Puiuti de Randunici 2008 !! (9)
Raspunsuri - Pagina 16

nicol_conte spune:
Buna seara,
am ajuns si eu acasa dupa 6 ore de umblat prin capitala la cumparaturi. Raportez o Antonie care s-a purtat exemplar in lipsa mea:a papat laptic din biberon(muls de mami), a dormit si a stat cu ochii pe pereti.Dar cand am ajuns acasa, ce credeti ca vroia micutza:tzitzi!
Nici eu nu mai auzit sa intrerupi alaptatul din cauza de lapte prea gras...dar marog, nici eu nu sunt doctora.
Roxana- asa zi...ati sarit gardul- te invidiez!Mi-a marturisit si mie azi randunoiul ca e cam pofticios,dar ce sa facem?Mai avem de asteptat...trec ele si astea 3-4 saptamani...
Ma duc sa pregatesc baitza piticei si poate revin dupa.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici

lyvy spune:
Naty, am trimis si eu poza pe mail-ul comun.MERCI
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele

lyvy spune:
Naty, am mai trimis un mail si cu linkul, ca vad ca asa trebuia.
Merci inca o data.
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele

natynic spune:
Gata, Lyvy, s-a pus poza! Si cu ajunsul din urma...curaj si spor (ca noi nu stam in loc! ). Ai mai aflat ceva despre Nan?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

varuna spune:
Tuchita, Stela , multumim de aprecieri pentru ied, azi e cam nemultumita si o tin in brate sa doarma ca altfel urla...si credeam ca am scapat de colici.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Marutza

tuchita spune:
Am si eu o rugaminte! cand ma mai laud ca ma duc afara sa-mi amintiti sa verific daca merge liftul!
iar am coborat pe scari!
Partea proasta e ca am si urcat tot pe scari! Sunt rupta de spate! daca am niste vecini tarani care nu stiu sa inchida usa la lift!
Olgutza, felicitari pentru crestinare si succes la baita!
Lyvy iti bag o ca sa ne prinzi din urma! Dupa care sper sa nu ne mai parasesti prea curand!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

varuna spune:
Maaaama n-am mai vazut o agitata ()de cand cu nasterile.
Am uitat sa intreb mamicile care mai au un copilas, ati mai reusit sa dormiti vreodata linistite noaptea? Ca eu nu cred ca voi mai dormi vreodata de grija .
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Marutza

luny spune:
am venit de la plimbari..am fost la biserica, am prins si niste botezuri si era frumoa aranjata biserica, cu flori, cu stalpi cu tul..dragutz!am fost si la restaurant sa mai stabilim una, alta..off...vine botezul!
stela asa e, a fost o noapte proasta ieri, sper sa fie bine azi...mai ales ca incerc innotul ca sovi
cuscraaa bun asa!! mai nasol cu inundatia! mie Popa mi-a dat niste anticonceptionale permise in laptare, dar le incep cand face bebe 3 luni, pana atunci sa alaptez de cel putin 5 ori/zi si e ok..
naty apropo de luat bebe si dormit in patul nostru...e si o problema de siguranta a copilului, pe noi ne-au speriat dr de la cursurile FB, ca cica au vazut multe accidente gen cot in capul bebelui, bebe sufocat de plapuma, bebe strivit de tata care s-a intors brusc in somn..plus ca noi suntem de 3 ani jumate impreuna si chiar nu as vrea sa renunt la intimitatea noastra pana creste copilul sa vrea singur in camera, nu?..
simo vad ca ai aceeasi problema cu varsatul, cum am avut noi..dar de unde stie dr ca ai laptele prea gras?..la noi au zis ca varsa din cauza ca papa mult, repede, nu a ragait, si poate nu i-a priit ce am mancat eu...si cu Debridatul si-a revenit copilul foarte bine... aha, uite ca si tuchi zice la fel
nico Mateiasul!
revin..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

tuchita spune:
Ma duc sa ma apuc de baie la monstruletzi!
Daca nu mai scap cu viata, sa stiti ca v-am iubit!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

mstela spune:
Cleme,si la mine s-a dovedit ca laptele nu e suficient sau nu tine de foame,yo stiu,si de cand ii mai dau si completare cand cere ea,mananca mai rarut.Inainte tot timpul ar fi vrut.Plus ca nu a luat prea bine in greutate la 1 luna.
Lyvy,scrie-ne mama ce mai faci,si lasa ca recuperezi tu..
Fata mea a facut niste bombe artizanale de s-a murdarit pana in gat.A trecut si prin pampers,si prin salopeta..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"