.......)
Mirela, si eu te simt mai linistita si sper sa intrati intr-un programel cat mai ordonat si mai lejer pt toata lumea. Cum mai reactioneaza Dani vis-a-vis de noul fratior?
Silvia, ce mai faceti voi? Cand mai veniti in tara? Cum mai e Alain la cresa voastra?
Sa va zic si eu de Razvan:
E surprinzator de cumintel, a inceput si afara sa fie mult mai ascultator, totul e sa-i explic strategia inca din casa si daca se "revolta" ii spun ca il duc in casa si imediat se potoleste. Accepta f usor plecarea noastra dimineata, mai degraba nici nu ne baga in seama. I-am facut cateva DVD-uri cu desene si dimineata dupa ce se trezeste ii pun "Ciocantoarea Woody" ca stiu ca si daca pica o bomba in casa cand se uita la desenele respective nu-l interesaza.
Mananca foarte bine, are cam 3 mese si o gustare plus lapte dimineata si seara (bea cam mult laptic -350 ml dimineata si 350 seara- dar il las in pace ca poate e doar o etapa.
Are 14,500 kg, 96 cm si e chiar dolofanel. Doamna are foarte multa rabdare si sta sa-i dea mancare cat timp vrea el, ii face toate mancarurile lui preferate si se ocupa foarte bine de el. Nemultumiri: somnul de pranz il sare cam 3 zile pe satamana, sta si cate 2 ore in patut si isi numara degetele dar de dormit nu vrea deloc (sper sa nu-si scoata complet somnicul de amiaza) si ce ma derajeaza e ca a devenit cam agresiv cu animalele. Nu trece pe langa un caine sau pisoi sa nu incerce sa-i traga un picior. L-am si certat, i-am exlicat si cu frumosul dar tot incearca sa loveasca. A avut o perioada cand ma cam plesnea si pe mine dar s-a pototlit (sper sa nu inceapa iar). Intr-o seara stateam intinsa pe canapea la TV si a venit din camera lui direct la mine si m-a plesnit peste fata. Asa de tare m-a surprins si socat ca mi-au dat lacrimile. Dar atunci l-a cam certat Cristi si nu a mai incercat. suntem in continuare kkciosi de Pampers, nu refuza WC-ul dar nu presteaza niciodata. Cum ii pun pmpersul cum faca pe el. L-am lasat si numai in chilotei acum de cand s-a incalzit dar face pe el si nici capul nu-l doare, sta asa ud si murdar si nu-l deranjeaza. Cred ca va fi un razboi lung si anevoios cu scapatul de scutec.
In rest suntem relativ ok, si tati al nostru a plecat azi in delegatie la Oradea, Arad si Timisoara dar nu sta decat 2 zile! Problema lui Cristi inca nu s-a rezolvat dar asta pt ca nu a reusit sa ajunga cu rezultatul investigatiei de la Cluj la medicul care-l urmareste in Bistrita (asta pt ca medicul e tare ocupat)...speram sa fie totul bine si sa ne fi facut griji degeaba
Ce mai fac Dana, Irina, Daniela, Ali si alte fete care nu prea "semneaza condica"!
Acum ma apuc si eu de treaba si sper sa mai bag un ochi pe aici!
Pupici tuturor, mamici, tatici, spiridusi si fratiori/surioare de spiridusi!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
cosmi1975 spune:
TIOANA...nu iubita de la stresul ptr olimpiada a facut bianca gastrita e poveste veche,intodeauna au fost pb cu servirea mesei la ea.....ea stresata??????e cel mai vesel copil.toate trec pe langa ea si daca o cert sau ma supar ea peste 10 min a uitat de ce ,,ptr ce am certat o ...super distrata...cat depre flacaul tau e un scump si chiar un dolofan
Giova spune:
Neatza!!!
Eu si marco am avut un de dimineata. nu a vrut sa se imbrace, m-a plesnit, i-am dat si eu la fundulet, a inceput sa
, cum ma vedea cum ma lovea, numai cu tat-su' s-a imbracat,dar ... s-a potolit brusc cand i-am zis ca-i dau guma
. Pe care mi-a aruncat-o in masina si nu o gasesc. Cu caldura asta...precis se inmoaie si se intinde
.
Azi e sarbatoare tuturor celor care poarta nume de Elena si Constantin.
Sa o sun si eu pe mama, caci e Elena. Si maine fac 29 ani de la casatorie.
Bianca 30 min. la colt? nu e cam mult? eu maxim 5 min. il las. Oricum m-am resemnat, coltul e distractie pt. el, nu pedeapsa. El se simte vinovat daca-l cert, si daca ridic tonul incepe sa la greu.
Paula sper sa fie analizele bune si sa rezolve ceva sora ta....of doamne...numai bolnav sa nu fii. Voi ati trecut prin multe, asa ca nu are rost sa vorbesc eu despre sist. nostru sanitar.
Cosmi imi pare rau ca sunt ambii copii bolnavi. Sper sa tina tratamentul bine Bianca, iar papan sa se refaca repede.
Ioana pai papa si bea mult lapte al tau pitic. auzi...350 ml. Sta super bine la greutate si inaltime.
Pe Marco oricat il cearta Clau ca ma loveste, cateodata chiar plang si eu, ca cine stie cu ce-mi da si doare, dar nu-l intereseaza. Sper sa fie doar o faza si sa scapam de ea.
de Acina nu mai stiu nimic.....am sunat ieri- nu mi-a raspuns. I-am trimis sms, nu am primit nimic inapoi. sper sa fie amandoua ok si poate intra ea cand ajunge acasa.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/toanca/toanca.jpg)
toanca spune:
Felicitari Acina! Sa-ti traiasca si fetitza pe langa fratiorul ei! Si voua putere sa-i cresteti! Sanatate, refacere rapida si lapte mult!
Eu ma pregatesc de concediu; saptamana viitoare intru in concediu ca sa ma pot muta
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
Toanca anul asta mai mergeti undeva in concediu? sau ramaneti la piscina din curte? cred ca de abia asteptati sa va mutati.
Anasol eu ziceam ca sunt bune cele de la Avent, pe cele de la Chicco nu le-am probat. Silvia le-a probat pe ambele si zice ca cele de la Chicco sunt mai ok. eu zic sa mergi la un Sensiblu si sa te uiti si tu putin la ambele, la forma lor, etc...vezi tu pe care te decizi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)