Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (290)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

de dim. am fost in parc, la biserica de langa si am impartasit copilul. pe urma capsuni din piata si acasa.
Vrem sa papam si noi, iar dupa ce se trezeste marco sa mergem pana in Buzias, sa vedem ce e de capul statiunii. Mira mi-a zis ca e un parc mare si frumos si o terasa mai de doamne ajuta. acum sa vedem, vrem sa schimbam decorul.
azi e foarte cald, am trecut la pantaloni scurti, caci la tricouri trecusem de cateva zile.
Marco are niste picioare pline de vanatai...vreo 15 i-a numarat Clau. pe maine e julit, arsura de la Paste, care trece incet-incet...vai de capul meu cum arata copilul.

Maraki naspa ca nu se implica mai mult Giorgios si se complace in situatia asta.
Cu gradinitele.....poveste mare si lunga. Sunt multe de stat dar pline si conditii modeste. Cele private iar sunt multe, pline si conditii faine. Acum in functie de posibilitati parintii aleg, dar cum sunt o groaza cu salarii frumoase, normal ca opteaza pt. cele private.
Daca si dir. lui marco a ajuns sa-mi spuna ca o suna nu stiu ce mare dir., care vrea sa-si bage o cunostinta la ea la gradi...si ea nu are locuri. pai nu poate da afara un alt copil, ca vine altul cu pile. asa s-a ajuns si la cele private.
Si acum, ca si pe vremea lui Ceasca, copiii sunt multi. Numai ca atunci nu mergeau toti la grdi. De cand e obligatorie gradinita pt. inscrierea la scoala, rar mai vezi copii care sa nu o frecventeze.
Si...observ eu ca nebunia e la copiii de la 1-3 ani, la gradi nu-i primeste, cresele de stat sunt cum sunt (vb. de cele din Tm) si putine la numar, si normal ca se inghesuie la cele 2-3 private cate sunt in oras.
Asa ma bucur ca anul trecut am facut alegerea asta cu cresa lui Marco, e una dintre cele mai bune si mai bine cotate din Tm (atunci nu stiam, dar in timp s-a adeverit). Conteaza ca sunt iubiti copiii, sunt bine hraniti si adecvat varstei si fac o groaza de act. specifice varstei.

gata, fug ca mi se ard chiftelutele.
si duminica faina sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

pana s-au trezit baietii mei si pana s-a terminat filmul...a inceput ploaia. asa ca zicem pas la orice iesire.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Nici noi nu am mai plecat la plimbare lunga tot din cauza vremii instabile, macar a mancat Alain mai bine stand acasa.
Giova si Alain are pe picioare vanatai de la cum escaladeaza patul si tot ce prinde, vezi daca gasesti la farmacie la voi ceva crema cu arnica, ajuta sa treaca mai repede si daca il dai cand se loveste poate nici nu face.
Cristina f frumos v-ati distrat, e tare melancolic si frumusel Razvan, pupici de la noi.
Irina l-am vazut si pe Mario cu ocazia asta, ce mare a crescut si ce mutrite simpatice face, pupici la spiridus.
Maraki e chiar total sotul tau, eu il locul lui as fi jumate vara in Grecia la mare cu copilul, sa il duceti undeva la mare anul asta. Tu la voi la Baltica ai fost? Zicea ceva coleg de-a lui Jean ca e ok ca a fost ne batea gandul sa mergem in ceva we.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Avem si noi poze....dar sunt cam multe!!!

Va pupic si poate mai intru sa mai scriu si eu

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1

Mergi la inceput

la noi a batut grindina, bucati chiar mari de gheata au fost. noroc ca am fost pe faza si a bagat Clau masinile in garaj, caci la cu ce viteza veneau....
dupa ce s-a potolit furtuna am plecat in Mall sa mancam papanasi.
acum e la baitza cu tat-su'. I-am calcat noiste hainute pt. gradi.
Paula superbe pozele, ca de obicei.
Te asteptam mai des pe la noi si mai detaliaza si tu despre pitici.
Silvia am o crema cu arnica, doar ca el majoritatea vanatailor le face la gradi si nici nu se plange, asa ca si acasa, nu prea stiu eu cand se loveste. el se smiorcaie putin cand e ceva grav, dar si atunci ii trece rapid.

Maine nu voi avea curent de la ora 9-13, nu stiu ce punct trafo instaleaza astia. asa ca maine voi face treburi administrative prin oras.
va , o sapt. buna sa aveti.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

9,20 a luat bianca la olimpiada asa ca s foarte fericita ,mai ales ca o sa ia si premiuuuuuuuuuuuu ca sa incununeze munca eiprintesa mamii

papan?????????tuseste ,diseara iar la dr offffffff

ieri am fost in parcul de distractii...f frumos dar si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ce fericita poti fi...asa mamica asa fetita, felicitari!

Si noi suntem bine, ne pregatim de plecat la mare pe 4 iunie. Paul merge foarte bine, stie tot, negociaza, vorbeste....si da niste raspunsuri.....si o iubeste enorm pe Alexandra.
Nu prea stiu ce sa va spun, daca ma intrebati va raspund. Este un copil normal de varsta lui si putin cam rasfatat in preajma bunicii.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Paula, in ce statiune placati la mare? Si la ce hotel... Poete ne vedem ca si noi tot de pe 4 mergem.

Cosmiiiiiiiiiii...FELICITARI PENTRU BIANCA!!! Super rezultat! Bravos!!!

Giova e o afacere tare gradi serios. la iasi sunt multe private dar unele sunt departe de unde locuim. faza e ca nici nu prea ma-m agitat, ca sigur mama va fi de la toamna acasa,si deci va sta cu ioana.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

of is asa suparata , nus ce s-ai mai fac micutzului astauia la funduletz, l-am dat cu toate creemele, toate preparatele din farmacii, acu il spal si cu apa de la taratza, l-am lasat si in fundicul gol azi vreo 3 orea, carne vie saracutzul.ieri ii curgea sange de acolo................tampitele naibii, astea din spital nus ce naiba i-au facut, cred ca nu-l schimbau deloc, .......mor de necaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Vai Ana....nu stiu ce sa iti spun...e nasol tare...doc ped ce zice? Ce sa ii mai faci. nu poti sa il lasi asa...stiu si eu ca sa zic...daca ai incerca cu Dermazin...dar intreaba ped mai intii....

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput