Puiuti de Randunici 2008 !! (9)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
nicol_conte spune:
Gata baia! Eu am plecat la culcare.
Noapte buna, stol!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
natynic spune:
Ma rog, eu ii feresc urechile si gata. La urma-urmei si eu insami ma feresc, nu-mi place sa-mi intre apa in urechi si mi le curat separat!
Kya, felicitari si eu umblu de cateva zile in blugii vechi, e drept cu respiratia cam tinuta.... Deci, cine zicea ca burta se reface mai greu dupa cezariana? Aud?...
Nicol, imi pare bine ca nu te superi ca am tinut cu Clujul si imi pare bine si ca au castigat ; da, mi-e si frica sa-i fac singura, asta n-ar fi o problema ca eu nu ma "sperii" de fricile mele dar, stiu eu ce stiu...de am pretentia sa fie acasa la ora fixa de baie pt ca are responsabilitatea asta. Dar acum, cu noul serviciu la care va avea de umblat si prin tara, sigur ca voi incerca sa ma descurc. Stai linistita, a venit si copilu e cat se poate de spalat si linistit; pe bune, incep sa cred ca era agitata ca-si cerea baita zilnica, la care nu mai plange deloc!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Nicol,si la mine,patutul e langa pat si pot sa intind mana,numai ca atunci cand o apuca crizele,nu o linisteste nimik,nici suzi,si ma apuca si pe mine crizele fiindca mi-e jena de vecini.Exact asa am si eu.Mama,ce poza sexi arati tu aici!
Uite,Naty,ca la mine nu merge ce spui tu ca se reface mai usor burta...nu stiu cand o sa ajung sa nu se mai vada ca nu as fi gravida
...am o burta..si nu da deloc semne de retragere
..VREAU SI EU IN PANTALONII DINAINTE DE SARCINA,chiar si in cei mai larguti,nu mai zic de cei sexosi
..FELICITARI KYA,ESTI TARE!!
Dar cum ai reusit mama?Vreau si eu secretul..ca nu mananc decat paine neagra,ma abtin cat pot de la dulciuri (nu inseamna ca nu mananc)
si am inceput sa fac efort puternic.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
ursuleata spune:
Am o stare ciudata...mi-e frica adica, dar nu stiu de ce!
O iau razna iar.
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Cristina, initial vroiam sa te mai intreb pe pm, dar vad ca sunt cateva fete interesate de subiect, asa ca tratam pe public.
Te rog, poti sa imi zici cum o tii cu fatza in jos in cada? Ca poate noua ne lipseste tehnica, de nu ii place. Ar fi super daca ai putea sa ne arati o poza cum o tii.
Au tras copiii tai vreodata apa pe nas? ca eu era sa ii trag un pumn in cap Omului cand i-a intrat apa (cam multa) si tot mi se parea ca nu respira bine si avea si o fatza speriata. atunci s-a incheiat baia, ca ma crizasem .
Tu cat o tii pe daria la inotat?
Ma bucur ca va place delfinasu.
Luny, filmarea e facuta prima data cand i-am facut baie in vana. Doar de 3 ori i-am facut pana acum. Prima data s-a speriat putin, ca puseseram apa mai rece, apoi am dat drumu la apa mai calda si a tacut imediat si s-a destresat.
Gudinde multumim
Delfinuta, si mie mi-ar place mai mult sa folosesc scutece din fibra naturala, mai ales dupa ce sasha va face kk la ore mai fixe, ca acum da cu diaree la fiecare partz. Cele din linku tau arata super.
Ali si eu
Naty, ne maguleste grija randunoiului, sper sa nu se intample nimic rau.
Simo, trag apa din urechi cu pompita si mai dau si cu betisorul.
Kya, si tu cu blugii vechi pe tine?! grrrrr ce imi rod unghiile. Gata, intru la sport! Sper sa nu se supere productia de lapte.
Nicol, tot nu te-ai potolit cu apartamentul ala? Oricum, sa aveti spor.
Si eu mananc cam din toate. Am observat ca se frichine la fel indiferent ce mananc. La fasole si varza nu m-am dat totusi.
Sexy pozica!
La baia din seara asta am constatat ca foloseam un termometru dereglat pt apa de baie, ca am testat cu alte 2 termometre care sigur sunt bune, si se pare ca Sasha face baie in 34 de grade din ziua in care a ajuns acasa
Sa va mai zic din cartea in care am citit cu baia.
Recomanda curatarea cazii cu bicarbonat inaite.
-temperatura sa fie de max 35 de grade, ca altfel se moleseste bb si nu mai are chef sa dea din membre si sa isi lucreze muschii.
-inainte de baie sa ii facem un fel de incalzire, mainile sus/jos, genuflexiuni, rotit glezne, masat burta, pe spate, etc...
-baia poate sa dureze cam 20 min.
-ei zic ca ar fi bine sa hranim bb cu o ora inainte. Da mie nu imi convine, ca mai bine mananca dupa si doarme apoi 4-5 ore. Totusi daca i-e foame tare, eu ii dau 3-4 minute de tzitzi inainte sa il potolesc.
-aaaa si mai ziceau in cartea aia apropos de ore de baie, ca sa nu ne fie teama sa il spalam la 11-12 noaptea, ca e un super moment cred ca vecinii nostri ar fi de o cu totul alta parere!! Ca oricat ne-am stradui, un tzipat-doua, 10
, tot ies!!
Cam atat deocamdata. Primesc orice sugestii si reclamatii. Daca gasiti filmulete cu imbaiat de bb, sau alte sfaturi, poate le impartiti aici.
Pup, ma duc sa ma culc.
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Naty, din ciclul "recuperare dupa cezariana" eu pot sa ma "laud" cu aproape fara burta si azi am reinceput sa alerg, dupa 30 min. am suferit, caci ...mereu ca vitzica, mi-am pus pantaloni din neopren ca sa transpir bine. Si corpul nu a reusit sa regleze temp.
mihutza si eu. Despre kushies, vreau neaparat, ma gandesc ca poate una dintre voi m-ati putea ajuta, cu trimisul..adica eu le platesc pe site, scriu adresa voastra, vine pachetul la voi si apoi eu va platesc prin cont paypal taxele de expediere pt. fr.
Ce ziceti fetele de peste balta? Asa-i ca's idioata? Numai idei bune am, nu?
Serios vorbind, ar fii vreo una dintre voi dispo pt. asa ceva?
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
mstela spune:
Am pus pozici recenteaici
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Am vazut poze de Teo! -hai, mai Stela, esti tu intreaga, si la privire semanati! CE tot zici ca seamana cu randunoiul, nici vorba!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Buna dimineata! Eu ultima, eu prima?...
Bine, asta nu inseamna ca am vegheat non-stop, din contra, de la ultimul mesaj pana acum am dormit neintoarsa, la fel, bineinteles, ca si printesa mea "drogata" cu doar 90 ml de Humana (ce sa mai ia si HN, a adormit cu biberonul in gura...)
Abia astept:
-poveste Gecko-continuare
-povesti si pozici de la botezurile de ieri ale micilor puiuti proaspat crestinati
Naty
Iulia mea
CristinaGoji spune:
Neatza si de la mine! Va astept la !
Sovi - la Daria ii fac baie mai putin decat ii faceam la Vlad, din simplul motiv ca o stropeste Vlad pana nu mai poate Daria de suparare si se pune pe urlat. Poze cu "inotatul" pe burtica o sa fac azi sau maine, promit. In principiu nu-i greu, numai trebuie sa ti se dea mana. Asta a propos de intratul apei in nas si gura. La Vlad in primele luni ii faceam baie singura, pentru ca sotul dormea la ora aia - 12 si,cum nici eu nu aveam indemanarea si experienta necesara, ii intra cam des apa in nas si gurita, l-am mai si scapat in apa de cateva ori
, dar n-a patit nimic.
Am vazut si eu montajul cu delfinasul - e super si chiar ma miram de curajul vostru! Bravo!
Caut imediat o poza cu Vlad mic in cada, poate gasesc una pe burtica.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria