Puiuti de Randunici 2008 !! (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Delphin bine ca mi-ai amintit de stodal! I-am dat ambroxol pe prospectul caruia scrie ca la copii sub 2 ani administrarea se face sub supraveghere medicala! Dar m-am gandit ca sunt medic, i-am dat doza mai mica...Am scapat cu viata!
David al tau e cat Seb al meu!
Apropos de mame denaturate...am un prieten politist care m-a tot amenintat ca ma da la Protectia copilului, ca nu e posibil ca Ilinca sa doarma singura in camera, in coltul opus camerei noastre! Imaginati-va ca am 4 camere dispuse pe lung si dormitorul Ilincai e la extremitatea opusa dormitorului nostru!
Dar fata lui e mai mare cu 3 luni decat a mea, si fac cu randul care sa doarma noapte cu ea!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

quote:
Originally posted by natynic

Am uitat ce trebuia sa mai scriu...
A, sa o anunt pe Cleme ca am primit PM, vezi ce fata desteapta, te-ai descurcat!
Asa, mai, Exluton se numeau...apropo, Tuchi, iti dau imediat un PM!
Randunoiul vrea musai sa facem fudulii pe gratar, pe care sa le mananc eu (ca el e prea sensibil si nu suporta ideea ), mie pe vremuri imi placeau mult coitzele dar vad ca mi-a trecut si astea put rau a pipi -sa si le faca singur!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

pai de ce le face daca el nu mananca??

Mergi la inceput

De unde naiba aveti fudulii? si daca el nu vrea si tie nu-ti mai plac de ce sa mai faceti fum?
Oare merge sa fierb paste la microunde?!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Despre CM nu stiu ce sa zic, mie nu mi-a venit nici acum...de sarit gardul noi il sarim mereu, dar cu fes...nu ne deranjeaza, chiar ne amuzam!
Mai astept vreo 2 sapt. si apoi voi merge la dr sa vad de ce nu-mi vine si mie CM.

Intaresc si eu ca alaptatul nu e protectie!Am prietena care asa a ramas cu al doilea copil, dif dintre copii e fix 10 luni! Si ar trebui sa va ganditi la metoda de contraceptie inainte de a sari gardul, nu dupa, fara suparare!

Naty, nici eu nu-l iau pe David in pat. Daca nu ar fi trebuit sa plecam, ar fii fost in camera lui.Asa e cu noi in camera, in cosul lui care incepe sa fie mic si voi fii nevoita sa instalez patutzul

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

stela, nici mie nu mi-a revenit inca cheful...poate si din cauza ca suntem mereu pe fuga, cand doarme bebe...nu mai e timp sa ne intindem la giugiuleli

mie mi-a venit CM pe 29 aprilie, adica la 2 luni de la nastere, si mi-a fost rau de-am zis ca mor...am ramas cu o scurgere nasoala...abia astept sa ajung la doctorita

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai Roxana, nu stiu...acum el e putin plecat, eu i-am zis la tel ca arunc coitzele si el-nuu, asteapta ca vin eu sa vad a ce miros! El saracul stia cat imi plac, dar asta era inaintea sarcinii, ceva s-o fi schimbat hormonal si la mine ca nu mai vreau!
Nu stiu de unde le avem, Tuchi, el le-a adus. Fierbe macaroanele la microunde, ce sa faci, alea barem nu vor exploda!
Bag seama ca suntem un grup caruia ii dorm copiii, ca scriem toate aproape ca pe Mess, online!
Edit: a venit randunoiul!! Cica 2 dintre fudulii sunt de taur!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

tuchi, poti face paste, dar in recipient de plastic, plizzzz!

bien vu, Naty, la mine tocmai s-a trezit, foamea!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Naty randunoiul tau cred ca are ganduri mari! Ca am vaga impresie ca sunt afrodisiace!
Ti-am raspuns!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

fugim la plimbare!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

Mergi la inceput

sa stiam si eu, de fudulii...dar despre cele de cal!

Ai grija Naty!

pozici

Mergi la inceput