Inseminare (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Apar si eu, din nou...astazi am facut inseminarea dar cica maine dimineata trebuie sa mai fac odata, habar n-am de ce. A mai facut cineva de doua ori la rand?O sa intrebam maine care-i treaba, poate nu stiam noi si asa se face aici Cica am sanse sa fac gemeni ca sunt 2 chestiuni pe trompa buna(cealalta e blocata)Pentru mine ar fi rau, eu am sanse mici sa duc si o singura sarcina la capat.
Va doresc succes tuturor.
Roxana, bine ai venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiril spune:

Va salut fetelor.Va citesc demult mesajele si m-am hotarat sa va scriu pentru ca am vazut ca unele mergeti la clinica Gine I din Cluj.As vrea sa va intreb, daca puteti sa ma informati, cat costa o IUI la Gine I, deoarece urmeaza sa fiu si eu programata. Ca sa va incurajez in ceea ce intreprindeti, va spun ca am 42 de ani si inca mai sper. Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor eu astazi am inceput monitorizarea pt al patrulea IAD
Dar spre surprinderea mea am un folicul (ziua 8) de 19 si endometru de 6
Eu la celelalte incercari am facut eco in ziua 11 unde am avut odata 19, 17 si 17
Nu este cam mare pt aceasta zi?
Inseminarile le-am facut in zilele 12, 13 si 14
Vreau sa zic ca aceasta este prima monitorizare mai completa
Pana acum mergeam la Giuly in ziua 11 si d-na dr imi spunea cand sa fac pregnilul si inseminarea
Acum nemaiputand veni in Buc pt monitorizare ( nu mai pot sa ma invoiesc de la servici), am vrb cu d-na dr Cocei si a fost de acord sa fac monitorizarea acasa iar apoi sa o sun sa-i spun valorile si apoi sa hotarasca ea cand sa vin la inseminare
Dar oare o sa ma creada cand o sa vada aceasta valoare?
Eu luni dimineata iar merg la eco sa vad cat a mai crescut iar apoi o sa o sun
Voi ce parere aveti? este posibila aceasta valoare?
Merg la monitorizare la o dr buna, dar poate gresi?
Luna aceasta am avut CM de 26 zile.....ce ziceti?
Pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Revin si spun ca nu am facut nicio stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

CHIRIL bine ai venit printre noi!!!
sa fie cu ochisori si sa te ajute dzeu sa iti indeplinesti visul.santem cateva fete din cluj care mergem la gine 1 .eu am facut 2 IA la gine 1 si am platit 300 ron in februarie si martie anul asta.dar acum am inteles ca s-a scumpit la 350 ron,asa am inteles de la fete dar nu sint sigura.am dat la dr ceva pt ca ecografiile nu le-am platit.
la ce dr mergi tu?
eu merg la dr.cruciat,este un dr bun,am mare incredere in el.
la mine urmeaza hsg si de luna viitoare stimulare cu clomifen 2 tablete pe zi ,z5-9.
care e povestea ta chiril pt ca sint sigura ca ai una si ce analize si investigatii ai facut pana acum?
succes inseminatelor si haideti cu 2 liniute sa ne mai ridicati un pic moralul!!!!

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor!!!!!!!!!!!!
se pare ca imi beau singura cafeluta pe aici nu e nimeni?
nu mai face nimeni inseminari si monitorizari?nimic nou?
eu maine hsg,mor de frica,tineti pumnii,luna viitoare ai d-am bataie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

buna, dragele mele. Eu declar inseminarea nr.3 - NEREUSITA, ziua 2 a CM. dar nu ma las eu asa usor, trebuie sa vina si ziua cea mare ... doar ca ma rog sa fie mai curand. pana atunci ma lupt cu infertilitatea asta urata
anamy, , stai linistita, o sa fie bine la HSG, o sa vezi ca durerile nu sunt asa de insuportabile cum ai auzit tu. Sa nu uiti sa iei n no-spa inainte.
gabri-ela,arinna, sa fie cu ochisori inseminarea aceasta. Multa bafta!
fetelor noi le urez un calduros " BINE ATI VENIT!" si sa plecati cat mai repede la Odisee

Mergi la inceput

FLORELA 30 sant alaturi de tine,chiar daca nu a fost sa fie urmeaza o noua incercare,nu?eu stiu ce dezamagita am fost dupa cele 2 inseminari nereusite,te inteleg ,dar trebuie sa mergem mai departe!!!mersi de incurajari,teama imi este de mor dar tot o voi face,asta e.dr care face hsg a zis ca imi face ceva injectie pt relaxarea musculaturii.mie de rezultat mie frica.sper sa fie bine si sa incep si eu stimularea luna viitoare.
IAURA21 ce faci?nu ai mai dat nici un semn de viata?e totul ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Florela- imi pare ff rau

Eu joi ma duc la monitorizare- Z11
Am facut stimulare Z2-6 ova-mit 1cp/zi si Z6-10 estrofem 2 cp/zi

Nu sunt ff entuziasmata - nu cred ca voi avea niciun pui de folicul luna aceasta.
Dar speranta moare ultima- o sa rasara soarele si pe strada nostra.

Sper sa-mi dea si mie stimulare mai serioasa- daca nu reusesc sa obtin niciun folicul- incep sa caut donatoare de foliculi si fac FIV.

Dar sa vad ce se intampla si luna aceasta.

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

elly me, multumesc ptr consolare. Mie mi se pare foarte slaba stimularea pe care o faci tu, avand in vedere ca nici data trecuta nu ai avut foliculi. mie in prima luna mi-a dat o pastila de closti din ziua 2 pana in ziua 6 inclusiv si am avut un folicul. urmatoarea stimulare a fost 2 pastile closti, zilele 2-6 si am avut doi foliculi( doar unul a fost peste 20 mm). La a treia stimulare mi-a dat doua pastile de closti, zilele 2-6 si injectii cu puregon de 50 ui in zilele 7,8,9 si tot un singur folicul am avut. Sincer, eu cred ca ar fi trebuit sa incerce macar o luna o stimulare mai puternica si cu o monitorizare atenta nu cred ca ar fi fost probleme. estrofemul este ptr endometru, nu? Sper sa reusesti luna asta, noi suntem alaturi de tine

Mergi la inceput