Mamici de Noiembrie-Decembrie (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Elilov, mananc si ma umflu de plans citind povestea ta.Cum sa pleci de la noi???Nici sa nu te gandesti.Nu am cuvinte...cel mai bine sa te descarci...sa vorbesti...de asta suntem noi aici.Dumnezeu te-a intarit si ti-a dat puterea sa mergi mai departe si ti-l trimite pe bb2 .

Ramo 9+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

kita, , eu sunt monitorizata de conf. dr. FLORIN ANCA si voi naste tot cu el la SPITALUL MUNICIPAL...sunt in evidentele lui de anul trecut din martie...

13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fete ma duc in oras la plimbare cu silicoanele vorba unei fete si cu bb balacila sunt singura si vad ca fac numai prostii fac mai bagai un hard la calc si se scurt circuita inversai ceva pe acolo noroc ca am protectie la sursa si se inchisa singur calc
Vb deseara stiti voi "minte nemuncita monstrii scoate/naste"
poate fac si calc ca sunt pe celalat hard si deabea deabea merge calc hai mosul hai...
Va pupik. A si inca ceva nu plec nicaieri ati vazut voi iarba rea sa piara
13=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

dr. Cirstoiu Monica -Spitalul Municipal.O doctorita tanara, pentru care am tot respectul.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eu merg la Dr. Dan Secara si voi naste cu dansul la Spitalul Cantacuzino.

Ramo 9+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

DR.BADIU- Spit.Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Angelique bine ai venit, sarcina si nastere usoara, un bb sanatos, norocos si cuminte! Sper sa te simti bine cu noi!
Elilov, e drept ca si eu am varsat cateva lacrimi dar cum sa ne superi, din pacate asa este viata, tu trebuie sa te descarci nu tine in tine. Voi ati facut tot ce puteati dar D-zeu a dat si dupa aceea aluat. Se spune ca toate lucrurile se intampla cu un scop dar oare pentru ce atata suferinta. Unii parinti nu-si doresc copii si doar cand ii pierd isi dau seama ce mult au gresit. Dar nu voi, poate in viitor ceti intelege, poate D-zeu va va trimite ca o incercare mai multi copilasi decat v-ati fi dorit voi stiind ce parinti minunati sunteti.
Povestea ta si a lui Nature oricum din pacate se incadreaza in dezbaterile noastre despre analize si cate de mult ne putem baza pe ele.
Aici pe forum este un subiect cu mamici care au pierdut un ingeras.
Nu ne-ai spus insa ce doctor ti-a supravegheat sarcina. Din pacate nici doctorita la care am fost cu Ana nu m-a trimis la TT ca DT nu cred ca se facea atunci. Dar trimitea la ecografii morfologice unde stia ca sunt doctori si aparate bune. Asa a si depistat cealalta pacienta ca bb are hidroencefalie.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

10+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Dr. Cristurean Viorel in Constanta, si la dr. Mirela Popa (Medlife), Bucuresti.Deocamdata nu m-am decis unde nasc, dar tind sa cred ca in Constanta pana la urma pt ca o am pe mama acolo.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Offfff. eu am propus, eu nu am scris...neuronul bata-l vina:
Dr.Badiu- Municipal

Kitacu fulgulet +10S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Dr.Diana Gheorghiu, spitalul Pantelimon care era in renovari partea de maternitate sa speram ca e gata pana la inceput e noiembrie cand am o treaba importanta pe acolo - la acest spital ma duc DOAR datorita medicului extraodinanar pe care il am!

Leeloo
13 +

http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput