Puiuti de Randunici 2008 !! (9)
Raspunsuri - Pagina 17
varuna spune:
Succes Tuchita, acum plec si eu ca tot singura sunt dar am doar un monstrulet de imbaiat.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Marutza
luny spune:
Olgutza la Ioana Sofia, printesa dulce!
tuchi, "Ma duc sa ma apuc de baie la monstruletzi!
Daca nu mai scap cu viata, sa stiti ca v-am iubit!", esti criminala, soro!!BAFTA SA AI, CA ALTFEL O SA NE LIPSESTI!!!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cleme spune:
Tuchita
Mstela asa este, de cind ii dau completare este total schimbata, nu mai plinge continuu si sta si singura in patut, inainte stateam toata ziua cu ea in brate s-o calmez, plus ca azi a dormit de m=am speriat, la un moment dat am crezut ca are ceva. Si mie medicul mi-a recomandat anticonceptionale pe timpul alaptarii, Exlutan, pe care a zis sa le intrerup in momentul in care termin cu alaptatul si nici mie nu mi-a venit CM desi au trecut aproape 2 luni de nastere dar cica atunci cind alaptezi vine mai tirziu.
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
nicol_conte spune:
Noi am terminat baitza, am hranit bebele si acum face nani.Sper sa doarma pana maine dimineata.
Olgutza felicitari pt bebelina crestinata!!
Tuchitace haioasa esti!!
Fug ca urla...si eu care credeam ca doarme dusa
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
amira_roxana spune:
luny, si mie mi-a zis dr popa la fel, numai ca fetele au zis ca nu e 100% safe...asa ca...cand il botezati pe gineri-miu razacios?
tuchiita, ai supravietuit monstruletilor?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
sovietica spune:
Sal'tare!
Sa va traiasca micii crestini, randunici, sa fie intr-un ceas bun!
Am admirat si pozici ca maine ne vine is noua randul...
Cristina, multumesc de pozici . Randunoiul il tinea numai de cap si cum bb se misca tare, a luat ceva apa la bord. O sa ii zic sa abordeze "priza" pe care o folosim cand il spalam la fund la chiuveta.
Amira, nu e mai cald ca in restul casei in baie la noi, da e ok temperatura. Daca iti spun ca in cartea in care am citit despre asta recomanda sa tii si usa deschisa... -eu n-am indraznit, pe motiv ca eu urasc sa simt cum vine curentul pe usa cand fac baie.
In schimb in dormitorul unde il imbrac si il masez, pun putin caloriferul electric, ca se supara tare cand il scot din apa si e frig.
Imi pare rau cu inundatia. si eu am facut-o odata acu vo 2 ani exact la fel ca tine. Moama ce scandal au facut.
Ariel, succese cu inotul!
Varuna, cum doarme EA pe bratz la tati
Tuchi, de ce zici ca e prea tarziu pat Seb sa il bagi la apa?? Incearca, daca vrei.
Hai, mami, fii puternica, trece ea perioada asta grea!
Stela, te cred cu frica, eu am mai putine luni de abstinenta ca tine, si tot ciudat m-am simtit ieri cand m-a mangaiat mai cu dubanteles... Aproape imi venea sa plang. Da nu stiu de ce.
Olgutz, felicitari pt crestinare si drum bun in Austria. Noi avem nunta pe la Campia Turzii peste 3 saptamani da nu am curaj sa ma duc. Va admir curajul.
Luny, astept raportul despre inot :)
Fete, pana la ce varsta se zice ca sa nu lasam bb sa planga, ca al meu tare s-a smekerit, nu mai vrea sa adoarma decat daca il pun langa mine in pat si cu tzitzi in gura. Apoi ma strecor afara din camera lui fara sa il mai mut in patut, ca se enerveaza. Mi-e ca deja l-am invatat prost. Sau asa e normal sa adoarma la varsta asta?
Intreba cineva ce face bb cand nu doarme. La mine rar sta in treaba lui singurel. Tre sa il scot la socializat in sufra, si tre sa ii vorbesc, sa ii cant, ca altfel caraie, maraie, etc...
Si mai am o tristete. Sasha si-a injumatatit timpul de supt, cu de la el decizie! Acum suge numai 10 minute la fiecare san. Nu face scandal ca nu s-ar satura, doarme bine, dar ideea ca mananca mai putin, ma ingrijoreaza. Abia astept sa il cantaresc peste o saptamana.
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
CristinaGoji spune:
Sovi - nu cred ca mananca mai putin cantitativ, cred ca suge mai intensiv acum, ca doar e baiat mare. Asa e si normal sa suga - 10-15 minute. Cat despre adormitul singur - in mod normal ei au nevoie de ceva ce sa le creeze asocierea cu somnul. Se incepe de pe acuma, dar cu adevarat doar dupa varsta de 4 luni se poate incepe invatatul adormitului singurei. Asociere cu somnul - ritual al somnului, o jucarie care sa fie mereu prezenta in patut, si doar acolo, o haina de-a mamei, o muzica linistita, iar pt somnul de noaptea baitza un ritual foarte bun, urmat de imbracatul pijamalelor si papa. Oricum sa-l lasi sa planga acuma,la varsta asta, nu e cel mai bun mod de a-l invata bunele maniere.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
luny spune:
Sovi, raportam bebe la apa!!..a mers ok, decat ca e mai lenes, se lasa plimbat de randunoi, nu prea da din labute, o fi mai mare si d-aia..imi pare rau ca nu l-am pus in apa de la 2-3 saptamani...l-am lasat si sa se scufunde putin, dar mi-a fost teama de urechiuse, cel putin sotul meu se tot exprima in sensul asta..dar l-am sters bine in urechi...in schimb, la sfarsit cand am pus sapunul pe el sa-l spalam, a inceput, frate, sa urle rau de tot!!..l-am bagat in prosop dupa ce l-am clatit dar pana am ajuns cu el pe masa de infasat, urla de numa..l-am calmat doar pus la san!!..infasurat in prosop cum era, abia apoi l-am imbracat!
cuscra avem botezul pe 25! voi cand il faceti?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
I'm back, still alive!
Ori m-am relaxat eu stiind ca e ultima seara single( macar pentru moment!), ori au fost copii mai cuminti, cert e ca am scapat cu viata!
In ciuda scosului de 2 ori afara pe vanticel Seb e mai binisor, parca tuseste mai rarut !
Si eu il adorm in continuare greut, dar nu prea il pot lasa sa planga din motive de sora! In plus varsa asa de mult..ca nu stiu daca plange de alint sau de stomac prea plin! Deci pana ne diversificam si ne reglam digestiv...adormim cu mami!
Cand o pleca Ilinca la soacra in vacanta o sa incep educatia!
Sovi ce faci in Campia Turzii? Randunoiul meu exact de acolo e! A copilarit pe strada cu Gusa si vrea sa-l voteze!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
mstela spune:
Sovi.Esti o fericita daca Sasha a micsorat durata suptului.Eu am auzit ca e ok.daca el in 10 mn trage cat poate duce,se satura.Mai rau de noi celelalte,ca ne tin bebeii mult,si nu inseamna ca mananca atat,se si joaca.
Bravo tuchita
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"