Puiuti de Randunici 2008 !! (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by natynic

quote:
Originally posted by tuchita

Naty randunoiul tau cred ca are ganduri mari! Ca am vaga impresie ca sunt afrodisiace!
Ti-am raspuns!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Pai noi am sarit gardul aseara...ZDRAVAN! Te pomenesti ca mai vrea...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Auzi natiune! Si cica vecinii de jos nu-i mai dau buna ziua datorita bietului copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by gudinde

quote:
Originally posted by natynic

quote:
Originally posted by tuchita

Naty randunoiul tau cred ca are ganduri mari! Ca am vaga impresie ca sunt afrodisiace!
Ti-am raspuns!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Pai noi am sarit gardul aseara...ZDRAVAN! Te pomenesti ca mai vrea...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Auzi natiune! Si cica vecinii de jos nu-i mai dau buna ziua datorita bietului copil.

Daca ma gandesc bine, Gudinde, s-ar putea sa ai dreptate...or fi indignati de atata valvataie

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna, dragelor !

Sunt in urma RAU cu cititul, m-am oprit la decizia Elei de a reveni pe forum, asa ca ultimile vesti pe care le am de la voi sunt bune ! Sper sa fiti toate, voi si bebeii, si randunoii, sanatosi si veselosi . Am citit doar capitolul asta, si m-a pocnit si pe mine, ca si pe voi, remarca pediatrului de Sam-de-Simo . Simo, nu fac decat sa repet si eu ce ti-au spus si fetele: vezi-ti de treaba ta si alapteaza in continuare!

Despre noi: suntem bine toti trei, iar eu fericita in mod special ca am incheiat o saptamana tare grea pentru mine- doua drumuri la Bucuresti ( tumorile de la cap ale unchiului meu cresc vertiginos, durerile cresc si ele...ma rog... ), vaccinul ( Infanrix Hexa, cumparat cu 223RON de la HelpNet, vedeti pe site ca preturile difera de la farmacie la farmacie- valabil si pentru Pentaxim ) la care nu a avut carabushul nici o problema, dar emotiile au fost pe mine cat casa si botezul.

La botez a dormit copilul meu tot timpul! S-a trezit numai cand am inceput sa o dezbracam, si dupa impartasanie a adormit INSTANTANEU ( mi-au imbatat copilul ). Au fost trei fetite botezate ieri, a mea a fost cea mai mica ( si cea mai cuminte, si ce mai betziva-a fost singura care a sorbit hulpav toata linguritza de vin ). Cand am vazut cum o baga pe prima in cristelnitza, cu cap cu tot, si incepe copilul sa urle, am inceput instantaneu sa bocesc ( si credeti-ma, nu e usor sa plang eu...), asa ca Radu s-a dus glont la preot si l-a rugat sa nu o scufunde cu cap cu tot, daca nu vrea sa vada in direct criza de isterie. Asa ca de ce mi-a fost frica am scapat: a stat copilul in fundulet in cristelnita si a primit apa pe capatzana . Party nu am facut dupa, asa cum va spuneam, am dus familia numeroasa la carciuma sa papam bun si cam asta a fost.

Miercuri plecam in Austria, asa ca o astept pe sor'mea ( care este si nasa de proaspat "imbisericita" ) sa facem astazi baita, ca altfel o amanam vreo trei saptamani...Am pus cateva poze facute de noi ( nu si cu scosul din cristelnitza, ca-s prea sexi ), marti luam si pozele fotografului profesionist, si sper sa pun diseara si de la baitza.

Raportam 59 cm. si 5,350Kg!

Cam asta cu noi, in mare! Miercuri plecam, sper sa ne revedem cu bine!!! Pana atunci, numai bine va doresc tuturor, sanatate muuulta si un special pentru Gudinde .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Naty,

Pt punerea cazului la umanitare tb sa se implice Gherman_in in mod activ pt ca trebuiesc acte. Sunt niste reguli are forumului care trebuie respectate. Fara indeplinirea tuturor conditiilor nu se accepta un caz nou.

Uite aici de ce este nevoie:

Ce trebuie sa fac ca sa propun un caz nou?

"1. Trimite un mail la adresa info@desprecopii.com cu urmatoarele informatii:

- descriere succinta a cazului
- descriere pe larg a cazului
- cat mai multe acte doveditoare care sa dovedeasca veridicitatea (certificate medicale, persoane de contact din randul medicilor care cunosc cazul etc.)

OBLIGATORIU:
- numele si datele de contact ale persoanei care se erijeaza in organizatorul/coordonatorul actiunii. Aceasta persoana va fi persoana de contact pentru noi.
- Aceasta persoana vor trebui sa dea o declaratie scrisa si semnata prin care isi asuma raspunderea pentru organizarea actiunii, declaratie care va fi trimisa politiei romane in momentul in care iese scandal!
- declaratia trebuie scanata si impreuna cu un scan al unui act de identitate se ataseaza mailului initial care propune cazul.

Fara declaratie si scanarea actului de identitate NU SE ACCEPTA nici o cerere.

Cu respect
www.desprecopii.com"

Stiu ca au mai existat discutii pe forum si s-au inchis topicurile daca nu erau respectate toate regulile.

Mergi la inceput

Olgutzika

Sa-ti traiasca mica crestina!

Sa aveti un drum bun, lin si ingerii sa va vegheze calatoria!

Mergi la inceput

Gudinde, in acest caz astept sa citeasca si Tatiana ce ai scris tu si apoi, cu acordul ei, purcedem...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Acum am venit si noi de afara, dupa ce am trimis PM-ul catre Naty a murit forumul (cel putin la mine ca vad ca voi ati scris o gramada), ma bucur ca am reusit sa trimit desi se presupune ca ar trebui sa ma pricep ca doar lucrez toata ziua pe calc, dar de, daca stau din ianuarie acasa am uitat cum se procedeaza
Amira eu ti-am mai zis si mai devreme ca sint de acord sa ne vedem miine la 14.00, ramine sa stabilim cum facem si ai fost totala la faza cu masina de spalat
Aaa si referitor la faza cu laptele, eu nu am zis ca nu am, pt ca lapte am dar nu este satios, oricum am zis ca mai merg o perioada alternativ si sin si completare si asta e, de cind maninca si lapte praf doame mai bine si, cel mai important, NU mai plinge continuu... Revin ca tocmai s-a trezit.

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

La unele laptele e prea apos...la altele prea gras...Ma rog, la Cleme mai degraba e posibil sa fie adevarat dar la Simo...sunt in continuare socata. Simo, o fi cumva aceeasi persoana care-ti explica tie in timpul sarcinii cum ca ai diabet?...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mda nici eu n-am auzit ca daca ai laptele prea gras sa dai completare, dar acum depinde de medic, eu stiu ca e bine sa fie gras dar nu sint medic...

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Nu reusesc sa va ajung din urma !!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput