Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (290)
Raspunsuri - Pagina 10
asteryaro spune:
Am pus poze in asteryaro1.
Maraki, mi-ai dat o idee saptamana trecuta, cu schimbarea de look: M-AM TUNS. Ma simt atat bine (hmmm, si de tanara, breeee ) cu parul scurtat!
Scuze ca mesajul anterior este cam dezlanat, dar exact asa ma simt si eu.
Anasol, imi pare rau ca treci prin asa dureri cu sanul ala, si cu micutul cu eritemul ala urat... cica albastrul de metilen mai este bun, mai intreaba si tu. Multa sanatate si putere iti doresc. Nu mi-ai spus daca ai gasit siropul ala de colici.
Fug, noapte buna tuturor.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
maraki spune:
Giova poate ca depinde de forma sanului cu silicoanele astea La tine s-a potrivit de la Avent, la Silvi nu...
Astery deci de azi au fost pozeleeeeeeeeee...sant frumoase si tu esti o slabaciune acolo pe plaja cum te.am vazut eu...Irina a fost mai iute si le.a pus la ea in drop De Razva nu eram sigura daca-i fetita ca Irina a scris asa: prima intalnire....era si poza facuta de departe.....dar taaare cumintel e Razvanel la tasnitorile alea din Mamaia Al meu s.ar fi dus si in lac darmite acolo...cum si Mario dealtfel ar fi vrut sa se joace putin cu apa Ma bucur ca te.ai remontat si a iesit frumos ziua de azi
Am scris de accident cand eram gravi cu Angelo....eram in 9 luni cu 2 zile depasite de termen cand a dat o masina peste mine la trecerea de pietoni...am nascut dupa 10 ore, Roxana a avut apgar 8 pt ca nu a respirat prea repede, eu am stat 3 sapt. in spital pt mine, am avut probleme mari cu bazinul si un genunchi...tipul era un pusti de 19 ani fara carnet de conducere....l-am iertat in final....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
maraki spune:
mi-am amintit: da giova, si al meu husband m-a mintit Se ducea si el acolo ca sa nu se simta Angelo chiar fara parinti...eu cand ma duc pe acolo sa- iau pe Angelo acasa, il vad saracul ca nu mai poate de bucurie cand ma vede si sta numai cu mine...nu cred ca-i convine prea mult sa fie lasat la bunici...ea ma mai intreba daca-l las sa doarma noaptea acolo Sa inceapa Angelo sa vb si sa spuna singur daca vrea, pana atunci nu il las.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
maraki spune:
ma retrag la un film: home of the brave
Nu am mancat de la 14.00 si atunci mi-a fost foarte rau dupa 3 ardei umpluti Oricum de 3 zile nu mai mananc dupa orele 17.00 Sper sa se vada si rezultatele cat de cat...pupici si noapte buna tuturor!
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
anymony spune:
Sal si de la noi!
Noi am fost azi la o nunta...la cununie..de la 6 jumate...a fost destul de cuminte in biserica...dar eu zuza am plecat fara bibele cu apa si fi-mea a cerut non stop apa dar am rezolvat...
Cel mai fain a fost vineri seara la concert la filarmonica- am dus-o pe Ioana . a rezistat cu brio jumatate de ora si la bis a fost ff incintata, a aplaudat si a batut tactul cu minutzele. e prima data si e un inceput bun.
in rest ne chiuim cu toatele. parca nu imi mai ajunge timp de nimic.
Astept sa plecam la mare de pe 4 iunie la mamaia-fara anasol si gasca de data asta
Stam o multime pe afara sa profitam de caldura. la job cam trag chilul si nu e bine.
tragic este ca nu am gasit loc la gradi. am fost la cea particulara l acare vorbisem in toamna si locurile sunt ocupate pina in 2009. si taxa e 650 ron pe luna . am depus cerere de inscriere dar...directoarea a spus ca nu sunt sanse sa renunte 20 de copii si mai ales ca nu are 3 ani.... cu aceeasi problema se confrunta si cumnata-mea a carei fetita face 3 ani pe 1 octombrie si nu vor sa o primeasca ca sunt f multe cereri.
miine mergem la ziua nasei ioanei- face 30 de ani si ne-o chemat la restaurant- asa ca miine seara chefuim...
in rset bine si va urmarim de aproape...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Astery, cum v-a fost la mare? vreme faina? apa e rece asa-i???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Incerc sa pun si eu niste poze noi de la Paste!
Giova spune:
Maraki ce sa zic...nasol ca te minte si Girgios si mai ales ca nu zice nimic de nemancatul lui Angelos. lui ii convine ca nu mananca copilul?
Astery foarte bine arati gagica!!! mami tanara si slabanoaga. cate kg ai acum?
Ma bucur ca v-ati intalnit cu Irina si al ei smecheras. Noroc cu tine, ca asa il mai vedem pe mario.
Any distractie faina maine. Ma bucur ca i-a placut Ioanei la filarmonica. sper sa mai intri pana plecati la mare.
Imi pare rau ca nu ai reusit cu gradinita...of...costa mult si sunt pline....o adevarata afacere ce mai.
ma duc si eu la un dus, ca nu am ajuns pana acum.
uite si ce ora este. la somn cu mine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Buna dimineata soare( in Ro ca aici e lipsa )
Giova pai stii cum e Giorgos? Pt. el conteaza mai mult parintii, l-am intrebat odata daca e multumit ca nu l-am dus niciodata pe Angelo la mare sau in alta parte in concediu,ce ofera el copilului? asta era apropos ca parintii lui nu au inchiriat apt nostru din Grecia si nici magazinul...frati-su le are pe amandoua inchiriate, scoate bani frumosi, el nu are datorii la banca si au amandoi servici de 8 ore....tac-su cand i-am zis de inchiriere, mi-a dat peste nas si a mintit ca nu e pe numele lui Giorgos apt. si ca pana moare de averea lui nu se atinge si nu are nimeni dreptul ( eram suparata cu nu au inchiriat pt noi ) E plin de minciuna omul asta( tac.-su ) dar am ajuns la concluzia ca asa sant mai toti grecii Asa...deci: giorgos a spus de multe ori ca este multumit si foarte bine fac ai lui ca-si fac concediile in fiecare an in Grecia....noi: pauza..niciodata nu am fost cu el in Grecia ( inainte sa-l cunosc mergeam de doua ori pe an ) Giorgos ar vrea sa ma duca la taranica lor unde nu este nici mare Eu vreau undeva la insule
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
maraki spune:
am trimis mesajul ca nu mai puteam sa scriu din cauza reclamei la pampers
Deci Giorgos moare in fundul parintilor si eu nu-l pot schimba....
Eu nu inteleg problema cu gradinitele in Ro Pe vremea lui Ceasca, inscriam copiii acolo unde era gradi aproape de bloc, erau locuri Acum pe langa gradinitele de stat care existau si inainte, s-au deschis o gramada de particulare...cum domne nu sant locuri? Pe vremea lui Ceasca cred ca se faceau mai multi copii din cauza decretului, acum sant si mai multe gradi si copii mai putini...e un paradox
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4