Mamici de Noiembrie-Decembrie (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

MariaK multumim pentru noul capitol.

Dandanusa multumesc pentru felicitari!

Otiliav am fost sa-mi iau toale si din nefericire mai toate magazinele pentru gravide pe la care am ajuns eu erau inchise. Maine o iau de la capat si musai sa gasesc ceva.O sa tin cont si de indrumarile tale cand oi mai gresi ceva in vreun mesaj. Multumesc!

Nature Flori bun venit la odisee!

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

cata myky noi nu mai facem de teama sa nu facem ceva lui bb oricum noi suntem asa mai ca ardelenii Nu moare nici el si nici eu ne-am inteles de la bun inceput.
la primul bb mai mai sa il pierdem de la hata hata
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Flori, pai we trecut fata mea a facut plaja pe sezlong dar ea parca are sange de viking ca erau maxim 17 grade dar era soare. Iar ieri super frumos, 20 de grade, am iesit si eu la maneca scurta de dimineata si cand ne-am intors de la magazine am facut plaja si chiar m-a prins putin soarele . Azi este cald in aer dar nu se vede soarele de nori ca aveam in plan sa mergem la mare pe plaja. Maine avem zi libera, si la voi este sarbatoare?
Ginye, aici sunt inchise duminica magazinele, iar sambata pana la ora 6, maxim 8 unele cu mancare. Iar acum ca luni e zi libera le-au inchis si mai devreme ieri la ora 4, asa ca ieri m-am dus cu Ana si prietena ei dupa mine la cumparaturi ca altfel ramaneam nemancate. Acum intelegi de ce stau in we pe DC, daca nu-i frumos afara altceva nici ca pot face. Ma rog, ar trebui sa fac curatenie dupa agitatia de ieri dar este duminica.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

10+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Flori m-ar bate Dumnezeu daca m-as plange de greturi. Pana acum am avut in vre-o doua zile dar este suficient sa mananc si trece. Cu pilsul habar nu am . M-am trezit cu 55 si pt ca eram f ametita am stat in pat cateva ore pana a ajuns la 70.O avea legatura cu sarcina?
cata myky ma bufneste rasul cand aud discutii despre sex. La mine fiind o sarcina obtinuta prin FIV au inceput restrictiile cu mult timp inainte. Acum cred ca am 7 luni de abstinenta. Nici nu stiu daca am chef.Teoretic si sotul meu e ok. Practic habar nu am :).Si restrictiile sunt in continuare .

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Buna ziua burtici!Ma numesc Angelica,am 20 de ani si ma inscriu si eu in randul vostru,mamici de noiembrie-decembrie,desi dupa calculul meu,mai mult ca sigur nasc in ianuarie.Va pupic si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Catalina, te mai doare capul? Ca mie parca imi buseste nu am chef de nimic, zici ca am fost la baruri azi-noapte si nu mi-am facut somnul. Mi-am facut o cafea sa vad poate am noroc.

Si eu sunt fata cuminte de nevoie, sotul a venit aici, ne-am facut de cap vreo 7 saptamani, m-a inseminat si a plecat de acum 6 saptamani . L-am anuntat ca eu cred ca sunt gravi de 1 aprilie la 2 zile dupa ce a plecat si el a crezut ca este gluma o .

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

10+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Wow,Otilia,20 grade!!Pai,noi n-am vazut asa ceva aici(ce-i drept nu am stat niciodata vara in Islanda,de fiecare data am petrecut in Ro lunile iulie-august).Iar cu programul magazinelor..si pe noi ne enerveaza rau.Am zis ca inteleg sa aiba program pana la 6 iarna cand e ziua scurta,dar vara,in perioada cand nu se intuneca deloc..tot la 6?!???
E tare dulce si haioasa Ana ta si pare un copil in forma,un copil plin de viata

Catalina:sunt convinsa ca nu te vaiti de greturi,ca nici eu n-o fac deloc.Adica zic ca mi-e rau,insa in sinea mea ma bucur ca mi-e greata,sa simt si eu ca-s gravidutza(sunt "dusa" rau?mai am vreo sansa? ).Cu pulsul nu stiu ce sa zic,insa din cate am inteles tensiunea are tendinta de a scadea in sarcina.Eu de regula o am mica,asa ca tb sa fiu atenta.

ginye55 multumesc

Flori 6+

Mergi la inceput

Fetelor am vazut ca unele dintre voi va plangeti de dureri de cap.De vineri am si eu o durere cumpilita de cap. Voi ce faceti sa va treaca?

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Mergi la inceput

Am uitat: azi mi-am schimbat semnatura! Voua nu vi se pare ca trece foarte repede timpul?

ginye 14+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

ginye:felicitari pentru semnatura
Legat de durerile de cap,stiu de la prietena mea care s-a luptat cu ele la greu in sarcina,ca-si punea cartofi cruzi pe frunte si cu asta se linistea.Pupici si sa treaca durerea

Flori 6+

Mergi la inceput