Mamici de Noiembrie-Decembrie (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Flori multumesc!O sa incerc si cu cartofi . am niste dureri atat de puternice ca in unele momente nu-mi pot tine capul drept.

ginye 14+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

la noi sunt 27° afara si in casa 28, la parter unde bate soarele.

laura a facut insolatie in ciuda faptului ca i-am pus palarie si bluza cu maneca lunga ieri, a vomat azi noapte timp de vreo 2 ore, acuma e consemnata in casa la umbra. asa ca rateaza petrecerea de 2 ani a unei fetite, mare pacat.

eu am tras toata casa cu aspiratorul ca avem nisip in toate orificiile (am cumparat lada de nisip saptamana trecut ), urmand mai incolo sa spal terasa cu furtunu. nu stiu de unde am atata energie, poate din faptul ca ma enervez crunt cand imi scartaie papucii pe nisip in dormitoare.

lesin de cald.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Flori dureri de cap nu am f des. Eu am ameteli. Si cand am incerc sa dorm. Ai inteles gresit....daca as sta cu capul in WC continuu Doamne ce mironosita as fi si ce m-as plange. Dar eu am niste greturi rare, usoare, suportabile.O sg data am avut tendinta de a voma da nu aveam ce ca era 6 dimineata. Si sper sa nu se schimbe nimic :).

Am urcat sa iau ceva din dormitor si am cazut pe scari. Ce Fulga sunt. Noroc ca am pus mainile si m-am lovit numai la maini.Si am uitat si daca mi-am luat vitaminele...
Mai mananc putin poate mi-e mai bine.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Woow! Cat ati scris. Eu am ramas undeva la capitolul trecut. Fug sa mananc si apoi citesc tot ce ati scris si revin cu raspunsuri.

==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fetelor, cu , nici noi nu ne putem lauda. Daca la David, n-am avut nici o contraindicatie si am mers normal ca in orice perioada chiar si-n luna a 9-a...acum suntem in pauza de cand am ramas insarcinata. . Deh, sanatosi sa fim si noi si bebe!
OtiliaV ce bine ca aveti plaja atat de aproape. Eu sunt o maaaare iubitoare de plaja, de apa, de balaceala....si n-am parte de asta decat o saptamana pe an..anul acesta chiar deloc poate
Ginye55 felicitari pentru semnatura!
Alra ce super ca e vremea asa frumoasa la voi. Imi pare rau pentru insolatia Laurei. Eu am fost un copil tare sensibil cu multe insolatii la activ, chiar daca aveau mare grija de mine. Multa sanatate!
Catalina2307 ai mare grija cu ametelile alea. Mi-a stat inima cand am citit ca ai cazut pe scari

Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Amalia saru mana mult dar pe scari am cazut de tampita nu de la ameteli. Nu mi-am luat papuci si dupa cum bine stii in sosete pe scari lacuite....

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Oti, Flori, pupici dulci de la mine, pentru amandoua gravidutele dragi mie!
Sarcini usoare!

P.S. Oti, Flori nu stie ca noi ne cunoastem de la subiectul Targoviste. Eu m-am bucurat tare mult cand am aflat ca veti fi colege de odisee, asadar o sa fiu cu ochii pe voi!Va pupacesc mult!

Sarcini usoare tuturor gravidutelor!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

quote:
Originally posted by ginye55

Fetelor am vazut ca unele dintre voi va plangeti de dureri de cap.De vineri am si eu o durere cumpilita de cap. Voi ce faceti sa va treaca?

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Bea o cafea. La mine functioneaza chiar foarte bine.

Mihaela 12+
Gargarita lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

PROTESTEZZZ !!!

Alexa, Oana_oana26, Madalina70 mai dati si voi fetelor vesti! Ca mi-e dor de voi! Pe bune! RAUUU!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

16+

Mergi la inceput
Mergi la inceput