Inseminare (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

FELIX76 am uitat sa mentionez ca spermograma a facut-o de mai multe ori,rezultatul la 4 zile abstinenta era de 100 milioane ,am facut 2inseminari cu 55 mil si 60 mil deci e super ok.dar completa nu stiu daca am facut-o,poate imi spui mai multe !!!!
voi face hormonalele si un test post coital m-i sa cerut.
eu am sterilitae secundara.deci daca am reusit o data in viata sa raman sper ca voi reusi si a doua oara in orice caz nu ma las.la tine cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Anamy, daca faci mai multe hsg poti sa distrugi iremediabili cilii care transporta ovulul in trompe. Stiu ca multe fete raman gravi dupa aceasta procedura dar cred ca este mai mult o coincidenta. La fel si dupa laparo dar laparo, pe langa faptul ca "vede" daca trompele sunt infundate sau nu, rezolva eventualele probleme (trompe infundate, eventuala endometrioza etc) pe cand hsg este doar o procedura de diagnostic...Inainte sa o faci informeaza-te cat de mult poti, pe site-uri romanesti sau straine gasesti multe informatii...

O spermograma completa contine:
- determinarea volumului, ph-ului, culorii, vascozitatii, timpului de lichefiere a spermei;
- determinarea numarului de spermatozoizi/ml;
- determinarea velocitatii spermatozoizilor (A, B, C, D)
- determinarea formelor Kruger;
- determinarea formelor tipice
si inca cateva chestii pe care nu mi le amintesc, n-am spermograma sotului in fata...
Noi am facut-o la dr. biol. Matei la IDS Bucuresti.

Felix

Mergi la inceput

Am uitat sa iti raspund la intrebare: eu sunt ok dovedit echografic si laparoscopic: ovulez lunar, trompe si ovare in regula, nu am endometrioza...
La noi sotu e problema, are oligoastenospermie dar nu e foarte grav, face tratament naturist.

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

quote:
Originally posted by felix76

Andra, eu zic ca o sa mai creasca foliculul! Cate unii asa cresc, in salturi...Daca ciclul tau este asa de lung si variabil este posibil sa ovulezi tarziu. Inca odata iti spun, ar fi bine sa mai faci inca cel putin o echo, chiar daca nezdravanul nu a mai crescut de joi!

O problema asemanatoare am avut si eu, foliculul meu de pe ovarul drept ba crestea ba nu de la o echo la alta de am ajuns sa fac monito din doua in doua zile timp de vreo doua saptamani... Si mai stiu o fata care avea tot ca tine ciclu lung si a a ovulat in z30 (dovedit echografic). In luna in care a ovulat in z 30 a si ramas gravi dar, din pacate, a pierdut sarcina.

Nu te lasa asa repede pagubasa, continua cu echo...

Anamy, sune NU hsg! Poate distrige cilii din trompele uterine si, pe deasupra, nu certifica functionalitatea trompelor... Pe undeva pe la inceputul capitolului sau in capitolul anterior am spus mai multe info in legatura cu aceasta procedura. Nu va mai lasati pe mana dr care habar n-au cu ce inseamna tehnologia secolului 21 si apica tot pe aia invechita... V-ati putea alege cu traume fizice greu de remediat. Sotul a facut seprmograma completa?

Poop,

Felix

Buna Felix,
Prietena ta a ramas insarcinata normal sau prin inseminare?? Eu ma gandesc ca dc o sa am ovulatie poate vine si la mine vreun miracol fara inseminare. Stiu ca nu e cu putinta dar eu inca mai sper intr-o minune. Si daca nu o sa vina oricum o sa fac luna viitoare inseminare. Mi s-a prescris deja stimularea ovulatiei si endometrului pentru inceputul c.m.
Va pup fetelor
Andra

Mergi la inceput

Andra, a ramas naturel! I-a spus dr cand sa presteze si a facut ochisori deci se poate intampla minunea si la voi. Daca nu te mai duci la echo si sotul sta bine cu spermograma, sa aveti program artistic o zi da una ba... Sper sa vii cu vesti bune!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

quote:
Originally posted by felix76

Andra, a ramas naturel! I-a spus dr cand sa presteze si a facut ochisori deci se poate intampla minunea si la voi. Daca nu te mai duci la echo si sotul sta bine cu spermograma, sa aveti program artistic o zi da una ba... Sper sa vii cu vesti bune!

Felix

Din fericire, sotului i-a iesit normospermie anul trecut. Nu am mai repetat. Si-a facut-o tot la IDS la dr Matei. Problema e la mine se pare.
Asa o sa prestez si sa dea DD sa-si indrepte privirea si catre noi.
Andra

Mergi la inceput

Andra, eu sper sa ai doua liniute! Presteaza cum ti-am zis si poate aveti noroc! Nu se stie niciodata de unde sare iepurele, mai ales ca sotul a facut spermograma la Matei deci este bine facuta!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

felix, ce tratament naturist ia sotul tau? din spermograma sotului meu reiese ca are teratozoospermie.

Mergi la inceput

Flore, sotul meu ia tribullus terestris o capsula parca de 650 mg/zi.
Pe langa asta i-am mai dat acid folic, vitamina E 10 zile pe luna, zinc si l-carnitina.
Prima spermograma, inainte de tribulus, a fost de 17 mil spermatozoizi/ml, 3ml sperma, mobilitate a 0%, b 35%, c 45%, d 20%, forme anormale 80% (parca asa imi amintesc)

A doua, i-am dat numa tribulus intre cele doua, a fost a fost de 21 mil spermatozoizi/ml, 6 ml sperma, mobilitate a 0%, b 45%, c 35%, d 20%, forme anormale 73%

Sunt si restul de date pe analize dar nu le am cu mine si nu mi le amintesc...

Dupa cea de-a doua am inceput sa ii dau si restul pastilelor, vom vedea caum va iesi urmatoarea desi am facut o inseminare iar Matei nu a zis ca e vreo problema cand a preparat proba.

Pup,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

declar test de sarcina negativ
cm ar trebui sa-mi vina maine dar sunt f. dezamagita nu stiu ce sa mai cred...si ce sa mai fac in continuare.....
m-as apuca sa-mi repet analizele sau sa fac altele, nu stiu,pana acum nu s-a gasit nicio problema la noi si totusi...
va pup si macar voi dati-mi o veste buna
anamy te-ai hotarat ce o sa faci cu HSG?

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput