Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (290)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna ziua dragelor. Eu bine, Dani bine, s-a acomodat f usor in noua grupa, nu a plans deloc si chiar ii place. Aici face mai multe activitati decat dncolo. Am vb cu doamnele si spun ca la cresa mananca, acasa imi scoate par alb cu nemancatul lui, chiar azi m-am intalnit cu cineva care mi-a spus ca a slabit. Cred si eu la cat de rau mananca. Pantalonii din vara trecuta ii sunt largi in talie.
Giova, faine pozele. Mira, poza cu Selin pe schiuri e mortala. Am vazut si pozele de la mare din weekend. Mi s-a facut dor de Mamaia.... de Aquaparc. Si Nelu mai are concediu in octombrie.
Si cam atat cred, ma intorc la cursurile mele.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi nu am mai ajuns in parc. pana la pranz e cald, pe urma furtuni.
asa ca pe langa casa, am terminat curatenia, maine mai calc si sterg praful.

Copilul meu doarme de sapt. asta fara pampers la pranz. Le-am zis eu educatoarelor, caci in weekend il culc fara si nu face in pat.
In schimb a facut azi de 2x pe el la gradi. Sincer nu stiu ce l-a apucat.
Duminica ne-a zis pe masina ca face pipip. nu stia Clau cum sa traga mai repede pe dreapta, a oprit langa o reprezentanta VW si piticului i-a trebuit sa faca pipi pe rotile masinilor expuse afara.
Pana la urma s-a multumit si cu un copacel.....

Bianca chiar ma gandeam azi la tine, ca nu ai mai scris nimic.
Ma bucur ca dani s-a acomodat in noua grupa, aici nu se va plictisi, mai ales ca au si activitati. oricum, e totul nou pt. el, si pana descopera...e entuziast.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

ŁGata, am internet acasa, ma duc sa culc teroristii sa strang din bucatarie si revin............sper.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Paul este la gradinita la grupa MINI. Alexa la grupa mica.
Mama mea a ramas dar nu stiu ce sa fac. Sefa mea insista sa imi iau concediu medical....dar imi este teama. Daca iau 2 pe an nu mai pot lua altul, si atunci trag cu dinti sa nu iau decat in cazuti exceptionale. La 14.40 am fost la spital. Avea 40 si nimeni...nimic. Statea pe un scaun bunica si fetita dormea in pat cu un bb. A trebuie sa fac "ordine" sa le dea si lor un pat, lenjerie....maine la 6 cand ma duc sa vad ce mai gasesc. Sunt cheauna, nici pe picioare nu ma pot tine. Sa vad ce mai am de munca si cat si poate ma mai duc si in timpul zilei sa le vad. Are plamanii grav afectati. I-au luat mult sange si mi-a facut un fel de alergie pe fata... Sper sa-i treaca si sa mai raman cu bani sa-i afac acel celebru vaccin sa nu-mi mai racesca la plamani.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Off, Paula. Cum adica nimeni, nimic. Nu au bagat-o pe tratament? nu i-ai dat nici un antitermic la 40 febra? De ce vaccin vorbesti? Antigripal?........daca ai nevoie de ceva medicamente care nu se gasesc poate le gasesc eu aici.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Acina, FELICITARILE noastre, doamna! sa va traiasca printesa, refacere rapida, muuult lapte si sa ne povestesti cum a fost, caci abia astept. N-am io sansa sa nasc in apa, dar macar sa fiu informata.

Paula, sunt inmarmurita... celebrele spitale romanesti....... si celebrii nostri doctori... Multa sanatate Alexei si tie multa tarie si fii puternica! Doamne ajuta sa fie Printesa bine. Paul este atat de frumos, si destept. Ai doua minuni pt. care trebuie sa rezisti si sa lupti.

Fetele, multumesc pt. aprecierile din drop, ma rusinez. Foarte adevarat ca ma simt minunat de tanara cu parul asta scurtat...

Ioana de Bistrita, ce mai face tizul nostru? Tu ce mai faci? La telefon cand raspunzi???

Gio, intr-adevar, si Razvan este altfel la cresa. Spun doamnele ca nu face crizute...

Mai sa va zic: mi-a plecat barbatul in China. Misiune economica.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca, ma bucur ca lui Dani ii este bine la cealalta grupa, vezi, nici nu te asteptai. este un copil sociabil, care nu ridica probleme. Cu mancatul... face si el nazuri, la cresa nu se roaga nimeni de el sa pape.

Mira, ai 3 minuni de copii, intotdeauna m-am intrebat cum reusesti frate sa faci fata??? BRAVO tie, mamica plina de curaj.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Paula, sanatate multa Alexandrei..Dumnezeule nu pot sacred ca la 40 de grade nu se uita nimeni la ea...offf...cunosc senzatia asa de bine. si noi am trecut printr-o experienta traumatizanta cu spitalul...SANATATE MULTA!!! MAi bine ar fi sa iti iei ceva zile libere sa poti sta cu Alexa, ea e importanta acum...sa se faca bine. cu pneumoniile nu e de glumit...pot trece in alte porcarii...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Of mai Paula...cum naiba e in pat cu alt bebe? cum nu era nimeni pe-acolo? nu era sub tratament? spitalele si dr. nostri de nota 10.
Mira nu ai mai ajuns la comp? sau nu dorm copiii? oricum, ma bucur ca ai acum netul si cele 2 calculatoare functionale.
Cristina lasa ca vine Viorel din China cu multe cadouri, la cat de ieftine sunt toate acolo...zi sa inchirieze un container, caci, cu siguranta are cu ce sa-l umple.

de maine pana la sf. sapt. cod galben in toata tara. vin furtunile, ploiule, vijeliile, grindina.

pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Astery, e fain in China...preturi mici..am auzit si eu de la un prieten care a fost. I-ai spus sa iti aduca bete? Eu asta i-am spus prietenului dar tot nu mi-a adus. Nu ca nu sunt pe aici...dar alea probabil ca or fi mai speciale
Giova asa am inceput si eu cu Dani fara pampers si la cresa la amiaza, de 2 ori a facut pe el si apoi gata. E bine ca le-ai spus educatoarelor sa nu ii mai puna pampers.Dupa o sapt ai putea sa nu ii mai pui nici noaptea si poate se dezobisnuieste.
Mie mi-a ramas treisfert de bax mare de pampers si nush ce sa fac cu el ca si finutul a scapat de pampers
A..am uitat sa va zic...Dani in prima zi in cealalta grupa a muscat multi copii. Asta e boala lui...la cealalta grupa demult nu a mai muscat si credeam ca a uitat obiceiul. Ieri l-am certat ca a muscat si i-am spus ca nu e frumos sa muste si azi nu s-au mai plans doamnele. Cine stie...poate si-a "marcat teritoriuL" ...cine stie ce a avut de impartit. Altfel a fost cumintel si s-a integrat bine, a participat la activitatile facute.
Pe 1 iunie merg sa il inscriu la gradi, a fost aseara reportaj la TV local in care spuneau ca sunt 5300 copii care ar trebui sa frecventeze o gradi si locuri sunt 4900 . Este o gradi aici langa mine in care se intra cu "pile" si e f cotata prin cartier ( e de stat dar se dau bani la greu pt patuturi, geamuri, perdele, educatoarea..etc) si lumea a stat la coada pt inscrierea copiilor de la 12 noaptea ca numai o zi din an se fac inscrieri. Directoarea e la ceva partid de sus ca altfel cred ca demult zbura. Oricum nu m-a tentat niciodata sa il dau pe Dani la gradi asta, noi mergem la gradi unde a fost Sandra, la educatoarele pe care le-a avut Sandra, deaia ma agit sa il dau de acum la gradi pt ca ma inteleg f bine cu ele. Sunt tare curioasa ce vor spune despre Dani in comparatie cu Sandra.
Si tot de printul meu dragutz si incapatanat (asha ca nu am chef de invatat)...duminica ne-am pus la masa sa mancam amiaza ..ciorba a mancat ...a luat de vreo 5 ori din ea si gata, felul doi....pireu cu carne..nu a vrut sa deschida gura ( de dimineata a baut vreo 200 ml cacao). L-am culcat, a dormit 3 ore iar cand s-a trezit l-am pus la masa sa ii dau un iaurt. Nu a vrut sa deschida gura. M-am enervat si i-am spus ca daca nu mananca il pun la colt. A zis ca merge la colt. A stat 30 min la colt, a si plans, a si stat, i-am inchis usa, i-am spus ca plec afara fara el, i-am spus sa mananca ca creste mare...NIMIC. Prefera sa stea la colt decat sa manance. Dupa 30 min m-am enervat si l-am luat de colt, l-am pus pe canapea la TV, i-am pus desene...cumva a deschis gura pt 2 lingurite...apoi l-am imbracat si am iesit afara sa imi aerisesc creierii ca era duminica totusi si invatasem aproape toata ziua. Eu am ramas masca ce caracter poate sa aibe la varsta asta si daca a zis NU pot sa ii fac orice ca tot ce vrea el face. Chiar ii spuneam lui Nelu ca trebuie sa ne gandim la alte variante. Nu sunt adepta pedepselor la colt, e a doua oara cand il pun la colt, nici la Sandra nu am folosit metoda asta, la ea era destul sa ii spun sa faca pe un ton mai dur si facea. Am speranta ca pe masura ce creste se mai schimba situatia si va intelege si de vorba buna. Sper cel putin.
Azi la cresa mi-au spus doamnele ca a mancat. Cand le-am spus ca acasa nu mananca au spus sa mai aduc vreo 3 copii acasa( le-am rugat sa fie atente ce si cat mananca). Cred ca incepe sa isi revina ca in seara asta a baut 280 lapte si a mancat si 2 cremvusti. Merg sa mai invatz ceva ca mai am timp pana pe la 1.
Noapte buna.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput