Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (290)
Raspunsuri - Pagina 12
Bee spune:
Buna fetele.
Nu am timp!
Dar musai sa raspund.
Anasol. Ai schimbat scutecele de cateva ori de cand cu beleaua? Ana mea a facut o reactie urata la niste scutece. :a fel: carne vie, rezolvat cu mercurocrom (un dezinfectant rosu aprins, e se prepara in farmacii si face fundul de maimuta). Spalat si dat cu mercurocromul ala. Atat. Teoretic trebuie sa usuce problema. Cu alaptatul, perseverenta si rabdare!
Giova, sa nu se fi constipat copilul ca e cald si s-a mai deshidratat. Noi asa am patit. Apa mai multa!
. Sper sa revin la povesti ca e Radu in delegatie pana miercuri, deci o sa am serile tarziu libere.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Giova spune:
Salutare!!!
noi suntem bine, am umblat azi cu probleme de m-am tanmpit. ce sa mai zic de traficul infernal...niciodata nu a fost ca si azi.
Copilul ok, luat de la gradi si in parc cu el. acum am venit acasa ca tuna si fulgera. sper sa nu vina o ploaie cu grindina ca si ieri.
Anasol of...incearca si cu ce ti-a zis Bee si Any, te cred ca esti disperata cand vezi cum ii arata fundicul. Dragul meu micut....
Cosmi felicitari pt. Bianca. Bravo ei!!!!
Bee mersi de sfat, s-ar putea ca deshidratarea sa fie cauza, caci bea putine lichide acasa. la gradi nu stiu...musai sa intreb.
Paula, Any va .
restul pe unde umblati?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anasol spune:
bee- acu am trimis sotul si a luat mercurocrom
inecrc si asa........
any- dermazin e contraindicat la nou nascuti din cauza icterului fizilogic, acu am citit si io pe net...
Giova spune:
a nascut Acina la Brasov. Ana are 3720 gr, 52 cm si apgar 10.
felicitari mamico si refacere rapida.
Printesa sa fie cuminte si sa pape mult laptic.
Ce ma bucur pt. ea ca a ajuns sa nasca unde si cum si-a dorit.
De 5 min. mi-a trimis sms-ul. haideti ca mai vb. cu ea si va dau amanunte, sper ca maine sa stiu mai multe.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anymony spune:
Sa traiesti mamico, sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa, si sa va bucurati de ea!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
mirela10 spune:
FELICITARI ACINA,PUPICEI MULTI,REFACERE RAPIDA SI LAPTIC GARLA PT BEBICA!!
ANASOL,vai ce mila mi-e de micutz,sper sa-i treaca cu mercurocrom.cu violet de gentiana ai incercat?eu am probleme cu pielicica lui andrei are niste bubite rosii mai ales pe burta si piept,dar si in restul corpului zici ca-i fript.am fost azi la dr si cica sa-l dau cu ulei de migdale si sa ma duc peste o sapt daca nu-i mai bine.
ASTERY,ma bucur sa te vad mai optimista.
COSMI,felicitari pt olimpica si multa sanatate stefanelului.
GIO,parca ar fi rambo cum il descrii tu pe marcolino de vanat si lovit....
BEE,mai povesteste cate ceva de micutii tai,cum se mai inteleg?
va pup fetelor,ma duc sa ung si sa bag la culcare a doua bucata baietzoi...
http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (38) si dani(21.12.2005)
Giova spune:
am pus si eu ceva poze noi aici:
http://community.webshots.com/album/563300735qJPnAc?start=24
Mirela parca te citesc mai linistita, calma. sper sa te fii acomodat si sa incerci sa iei totul pas cu pas.
va , pe maine.
_
mirela10 spune:
GIO,pai m-am mai calmat ,ce era sa fac?copii am vrut,acum tre sa ma descurc cumva desi e mision imposible cateodata...
Bee spune:
Felicitari Acina! Sa-ti traiasca si fetitza pe langa fratiorul ei! Si voua putere sa-i cresteti! Sanatate, refacere rapida si lapte mult!
Cosmi, felicitari pt Bianca. Ai o fetitza model. Cred si eu ca te face tare fericita.
Astery, arati super! Slaaaaba! SI pozele-s tare faine.
Mirela, spor la adormit piticii. Pe ai mei i-am dovedit. Dar eu am mai mult de jumate de an experienta cu 2. Deja! Ce repede trece timpul. EU ce ma fac fara bebei mici mici? Nu m-ash mai satura de ei, desi e greu.
Cum se inteleg ai mei? Ana il pupa, il iubeste, il distreaza. In masina ii canta "iepurasu-n iarba" daca vede ca Razvi plange. In schimb, Ana ii ia toate jucariile, e vesnic cu ochii pe el sa nu-i ia bebe ciocolata, bomboana sau orice altceva (asta desi stie si singura ce papa bebe: lapte, cereale, mar). Seara ii spune "Ingerashul" si-l pupa. Fac baitza impreuna (cu mine cu tot), Razvi stropeste totul de jur imprejur. E biiine! Acum 2-3 zile, am lasat-o pe Ana sa-i dea ea cereale cu lingurita. Nici o problema pt mancaul meu. Asta mic ar fi in stare sa-mi pape si urechile. E muuult mai mancacios decat Ana, mai putin mischaretz, dar mai neobosit (doarme mai putin si mai prost). Si sta numai in bratze! In rest urla. Plec la baie urla, vreau sa manac ceva: urla. In masina, uneori urla, alteori nu. Si tot asa. Urla in nestire. Sau in cel mai bun caz doar maraie. Dar e drept ca-l si cam chinui. Vesnic pe drumuri cu el. Ce sa fac daca la noi modelul e: picioare strambe. Pai Ana era model pe langa Razvi. Razvi are si picioarele inegale putin si tb sa-l duc la ortoped (dar ajung credeti?).
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
paula2003 spune:
Sper sa mai pot pleca la mare....acum am venit de la urgenta. Mi-am internat fetita la urgenta. Nu am dormit toata noaptea....
Nu spuneti nimic de printul meu, de fetita.....sau nu ati avut timp sa le vedeti?
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1