Puiuti de Randunici 2008 !! (9)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
natynic spune:
Da, Cristina, dar in burta au stat NUMAI in apa, si intr-una sterila. Acum daca le intra in urechi, ramane acolo umezeala la contact cu aerul si intr-un mediu care nu mai e deloc steril, ci favorabil microbilor. Asta e legatura cu otita.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Mai dragelor, voua vi s-a intamplat sa fie bebele ragusit? Ca a mea "suna" tare ciudat, haraita si gajaita. N-are febra, n-are nasul infundat, nimic altceva decat vocea in schimbare... Oare de ce? Luni vine pediatra sa o vada.
Si iarasi ma cam ingrijorez ca a luat prea putin in greutate Constant dar putin. sau poate asta o fi ritmul ei? S-a lungit in schimb, ca nu-i mai vin salopetelele.
si in alta ordine de idei, ca sa ma laud, azi am intrat in blugii de dinainte de sarcina
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihutza11 spune:
Tuchi ce frumosi ati fost la botez!
si ce de botezuri avem azi... si noi il avem de azi intr-o saptamana... abia astept, poate se mai linisteste si ea..
ca vad ca azi e frichinita gaza mea .. si acum stau si ma gandesc oare de la ce? e posibil de la cateva feliute de rosie?
ma cam lupt cu somnul ei in timpul zilei...imi face numai somnicuri din alea scurte de 30-40 min... cred ca sunt cateva zile de cand nu mi-a mai dormit ziua legat 1 ora jum-2 ore.. uff... si degeaba fac cum zicea Clau la un moment dat ca si daca stau langa ea tot se trezeste..
SUBSCRIU SI EU LA PLIMBARILE SINGURA!!!! si eu am invatat fiecare pietricica, fiecare cactus pe de rost... vreau si eu companie la plimbare!
intre timp a adormit totusi si gaza... sa vad cat o tine...
Valentina ce puiutz dulce ai acolo!
mamaa Sovi ce innotator ai!! as vrea si eu asa, dar daca ii fac singura baita mi-e frica...
si pana la urma cum e cu apa si urechile, ca eu la baita incerc sa evit sa ii dau apa pe la urechiuse.. iar dupa baita i le sterg bine..atat cat pot eu de fapt..
Delphin super si David de 2 luni si Seb muschiulos - ca de obicei !
acum despre Kushies eu nu stiu, poate fetele mai "vechi" aici stiu mai multe..
Bravo Kya!! mie tot nu imi intra.. ca sunt mai bulanoasa acum
trimit ca da semne de trezire...
Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
nicol_conte spune:
Am vazut si eu filmuletzul cu Delfinasul lui Sovi, SUPER!
Naty tu nu-i faci baie singura Iuliei?Chiar ti-e frica?Sau de ce? Toate au un inceput, asa ca daca tot e randunoiul plecat la meci (si nu ma supar ca tii cu Cluj) , doar n-o s-o lasi pe biata Iulia nespalata, nu?
Mai fetelor , eu cred ca am dat banii degeaba pe pompa aia .Nu de alta, dar am scos acum dintr-un san 100ml de lapte in 10 min , si m-am muls cu mana si a curs in jeturi.Si nici nu e dureros .De ce nu oi fi incercat inainte asa? Vad eu ce fac, nici n-am curaj sa-i spun randunoiului, el crede ca am scos productia de lapte cu pompa minune..si asa il las sa creada. Oricum abia astept sa mergem maine la cumparaturi,sa ies si eu in lume, cred ca ajungem si prin Ikea ca mai avem de luat ceva pt apartamentul de la Sinaia...
Stela imi pare rau pt noaptea trecuta.Eu cel putin am noroc ca patutul e aproape de mine(uite http://good-times.webshots.com/photo/2466484410102230213kMqxDC), daca vreau chiar il lipesc de pat si doar intind mana , ii mai bag o suza-n gura, mai tace...si tot asa.
Sa stiti ca nici eu nu tinn cont daca ii intra apa sau nu in urechi.Oricum dupa baita o sterg usor cu un betisor asfel incat sa adun apa, si chiar daca ramane putina acolo se evapora pana la urma, nu?
Si eu abia astept ca vina cuscra si sa ne povesteasca daca au facut treaba buna ursitoarele alea, ca i-am batut si eu un apropo randunoiului sa aducem si noi asa pt spectacol.
Ma duc sa vad cat mai e scoru la meci(daca nu s-o fi terminat deja) si sa-mi fac baie.(de fapt dush)
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
nicol_conte spune:
Stati ca nu pot sa plec pana nu o felicit pe Kya ca intra in blugii de dinainte. FELICITARI KYA!!
Mihutza- eu n-am mai bagat o feliutza de rosie -n gura de dinainte sa nasc, si tare-as manca .Parca nu-mi vine sa ma risc...e posibil sa fie de la rosioara aia.
La capitolul asta le invidiez pe mamicile care nu alapteaza ca pot manca tot ce le pofteste inimioara.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
mihutza11 spune:
Nicol si la mine tot asa e patutzul ei.. si chiar ca ai dreptate cu mamicile care nu alapteaza ... asta e acum, ca si asa ca a fost linistita de f multa vreme
gata.. s-a trezit in cantecel de partzuri... 40 min a dormit si acum se screme cu partzucurile..
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
apropo de partzuri.. oare cat timp mai dureaza pana le fac si ei ca lumea fara sa mai planga?
Pozici
Creste gargaritza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
Kya, bravo!!!! ma bucur ca ai intrat in blugi!!..oare cand o sa se intample si la mine minunea?..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
CristinaGoji spune:
Sa va zic ce stiu eu de apa si urechile - in primele 3 luni de viata, dar mai ales in primele 28 de zile de viata, bebelusii au pastrat reflexul neconditionat de a-si bloca respiratia in apa si de a nu permite apei sa intre in ureche. Dupa aceasta varsta reflexul scade din intensitate ca pana la urma sa dispara, daca nu este permanent folosit. Scuzati limbajul, dar nu sunt medic sa explic mai frumos
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
ursuleata spune:
Si eu stiam ca pana la 4 luni.
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet