Puiuti de Randunici 2008 !! (9)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
ralucaspm spune:
Simo, si eu cred ca e o prostie chestia cu laptele prea gras. Daca nu esti totusi sigura, dai cate un pic de la fiecare san, pt ca laptele e la inceput mai apos si apoi mai gras.
Raluca Georgios (13.03.2008) si
Ioanna (5.07.2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adrianadana spune:
mai fetelor dar chiar aveti timp de scris.
eu care ma laudam ca am un copil f cuminte...
de vreo trei zile, cand nu doarme plange mereu
ai vostrii ce fac cand nu dorm?
si cum a mea nu mai doarme ziua decat in reprize de 10-30 min.............
amira_roxana spune:
tatiana, am notat!
naty, ce faci, papi fudulii? si mie imi plac dar n-am mai mancat de muuuuult! sa ai pofta!
simo, si mie mi se pare f aiurea ce ti-a zis dr ala...vorba cuiva parca au contract cu firmele care fac lapte praf! nu ii da formula deocamdata, mai incearca asa cum au zis fetele, cu debridat si tinut mai mult sa scoata aer!
bai fetelor, eu stiu ca nu e bine sa dorm cu copilu' in pat, nu intentionez sa o fac pt toata viata! e temporar (cu "r" sau "l"???, in fine) deocamdata eu sunt ok asa si ea la fel si cred ca asta este ceea ce conteaza!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
natynic spune:
nici eu IN VIATA MEA n-am auzit o asemenea explicatie, ca laptele matern ar fi prea gras. Simo, nimeni dintre noi nu cred ca vrea sa te deruteze dar...eu ti-am zis de ieri: da-i Debridat constant cateva zile si SAN IN CONTINUARE!!!
Da, Roxana, eu am zis-pediatrii astia parca au contract cu firmele producatoare de lapte praf si vad ca mai ales cu Nestle...
Fetelor, pt cine vrea sa o ajute pe Tatiana (gherman in) notati contul lasat de ea la pag 13 si o sa deschid si un subiect la "Ajutor umanitar"...nu stiu exact cum se procedeaza acolo, daca e vreo regula dar oi vedea.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
tuchita spune:
Apropos de lapte gras...soacra mea zicea ca Seb are bube pe fata pentru ca am laptele gras!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
quote:
Originally posted by tuchita
Apropos de lapte gras...soacra mea zicea ca Seb are bube pe fata pentru ca am laptele gras!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Bai fetelor, nu mai bagati atata slanina si ulei in voi, nu vedeti ca ingrasati laptele?
![](radtare.gif)
Adrianadana
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
Naty
mamica
![](copilas.gif)
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Fetelor,zau ca ciudatenii mari se mai spun...lapte gras,auzi..Tzigancile cu copiii legati de tzatza nu-si mai pun probleme din astea de lapte gras,de sterilizat,de microbi,si ei sug de zor acolo ce gasesc,si,ati vazut ce oameni smecheri,burtosi si sanatosi ies ei..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
adrianadana spune:
naty....daria maria, nascuta la 2 apr 2008, 2.700kg, 47cm, nastere naturala
mai trebuie altceva?
aaaa.....eventual poza, dar cred ca-mi ia ceva pana ma lamuresc cum fac asta, dar reusesc eu....
mstela spune:
Asta-mi lipsea!! Eu credeam ca-s oameni normali si lasa orgoliile prostesti...ca, poate ma enervez odata si gasesc alti nasi cat ai zice peshte!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
[/quote]Asa e cand te incurci cu mai multi.
Stela,
Pozici
mstela spune:
Era raspuns: .Asa e cand te incurci cu mai multi..
Stela,
Pozici