Puiuti de Randunici 2008 !! (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by tuchita

Naty randunoiul tau cred ca are ganduri mari! Ca am vaga impresie ca sunt afrodisiace!
Ti-am raspuns!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Pai noi am sarit gardul aseara...ZDRAVAN! Te pomenesti ca mai vrea...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Dupa cum spuneam...."pofta vine mancand!"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Nici noi nu o luam pe Teo in pat cu noi..La cat e de smecherasa,asta ne-ar mai trebui.O mai las ziua in canapeaua din sufragerie sa doarma,cand stau eu in sufragerie si mi-e mai usor s-o supraveghez,dar atat.Si mie mi-e frica sa nu se invete,si slava Domnului,pana acum e totul bine:doarme frumos in patut,in afara crizelor de burtica,si cateodata sta in patut cu ochii pe pereti.Ptiu-ptiu sa nu o deochi,Doamnne fereste!Si eu ma simt uneori o mama cam rea ca o mai las si sa planga,sa nu innebunesc eu,dar cred ca e mai bine asa..Rasfat,cat mai putin.
tuchita,m-ai facut sa rad.
Naty,m-ai facut sa rad cu fuduliile..Auzi,sa mananci asa ceva...Si eu cred ca ti-a pus gand randunoiul..

Si la mine s-a trezit furtunos ,si tocmai a halit o tzatzi..exact ca un uragan a reactionat,dupa ce a rezistat eroic 4 ore in cap, nemancata.Asta fiindca a stat cu buni la aer afara mult si la 12 halise si supliment completare..Ce bine a fost asa!!Astept acum sa urle dupa tzatzi 2,ca sta ca un sac de cartofi.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tocmai a plecat pediatru:sunt fffffff suparici si am plans la greu!a zis ca am laptele prea gras si din cauza asta a vomitata asa rau copilu...si sa-i dau Nan!a plecat sotu sa ia!si sa-i dau si Debridat!!!sper sa nu mai vomite asa rau ca o iau razna...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2568165400103379982aTWOAG

poze noi si de la noi... ca timp de mai mult...vax!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78

Mergi la inceput

Simo, fara suparare...cred ca faci cea mai mare prostie daca ii bagi lapte praf! O sa verse si mai rau! Si nu exista lapte prea gras sau prea apos! Singurul defect al laptelui de mama e atunci cand e insuficient, ceea ce la tine nu cred ca e cazul!
Mult mai plauzibila mi se pare explicatia pe care a primit-o Luny de la pediatru...ca nu-i convine ceva din ceea ce manaci tu! Baga Debridat, incerca sa-l manevrezi mai cu atentie si ai rabdare! incearca sa fii un pic atenta la ce mananci ca o sa-ti dai seama ce nu-i place!
Pupici si nu mai plange degeaba!

poze

Mergi la inceput

Nicoleta haios foc e baiatul tau! are o figura...
La mine se doarme inca ceea ce mi se pare extrem de suspect! ma duc sa-i verific ca mi-e ca sunt bolnavi rau!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Of,Cuscra,imi pare tare rau ca aveti probleme..Ce ciudat.Nici eu nu as face chiar cum zice pediatru.Poate va fi bine cu Debridat.Nu cred ca trebuie sa renunti la san.Nu am mai auzit sa se renunte la san pt ca ar fi gras.Eu zic sa vezi cum merge cu san+debridat,inainte sa treci la formula.sper sa se rezolve.
Nicoleta,ce dragut e Matei!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Salutare randunici,am ajuns si eu cu cititul la zi.Mi-a luat ceva timp,dar asta e.Pentru fetele care mi-au cerut un nr.de cont:RO41RZBR0000060010299503-Raiffeisen Deva,daca se poate face ceva,eu va multumesc din tot sufletul.Nu mai pot sta,ca plange bebe si trebuie sa plec acasa.Sa aveti o duminica placuta.Scuzati subliniatul,dar nu mai am timp sa vad unde este buba!!!!Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Vad ca textul nu a aparut subliniat,si mai bine..

Mergi la inceput