Mamici de Noiembrie-Decembrie (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Dr. Tudorache Stefania - Sitalul nr.1 Craiova - deocamdata dinsa monitorizeaza sarcina.
Intentionez sa nasc la Filantropia Bucuresti - daca va fi posibil si sarcina imi va permite deplasari - si urmeaza sa imi gasesc pentru monitorizare un al doilea medic , in Bucuresti , care sa lucreze la Filantropia. Cind voi fi luata in evidenta si de Bucuresti va anunt numele medicului.

Toriceli 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

kita, ai sunat la farmacie? ai rezolvat cu clexane-ul?
te-am mai intrebat....da rnu mi-ai raspuns..maine o fac si eu pe prima...mi-a facut cineva rost de o cutie pana vin cele de la farmacie...

13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ce dragalase suntem. Parca se striga catalogul :)
Am fost la stomatolog, mi-a scos jumatatea miscatoare, si peste o saptamana ii pune un pansament sa ma tina pana la sfarsitul sarcinii.Ca nu radiografie, nu anestezie, nu nimic, nu are ce sa imi faca bietul om.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Elilov, toata stima, tot respectul.......
Multumim pentru informatiile scrise;

Eu vineri am fost la dr.gine, si mi-a spus sa fac dublu test(scrren + dublu); M-am programat la CMU vineri pe 23.05, la dr Craioveanu; A facut cineva acest test la CMU?

Kitacu fulgulet +10S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Fetelor, de cateva zile tin sa va spun, dar de fiecare data uit.Eu nu mi-am anuntat inca medicul de familie ca sunt insarcinata.Mi-e sila sa o sun si sa-i spun.Nu imi mai place de ea, dar nici la altcineva nu am incercat sa ma duc.
Intrebarea mea: ESTE ATAT DE NECESAR SA ANUNT MEDICUL DE FAMILIE DE FAPTUL CA SUNT INSARCINATA? NU POT MAI TARZIU.....? Oricum nu as lua nimic din ce mi-ar spune, mi-ar da medicul de familie care este pediatru.
Voi cum ati procedat?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Eu o sa nasc la Petrosani, Hunedoara...abea astept..ca nici nu vreau sa ma gandesc la ultimul drum..inainte de nastere..250 km cu ditamai burtoiul...

Lorellay 12+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eu l-am facut la medlife...eco la dna dr. RODICA CHITESCU...
ai reusit? te intrebasem ceva mai sus un pic...am scris si eu dr. si spitalul unde o sa nasc

13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Brie eu mi-am anuntat medicul de familie.Trebuie sa te ia in evidenta. Daca ai nevoie de medicamente, concediu medical, ai nevoie de ea.Dar daca nu iti place schimb-o. Ca medicul de fam. nu tb sa fie pe viata, doar nu v-ati jurat credinta .

Pup si succes

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Da,Brie...chiar tb sa o anunti....pt ca tb sa te ia in evidenta si in plus ai nevoie de ea ca sa-ti dea trimiteri la diverse analize,concedii medicale etc

Graviduta in 3 luni
http://md.lilypie.com/dzUep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Burtici, eu acum am reusit sa vin acasa, sunt plecata de azi-dimineata. Am fost la dr. si m-a vazut, situatia este la fel, adica col scurt si intredeschis, insa nu mai rau decat vineri, asa ca a hotarat sa facem cerclajul maine, cand e ea de garda. Deci, maine la ora 17.00 sunt cu bocceluta-n bat la spital. Nu mai am emotii, o sa fie bine, sunt sigura!

Nu mai tin minet cine intreba in urma cu cateva pagini lungimea colului. Pai al meu avea acum o luna 4,5 cm si era ok, acum a a juns la 2,9 cm si este intredeschis...Deci...
Si singurele simptome sunt alea generale, adica dureri moderate de burta, si uneori de spate. Incomparabil mai putin intense decat alea de la ciclu.

Va multumesc din suflet pt. incurajari, sunteti niste dragute!

Revin dupa ce citesc, ati scris vreo zece pagini de cand am plecat eu de-acasa !
Dr. meu este Zorela Sgarbura, Sp. Filantropia

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 12+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput