Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (290)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
miraklucker spune:
Buna dragelor,
noi am ajuns de vienri dimneata acasa, numai bine ca sa mearga David la gradinita. Iti vien sa mori nu alta, cu regulile lor cu tot. Si nici aas nu stiu daca nu vom avea probleme pentru cele 3 zile cat a lipsit.
Cristina, ma bucur ca te-ai mai remontat putin, poate o iesire cu prietenele seara dupa ce adoarme Razvanel ti-ar prinde bine.
Mirela tu te plangi ca Dani nu manaca sungur, eu ca ca a mea numai singura vrea. si nimic mai mult adica aprope nimic. Aseara mi-a cerut paine dupa ce ma bagat-o inpat cred can u putea adormi de foame.
Bee eu am doau urlatoare acasa si inca mari!................abia ne-am intors din vacanta si suntem deja amandoi cu nervii intinsi. Selin mi-a urlat duminica la pranz cand am bagat-o in pat 45 min numai pentru ca indraznisem sa o dezbrac de pantalonii cu fluturasi.
....astazi sunt cu tanti. Selin numai cand i-a auzit numele vroia deja la ea. Din pacate are si ea o bebe mica de 2 luni si nu prea indraznesc sa apelez prea mult.
Ma opresc din pacate aici, am inceput de cateva ore bune sa scriu pe mesaj, Sper ca in curand sa reusesc sa-mi instalez si nettul acasa.............acum am 2 calculatoare functionabile dar nu am net (nu am parola)
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miraklucker spune:
Paula, uff, dar ce-a patit Alexandra??
da, eu ti-am vazut pozele. Ai doi copii frumosi foc. Da, Paul deja pe role?? Imi place unde Alexandra pescuieste si Paul asteapta cuminte pestele!!
Poze noi ....cu noi
Giova spune:
Neatza!!!
Paula eu am vazut pozele si am chiar scris, nu cred ca ai observat.
Ce a patit Alexandra? Tinem pumnii si ne rugam sa fie bine si sa puteti pleca la mare.
Mira ma bucur ca ati ajuns cu bine. hai pune-ti netul, afla parola ca vreau sa vad pozele. cu ce tanti le-ai lasat pe fete?
Mirela hai curaj ca te vei acomoda/obisnui. Cale de intoarcere nu mai este.
Bee deci Razvanel tot plangacios este? of...of...cand s-o dezvata de brate?
Ma bucur ca Ana are grija de el, ii da sa manance si-i canta.
Noi ok, cu treaba pana peste cap. acum am ajuns acasa.
trafic tot mai infernal si soferi tot mai nervosi si agresivi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi_2005/silvi_2005.jpg)
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor !
Acina felicitari si sa iti traiasca comoara mica, ma bucur ca ai reusit sa nasti ucm ai vrut, abia astept sa ne povestesti cum a fost.
Mirela ma bucur ca te-ai mai linistit, va fi o perioada mai grea dar cine va fi ea mamica de 2 navdravani? Pupici si felicitari de la mine, eu nu as fi avut inca curaj cu prapaditul meu sa mai fac un bb...poate la fel de prapadit
Paula, sanatate multa fetitei tale, sper sa nu fie ceva grav si sa puteti merge la mare. Tareeee frumosi sunt amandoi, Paul are niste ochi albastri tuburatori de-a dreptul, cred ca va fi mare cuceritor Alexandra e o dulcica si imbracata in roz e ca o bombonica, se vede ca s-au distrat bine la iesirea in aer liber. Sanatate multa si ganduri bune de la noi.
Mira, bine ca ati ajuns cu bine ca ati avut drum lung si voi. Cred ca e timpul tipetelor, eu tota stept sa treaca..sper sa nu dureze 18 ani.
Bee eu ma tot gandesc la tine ce activa esti si cu piticii dupa tine felicitari pt Ana care easa de gijulie cu fratiorul ei, cred ca sunt atre simpatici amandoi.
Noi suntem bine, Alain e din ce in mai simpatic cu cuvintele lui stalcite si intortocheate. A fost tare cumintel ieri la gradi a lui a stat 2 ore si chiar a aavut rabdare sa faca acivitati manuale cu ceilalti, ma surprinde ce cuminte e acolo, cred ca daca nu e in mediul lui nu se obrazniceste ceea ce imi da de gandit ca poate am gresit noi pe undeva...Mi-a zis iar o ingrijitoare/educatoare ca e f cuminte, ca sta sa faca activitati manuale si ca e atent si dragut tare cu copii i-am zis ca nu e asa cuminte si cu noi ca asta e adevarul. Adevarul e ca la ce temperament are si la nivelul lui de intelegere daca vroiam sa il disciplinez ar fi trebuit sa il pedepsesc nonstop ca altceva nu intelege inca si nu am vrut sa am un copil cuminte cu pretul asta, dupa 3 nai ce va intelege si vom putea negocia
sper sa se mai schimb lucrurile. Ieri de exemplu in parc nu a avut rabdare la nici un topogan sau ceva a strabatut ca un ogar in fuga tot parcul ca as ajunga la pista de biciclisti si role, singurul loc unde nu are voie...de am plecat iar suparati de acolo.
Noi o asteptam pe bunica lui Alain, soacra mea vine vineri, sunt tare curioasa cum reactioneaza piticul meu ca imi tot zice ca vine Odica cum poate el pronunte.
O zi frumoasa si o saptamana minunata va doresc.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
miraklucker spune:
silvi ne impuscam amndoi daca dureaza 18 ani....trece. cu David este deja mult mai bine.
Fata mea a descoperit o noua pasiune fluturasii. (schmeterlinggg, striga toata vremea) peste tot unde ii vede ii trebuie. Are niste pantaloni pe care i-a descoperit prin dulap (sunt mici dar nu conteaza), ieri cadn am ajusn acasa avea peste pantaloni o rochie in bretele tot cu fluturasi, mareee care-i ajunge pana in pamant dar...ce conteaza???? A imbracat-o si peste pijama si asa a dormit altfel nu a fost chip sa o potolesc, plus mainile pana la cot erau pline de fasii subtiri de pansament.Nu putea sa doarma de grija lor. Nu e nici o luna de cand am cumparat vreo 3 cutii de Hansaplast. Tot l-au terminat.
E foarte independenta si cu muuuulta personalitate, deja ne invarte pe toti dupa degete
...am reusit sa fac rost de parola. Dupa 3 zile de sunat la telefon, abia cand am sunat de pe mobil mi-a raspuns cineva, care tot vroia sa-mi trimita un modem nou dar nu inaite de a semna o hartie cum ca nu reziliem contractul cu ei intr-un an. Acum imi mai trebuie un cablu de internet cel USB care-l am nu mai e bun
Giova pai e o tanti care a mai stat cu ei. E tare simpatica e din Republica Dominicana, pe deasupra sta dupa colt, dar de curand a nascut si ea si nu ne-am prea incumetat sa o mai abordam, oar ca ea a tinut neaparat sa mai vina. e prima oara azi cu toti 4. Am gatit de pranz aseara, si am dus fetele la ea de dimineata.
V-ma pupat, plec in pauza de pranz
Poze noi ....cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula2003/paula2003.jpg)
paula2003 spune:
A tot fost racita de 6 saptamani si am trata-o acasa...si nu pot spune ca i-a lipsit ceva dar ...nu a fost ce a trebuie sa fie si cum ar fi trebuit. Si acum daca nu ma suparam eu tare ....nu cred ca ajungeam la spital. Toti mi-au spus ca este o banalitate, ca e primavara.....si eu am sarit ca nu se poate de 6 saptamani sa faca febra nuami 40-41...., la 2 noaptea faceam bagaje de internare si la 5 dimineata sunam sa vad cine ma ajuta.....
Sper ca sefa mea sa ma lasa sa plec la 15 sa trec sa le vad, sa ajung si la Paul sa-l iau de la Bus....si sa vad ce le fac de papa si sa ma intorc la spital.
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1
miraklucker spune:
Paula cu cine a ramas la spital? cu bunica? Paul merge la cresa?
Poze noi ....cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/T_Ioana/T_Ioana.jpg)
T_Ioana spune:
Acina, sa fie Ana sanatoasa si fericita si sa va umpe sufletele de bucurie alaturi de Andrei! Felicitari mamico si acomodare rapida si usoara!
Fug iar la sedinta dar va mai citesc eu!
Pupici tuturor!Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
miraklucker spune:
giova poza asta ai vazut-o?
am mai pus doua albume din Ro de paste si la ski
Poze noi ....cu noi
Giova spune:
asa...hai ca am mai terminat si eu, imediat trebuie sa fug dupa copil. Treaba casnica...cine stie cand si cum reusesc sa o fac.
Silvia, marco al meu are 1 ani si 2 luni de cand e la gradi si acolo are un cu totul alt comportament. E cuminte, asculta, executa, tot ceea ce nu face acasa. Discutand si cu alti parinti mi-am dat seama ca nu noi am gresit, asa sunt copiii...cu parintii se poarta cel mai rau, fac toate prostiile posibile, cu ceilalti sunt cuminti, ascultatori, etc.
Paula doamne ajuta sa-i scada febra Alexandrei si sa se faca bine. sa ne ti la curent cu starea ei. Bunica e cu ea in spital?
Ioana hai mai zi ceva de Razvan, tot asa pe fuga esti?
Mira eu ma refeream la pozele de la intalnire, lasa ca nu-i bai, le-am savurat si pe astea, caci nu le vazusem. oricum...poza pe schiuri si cu suzeta e bestiala.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)