Inseminare (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

buna dragele mele.
de marti am inceput stimularea cu clomifen si sapt viitoare merg la monitorizare. urmeaza sa fac a doua IA cu dr tutunaru. sper ca de data asta sa am mai mult noroc.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Iaura, imi pare rau pentru rezultatul negativ. Sper totusi fie prea devreme, au fost fete carora nu li s-a pozitivat nici un test de sarcina, dar ele erau gravidutze, s-a vazut la eco. Nu iti pierde speranta pana nu vezi rosu. Tin pumnii in continuare
Rocsy, tinem pumnii sa iti reuseasca aceasta a doua IA.
Andra , si eu te sfatuiesc sa mai faci monitorizare, cred ca ovulezi mai tarziu, dupa lungimea cm. Bafta multa !
Elly, ce mai faci?
Feli, Florela

Va pup si sa veniti cu vesti bune II

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetelor
Zilele acestea am tras chiulul.
M-am concentrat asupra concediului- ma gandeam sa ma duc la Sovata la tratament la incep.lunii august.
M-am documentat si nu stiu ce sa fac- am 2 prietene care au fost si degeaba.
Sunt indecisa- voi vedea.

Sa stiti ca v-am citit zi de zi.

Iaura- vestea ta m-a demoralizat- credeam ca luna aceasta sigur o sa se prinde - avand in vedere ce productie ai avut.

Gabriela-imi pare ff rau

Flore_Magdita_Felix_Andra_Roxy_Gabriela

In rest- eu sunt in Z3 stimulare cu ova-mit (ama ascultat sfatul si nu am mai luat clostilbegyt)

Nu cred ca voi avea vreun folicul luna aceasta- asa ca nu ma mai gandesc

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete,

Elly, cate pastilute de ova-mit iei? Iti doresc sa faci foliculi frumosi si productivi luna asta. De Sovata iti spun ca acolo rezolva probleme legate de inflamatii ale organelor genitale dar trompele infundate numa chirurgical se rezolva. Din cate imi amintesc eu tu nu prea produci foliculi iar asta tine de hormonal, Sovata nu stiu daca te-ar putea ajuta. Ar fi bine sa suni direct acolo, sa le explici problemele tale si sa vezi ce pot face ei pt tine. Altfel, Sovata este o zona superba iar Lacul Ursu este unic la noi in tara...

Rocsy, asteptam foliculi babani de la tine! De data asta sa vii cu ochisori!

Iaura, imi pare rau, rusii au venit? Pana nu vezi rosu e bine!

Magdita, poop fata blonda!

Flore, Andra, Anamy, daca am uitat pe cineva va rog sa ma scuzati, batranetele....

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimineata fetele
imediat ma duc sa fac analizele hormonale.tineti-mi pumnii ca totul sa fie ok.
fetele haideti cu noutati si cu 2 liniute!!!!poooooop anamy

Mergi la inceput

fetele............am uitat sa va intreb,sant in ziua a 4 a si tre sa ma duc la hsg(z7-z12),dar as vrea sa incep o stimulare luna aceasta sa nu pierd timpul si nu stiu daca se poate incepe stimularea si apoi sa merg la hsg.daca stiti careva dintre voi m-ati ajuta f mult.
va multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Anamy, nu face HSG si stimulare in aceeasi luna pt ca la HSG iti introduce pe trompe o substanta radioactiva si nu e bine sa concepi in luna aia...

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna dimineatza fetelor,
Anamy, eu am facut HSG in z7 si nu mi-a dat stimulare. De luna viitoare abia incep cu ova-mit si estrofem.
Iti urez multa bafta.
Va pup fetelor si multa bafta tuturor.

Mergi la inceput

felix 76,andra 80 multumesc pt raspunsuri.o sa tin cont de ele,dar o sa sun si medicul sa vedem ce zice.
am rezultatele de la dozarile hormonale din ziua a 4 a a cm:
FSH 5.7
LH 8
PROLACTINA 176
TESTOSTERON 1.18
ESTRADIOL 219.4
voi ce spuneti fetelor?
cum sant valorile in z a 4 a?la voi cum a fost?
pe buletinul de rezultate sant trecute valorile in faza foliculara si ma incadrez in ele ca fiind normale.
succes fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Salutare !

Mai primiti un membru ?

Ma numesc , am 29 de ani si sunt din Ploiesti.
Noi incercam de circa 1 an sa avem un bebe, dar nu putem sa zicem ca nici inainte nu ne protejam, dar nici nu incercam. Sunt pacienta Dr. Cocei si dupa 4 luni de CSD am facut saptamana asta HSG. Rezultatul a fost cam incert intrucat s-a voalat filmul, dar doctorita a spus ca a vazut trompa stanga si era ok, iar dreapta a vazut-o partial si nu poate spune cu exactitate.
In cele 4 luni am avut foliculi de 16-18-20 mm si endometru 8-9-10 mm.
Sotul are spermograma cam asa 16.4 mil , 30% vioi, 20% lenesi si 50% imobili.
Am incercat sa o sun astazi pe dr. Cocei si nu mi-a raspuns... Voi ati facut inseminari in luna cu HSG sau nu?

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput