Mamici de Noiembrie-Decembrie (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Otilia ma intereseaza foarte mult restul celorlate masuratori. Masuratori care sunt tratate succint prin cartile gen - mama si copilul , sarcina si nasterea.....etc. Unele dintre carti doar amintesc despre existenta unor masuratori , altele doar le enumera. Si in fine exista o varietate de opinii ref. la momentul in care se fac aceste determinari. Fetelor care detineti concret date despre aceste masuratori suntei bune sa li puneti la dispozitie ?

Flori76 bine ai venit ! Numele tau imi suna cunoscut : aspirante cumva sau depresia cauza de infertilitate? E posibil sa ma insel.

Toriceli 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Nature, Flori bine ati venit, sa fim impreuna pana la sfarsitul celor 9 luni , fara probleme ,cu bebei sanatosi si frumosi.

Doamne...am o ameteala si un puls mic mic mic.Si o greataaaa....

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Nature, Flori bine ati venit la aceasta odisee.
Multa sanatate si voua si la bebici!
Nature ma alatur si eu fetelor care te roaga sa povestesti cum ai ajuns la acea intrerupere de sarcina, si cum a decurs aceasta...asta numai daca nu este prea dureros pentru tine sa-ti aduci aminte

Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Multumesc pentru primire,fetelor

Otilia:asa-i,in ultima vreme au reusit multe fete la fiv si asta e o mare bucurie!
Eu sunt cu ochii pe tine si te stiu de la "comori"(este un subiect tare drag mie,pe care-l urmaresc inca de acum 4 ani).
Ti-am vazut si burtica zilele trecute si e taaare frumoasa Abia astept sa ma pot mandri si eu cu burtica mea!

Elilov:daaa,congelati.Mi-au fost transferati 3,insa doar unul a rezistat...

Toriceli:cred ca de la "depresia..." ne stim.Eu la aspirante n-am mai scris,decat la "aspirante vechi"(noi ne luptam de 6 ani cu infertilitatea ).

Catalina:ce tarziu au aparut greturile la tine..la 9 sapt,nu?Dar cu pulsul oare ce e de facut?Te pup si ai grija de tine.

Amalia:

La mine au inceput greturile de vreo 2 zile,iar ieri m-au tinut toata ziua.Azi vad ca m-am trezit bine,pana acum doar o vaaaaaga stare de greata(aproape imperceptibila),insa au inceput sa mi se mareasca sanii(fara a fi f.durerosi).

Flori 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Nature si Flori, bine ati venit!

Despre masuratori...eu stiu doar ca osul nazal trebuie sa se vada inca de la screeniningul de 12 sapt. e ffff. important, lipsa lui e asociata tot cu acest SD. Pliul nucal trebuie sa fie mic de 3 mm. La fel si un craniu mai mic, tot la SD duce cu gandul. Dar aceste masuratori se coreleaza intre ele, una singura iesita din grafic nu inseamna neaparat o pb. Despre femur nu stiam, fetita mea mereu l-a avut putin mai scurt la ecografii si nu a insemnat nimic. Nici macar ca e mai micuta acum, din contra!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 12+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

sal fetele.
bun venit noilor sa aveti bb sanatosi ,frumosi si la termen.
noi abia ne-am trezit.suntem puturosi din cale-afara.papam si plecam la plimbarica
poop

15+
pui mik
[URL=http://good-times.webshots.com/album/burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

FLORI sa nu te superi pur si simplu mi se pare impresionant
am o prietena care de 8 ani incearca sa faca bb
saptaman viitoare face FIV ma rog la D-zeu pt ea
Va pupacesc
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Flori, asta da surpriza sa stiu ca cineva ma citeste la "comori", sigur ai prietene pe acolo dintre aspirantele vechi, acolo am reusit sa ne cunoastem tare bine, suntem un grup micutz dar unit si omogen. De fapt eu sunt obisnuita sa citesc din umbra, mai ales de cand sunt singura pe aici petrec 2-3 ore pe DC pe la anumite sectiuni dragi mie. Eu am descoperit DC cred in 2003 prin Clinica Virtuala si dupa aceea am inceput sa citesc la Aspirante Optimiste. Din pacate subiectul nu mai este deloc ce a fost odata si chiar ma bucur ca fetele mai vechi se regasesc la celalalt subiect pe care il citesc cu mare drag si tare ma bucur cand una dintre fete devine mamica.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

10+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

fetele vin si eu cu o intrebare poate prea...incomoda ca sa zic asa.
voi mai aveti chef de?ca eu as dormi non-stop si nu mai imi arde ca inainte.da nici pe bietu om nu il pot amina la nesfarsit.intelege ca suntsi ca ma gindesc la bebe,da ma simt prost cind inventez cate o durere de cap sau mai stiu eu ce

15+
pui mik
[URL=http://good-times.webshots.com/album/burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Elilov:de ce sa ma supar?Doamne fereste!Noi n-avem nici o problema cu asta:important e ca a venit bb,sa fie sanatos...altceva nu mai conteaza.Bafta multa prietenei tale si sa dea DD sa reuseasca din prima incercare.

Otilia:ai dreptate si mie mi se pare ca subiectul "aspirante optimiste" nu mai e ce a fost.Sau poate ca nu ma mai regaseam eu pe acolo,ca dupa ceva ani cam renunti la temperaturi bazale,ovulatii si alte alea(noua de cand ne-au recomandat fiv chiar nu ne-am mai stresat si cu astea).Cum e vremea pe la voi?Ca la noi ploua si e tare urat si nu-ti vine sa faci nimic-nimic

Flori 6+

Mergi la inceput