Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (290)
Raspunsuri - Pagina 9
maraki spune:
Stateam si ma minunam ieri de un copilas care nu stiu daca avea 1,5 ani si papa singurel ciorbita Tinea lingura la fel ca oamenii mari, avea si niste bucatoaie de cartofi si manca fara probleme Noi le bibilim si nu stim ce sa le mai facem sa manance si degeaba
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
cosmi1975 spune:
sal
fetelor cu bebei mititei...va admir ca ati luat deciazia de a face copii la o distanta asa mica intre ei,MIRELA de asta mi a fost frica ....ai grija de tine
BIANCA a fost la olimpiada de rom pe bucuresti ...cica a facut si PAPAN nazdravan doarme,suntem la operatiunea fara pampersi sa vedem ce iese ca de stiut stie dar ....lasa ca l las la poponetul gol
astept sa vina gabi sa mergem la gratar la curte ca e o zi superba
mi a propus directoarea mea ca de la anul sa iau grupa de gradinita...asa ca o sa l am elev si pe papan ,zic sa l iau macar 2 zile pe saptamana
pe 30 mai mergem in excursie la slanic prahova si abia astept ca e superb acolo si sa mi incarc bateriile ptr sesiune
va pup si o zi buna
Giova spune:
noi bine, acum pe-acasa, dim. la real cu piticul dupa cumparaturi. Nu stiu cum de a fost asa cuminte, caci am putut sa cumpar tot, sa nu ma grabesc si el a stat in carucior.
acum ma chinui sa-l adorm, dar cum s-a trezit la 9.30 nicio sansa.
Bine macar ca a mancat, chiar a mai vrut si nu mai aveam ciorbitza.
Mi se pare ca e asa de slab....kg sunt la fel, doar ca s-a inaltat 2 cm. avem 92 acum. vad ca se inalta 2 cm/luna.
Maraki tu ai probl. cu Angelos ca nu mananca decat blenduit...sau a inceput? asa e si nasicul mic, in schimb marco de la 8 luni manca orezul cu bob colosal intreg, musca din biscuiti, napolitane. Sper sa-si revina Angelos cu masa, nu stiu ce sa zic...ori le dai tu mancarea sa i-o dea la pranz, ori le zici ca nu-l mai lasi daca ii dau toate prostiile.
Bianca cantarul asta e mai bun, macar nu se deschide ca celalat si la cat arata...eu zic ca e bine.
Sper sa se acomodeze Dani cu noua educatoare si grupa de copii. Dar la cresa sunt educatoare? eu stiu ca doar ingrijitoare.
Cosmi vei reusi sa faci fata la gr. de pitici? mai ales ca au si handicap. e bine sa-l duci pe Stef cu tine acolo? sigur nu va asculta de tine, si poate apare gelozia...cand va vedea ca te ocupi in aceeasi masura si de ceilalti.
Eu nu-l voi lua pe Marco cu mine, va ramane cu colegii si educatoarea lui, e cel mai bine asa pt. amandoi.
Sper sa fi luat o nota mare la olimpeada Bianca.
Mama Anasol esti belea.... am ras cu lacrimi. Nu ii e dor lui david de voi? nu vrea si el acasa cu bb mic?
sper sa-i treaca de la fundic lui ianis cat mai repede. Si tie sper sa se vindece rana la san, de ce nu-ti pui sfarcuri din silicon? marco asa a supt si eu nu am avut nicio rana. Tare bine a fost....bine...eu nu prea aveam mameloanele formate si numai se chinuai copilul, dar oricum...buna inventie.
revin mai tarziu, dupa ce culc copilul.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
cosmi1975 spune:
GIOVA m am gandit sa l iau tot in ideea de a sta cu copii ,asta insemnand 1 data de 2 ori pe saptamana ,dar sa vedem cum se comporta ...din fericire suntem cate 2 pe tura +infirmiera la grupa asa ca nu mi fac pb ca nu m as descurca tinand seama ca noi vom avea maxim 10 copii in grupacat despre deficienta care o au asta i mai complicat oricum eu m am obisnuit asa de tare cu copii cu pb de parca nici nu le mai vad deficenta
bianca a venit vesela si increzatoare de la olimpiada.....dar om vedea
m as duce si eu sa l tund pe stefan acum acolo la ciofolici...sa vad
Giova spune:
eu m-am gandit cu groaza la psihicul meu din sept. Oi fi eu dir. educational, dar si la gr. trebuie sa intru. Vor fi maxim 10/12 in grupa si mai e si ingrijitoarea, dar tot cred ca ajung acasa cu nervii intinsi la maxim. Poate atunci mi se va parea floare la ureche nazbatiile lui Marco.
Nu am mai intrat la clasa de 6 ani si nu am lucrat niciodata cu copii sub 5 ani. asa ca voi vedea daca ma descurc.
Marco doarme de la 14.30. Am pus mancarica la foc si haine in masina. acum astept sa apara Clau pe-acasa sa vedem ce facem dupa amiaza. e cald, soare nu prea este si asta ma enerveaza si deruteaza.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
silvi_2005 spune:
Al meu pitic nu doarme de dupa-masanic acum desi era rupt dupa piscina,clipocea pe masina. Am fost si noi la cumparaturi si poate s-a activat din nou pe acolo, nu stiu.
Anasol de ce nu ai incercat niste protectoare de mamelon, iti zic eu ac cele de la Chicco de latex sunt cele mai bune ca eu am luat de la toate firmele incepand cu Aventul acre au fost scumpe si proaste si terminand cu chicco la acre am si ramas. Ti le pui pe san si piticul incepe sa se obisnuiasca f repede cu ele si nu ai pb ciic cand treci la biberon apoi, incearca-le.
Mirela lasa ca va trece perioada asta, eu nu stiu ce sfat practic sa iti dau dar ma gandesc ca si eu m-as simti coplesita de situatie, nu esti singura care simte asat.
Ana de France nu te-am mai vazut pe mess si am tot uitat sa iti multumesc de recomandarea cu spray-ul de pete, functineaza f bine, in sfarsit am curatat ca lumea nise bluzite de-ale piticului. Am gasit dina la mare cum ziceai tu. Pupicei de la noi.
Cosmi iti tin pumnii pentru Bianca la olimpiada
Giova deci si al tau ar sari in rau nu e Alain singur prin parcul de aici care e imens, ai vazut si in poze, trece pe la capatulul lui un fluviu, Meuse aproape cat Dunarea ca se circula cu vapoarele de agrement pe el.Pe alocuri nu e ingradita trecerea spre el si de cateva ori l-am prins pe Alain vrand sa evadeze pe acolo, l-am tinut de mana sa vad ce ar face....ei bine ar sari in apa asta ar face. Ii si ziceam Andei, ca mi-a trimis ceva poze cu Mark pozand ca un manechin tot pe malul Meusei dar in Belgia, ca al meu ar fi sarit de mult in apa
Maraki, nici Alain nu a manact paine cu unt si ceva nicciodata, mai mananca sunca goala, jambon din acela dar atat. Nu mananca nici biscuiti si cu fructele stam f rau mai mananca rar de tot cateva inghitituri de banana sau cateva boabe de strugure.Nu vrea piersic sua nectarine, nu vra nimic. Am descoperit ca mananca pepene rosu dar ala nu prea are vitamine asta ii place si lui dar tot asa cantitati minimale. Eu ii dau dimineata ou moale cu painita de vreo 2 ori pe saptamna, cremvusti iar de vreo 2 ori, spanac cu snitel de pui si sunca cateodata, cam astea sunt "specialitatile " noastre. Nu ii mai dau mixata mancarea si mananca singur si el inclusiv supa...jumate o pune pe el si nu vrea sa ii pun bavetica sau ceva de aceea eram disperata cu hainutele.
Miha incearca sa cauti tu site_ul cu reclama mascata la alt site = avertizare.ro pune tu www.in fata ca nu pot sa intru in mail nu stiu e are mailul meu azi.
Nu mai stiu ce sa fac de mancare o sa fac o supa de salata ca stiu ca ii place si lui Alain si am luat sa fac aripioare pane ca tot stam seara la filme ca e we si lui Alain o s aii fac un copanel de pui ceva...Vad ca mi-a adormit si piticul pana am terminat eu foiletonul meu de mesaj Maine cred ca iesim pe undeva ca inca mai e vreme buna,il duc de dimineata la bazin si apoi o stergem.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
maraki spune:
Giova pai cu mancare de la mine il trimiteam pe Angelo la socrosenii! Din cauza de timp, ar trebui sa stea dupa el si 45 min. ca sa manance cand nu are chef, ea prefera sa-i puna pe masa nu stiu ce in farfurie si sa-si i-a singur cand vroia M-a deranjat tare minciuna familiei Alexiu, in fiecare zi intrebam daca a mancat si asa cu tupeu spuneau: daaa foarte bine Giorgos mai imi dadea si gramaje cu aproximatie
Silvi asa si Angelo cu mancarea....revin
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
maraki spune:
pastele mele nu au avut succes, nici macar nu a gustat din ele Am incercat acum seara sa-i pun in lingurita paste simple cu branzica deasupra...acum se duce la frigider si nu pleaca fara danonino si asa e masa compromisa de fiecare data....cum a simtit pastele a refuzat si danonino....nu stiu ce sa mai fac...imi venea sa-i pun crema aia pe fatza si sa plec din dormitor L-am chemat pe giorgos sa se chinuiasca si el
Prietena mea nu a gasit Lion kids si farmacista i.a dat Pikovit sirop..a mai dat cineva la copii asa ceva pt pofta de mancare? a avut efect?
fetele cu bebei va cred ca este greu dar totul se rezolva, o sa va intrati si in ritmul asta...eu cand am nascut-o pe roxana si am venit acasa cu ea, mergeam intr-un picior prin casa si ma tineam de pereti...socrosenia se mutase, sotul era la sv. ai mei lucrau....eram dupa accidentul de masina si ma ocupam singura de ce trebuia.....nu va fie teama ca intrati in ritm cat de curand....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
Giova spune:
Noi am pictat azi, a si mancat piticul bine, dar am probl. cu constipatia...azi nu a facut defel, ieri si alaltaieri pietroaie nu altceva, cu urme de sange.
Tot ce i-am dat panma acum si a functionat, acum nu mai merge.
I-am luat azi si Activia cu cereale si capsuni, sa vedem daca vrea sa-l guste.
Am fost afara, la terase, i-a comandat chelnarului o Cola si a baut jumate din ea. sa vedem la ce ora il culcam.
Silvia bine ca a adormit Alain pana la urma. eu am avut mameloane d ela Avent, mie una mi-au placut si stateau pe san.
Maraki naspa daca i-ai pus tu mancare si ei nu i-au dat-o, sunt prea comozi. Era si Giorgios la ei acasa? si el te-a mintit?
Nu stiu ce sa zic de Pikovit si alte chestii nu am incercat.
Eu cu mancare anu am probleme, am cu laptele. Seara nu-l bea, iar dim. imi cere lapte cu cereale. asa ca nu mananca nici 200 ml cu cereale. Mai bea cate un Actimel, consuma smantana, dar nu zilnic.
_
asteryaro spune:
Buna seara.
Le doresc mamicilor de doi bebei muuulta putere, toate se rezolva la un moment dat, dar uneori este atat de greu, incat simtim cum ne lasa puterile... stiu si eu cum este.
Azi am fost in excursie la... mare, in mamaia. Normal ca m-am intalnit cu madame Irina, ca doar nu puteam s-o ratez. Mario? Pe cat este de frumooooos pe atat este de nazdravan, adica fffff mult din ambele. O sa pun vreo 2-3 poze.
Multumesc fetelor ca ma intelegeti. Dupa ziua de azi, cand am avut un copil model (avem si martori, nah)ma simt remontata, chiar daca sunt stoarsa de energie. Razvan a fost cuminte tare, la inceput nu vroia pe nisip, mi-am amintit de Marco al Giovei..., am mancat papa de acasa (copilul asta ne obliga sa facem economii, eu una nu ma vad inca cu el la vreun resto sau terasa, dar avem timp), Razvan a mancat foarte bine, ieri i-am dat pt. prima data capsuni cu zahar, azi i-am dat din nou, si nicio alergie, ce bine. Ne-am mai plimbat putin, apoi ne-am urcat in masina, copilul a dormit 2 ore dus in scaunelul lui, ne-am intors la Buzau in timpul asta, am tras o fuga si la bunicul, l-am plimbat si pe el cu noi cu masina. Intr-un cuvant, am avut o zi frumoasa si reusita, si m-a remontat. ca sa fiu sincera, mai am nevoie de asa relashuri...
Maraki, care-i treaba cu accidentul de masina, ca nu mai stiu? Socrii tai merita putin ciufuliti, nici eu n-as suporta s ama minta cineva cu privire la papa si somnul copilului... sau altceva asa de important.
Cosmi, felicitari pentru frumoasa ta! Ai fata desteapta, ce sa mai vorbim.
Bianca, mult succes cu integrarea lui Dani in grupa mijlocie. Io zic ca o sa fie bine.
Ana de France, ca de obicei, atat de calda si aproape sufletului meu.
va pup pe toate, scuze ca nu va mentionez, dar doarme cineva in spatele meu, hazbandu' adeca...
Pentru cine doreste, acum pun niste poze de azi de la Mamaia, de la intalnirea de gradul 0.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1