Inseminare (26)
Raspunsuri - Pagina 13
andra_80 spune:
Buna fetelor.
Sunt noua pe forum ... va tot citesc ... pana acum am fost la subiectul HSG iar dupa ce l-am facut, am venit aici la voi. Ma pregatesc de IA ... azi z15 nu aveam decat un folicul de 13,5 mm si endometrul de 6 mm (fara stimulare ... ultima data cand am facut m-am pricopsit cu un chist de 7 cm de care am scapat cu AC) ... pt acesta mi-a dat estrofem (4 caps/zi). Imi este ffff frica de aceasta IA asa cum imi era si de HSG
.... pt ca nu prea stiu cu ce se mananca. V-as ruga daca puteti sa-mi ziceti si mie care este procedura si la ce sa ma astept.
Anaconda asa rau imi pare de pierderea suferita
.... cu toate suntem alaturi de tine .. tre sa fii tare ca sa poti continua
Va pup pe toate ... si sa ne ajute si pe noi DD
Andra_80 aspiranta la titlul de 
elly_me spune:
Andra-bine ai venit si mult succes
Iti doresc sa nu stai prea mult la acest topic si sa ajungi cat mai repede la odisee.
Eu nu prea am ce sfaturi sa-ti dau ca nici macar nu am ajuns sa fac inseminare pt ca nu imi functioneaza niciun ovar-zero foliculi
Flore- eu sunt ff trista de cand am citit ce a patit anaconda
Parca imi mai revenisem si eu si acum am picat iar intr-o stare negativa- sper sa-mi revin
Eu prea am ce sa raportez- azi Z25 cred- deci ultima zi de utrogestan- duminica imi vin uratzii- luni programare pt eco in Z11 si stimulare (clostilbegyt+estrofem)
Nu cred ca voi avea vreun folicul- nici luna aceasta; dar continui lupta.
Fetelor 

Iaura - te asteptam cu vesti bune

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
florela30 spune:
buna dimineata.andra_80, stai linistita pt ca nu ai de ce sa te temi. Inseminarea e o procedura mult mai usoara decat HSG. Eu am deja 3 la activ, doua au fost fara nici o durere, la una singura am avut niste spasme usoare care au trecut imediat dupa o injectie cu no spa. E posibil sa sangerezi usor dupa interventie, dar nu e obligatoriu. Ptr ca ai endometrul subtirel e posibil sa-ti dea tratament de sustinere a unei eventuale sarcini. Mie mi s-a dat utrogestan, acid folic si aspenter. Multa bafta si sa fie cu ochisori
, sa vii sa ne mai ridici moralul cu o super veste. te pup
elly_me, si eu ma simt la fel. avem nevoie de o veste buna la inseminare, sa ne mai ridice si noua cineva moralul. eu nu am sperante prea mari la inseminarea asta.
magdita spune:
Andra
, bine ai venit printre noi si sa nu stai mult aici, sa fugi la odisee
, luandu-ne si pe noi cu tine
Despre inseminare, ai multe informatii utile pe prima pagina. Daca ai intrebari precise, poti sa ni le pui, te ajutam cu mare drag.
Elly
, din experienta fetelor care au facut stimulare cu clostilbegyt si ovamit, am aflat ca au reactionat mai bine la ovamit decat la closty. Eu te-as sfatui sa iei ovamit, poate reactioneaza mai bine ovarele tale, mai ales ca acum o sa faci stimulare cu 1 pastilutza. Tinem pumnii !
Iaura
, cand trebuie sa faci testul, ca am pierdut sirul? Sper sa vii cu vesti bune !![]()
Florela
, pupicutzi si tinem pumnii si tie, sper sa reusesti luna asta, mai ales ca ai prins exact momentul !
Pup toate fetele

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
andra_80 spune:
Va multumesc frumos ca mi-ati raspuns si ca sunteti alaturi de mine.
Sper din tot sufletul sa ajungem cat mai repede cu toate la odisee pentru ca o meritam.
O sa va tin la curent cu ce mi se intampla, maine merg iarasi la monitorizare. Sunt f curioasa sa vad ce se mai intampla cu endometrul si foliculul meu cel mic dupa pastilutele cu estrofem.
Va pup pe toate
si aveti grija de voi.
Andra_80 aspiranta la titlul de 
irina777 spune:
va rog, daca exista cineva din Iasi care ma poate ajuta AZI (30/05/08) cu 1 fiola pregnyl 5000 ui.
Tel 0748664527
gabri-ela spune:
Fetelor as fi vrut sa va dau o veste buna zilele astea dar nu pot sa declar decat Z1 
Dar mergem mai departe pana ni se va iplini si noua acel vis extraordinar, acela de a avea si noi puiutul nostru
Eu toate IAD-urile le-am facut pe ciclu natural pt ca d-na dr Cocei zice ca nu trebuie stmulare daca am ovulatie spontana
Dar luna asta as vrea sa incerc totusi ceva usor pt inceput
Ce ma sfatuiti sa iau si cum?
O jumatate de pastila de closty este bine?
De cand ar trebui sa incep si pana in ce zi?
Ce stiti despre d-na dr ar accepta sa fac monitorizarea la mine in oras si sa vin direct la inseminare?
Ne este foarte greu cu invoitul sau cu concediile medicale luna de luna pe care trebuie sa ni le luam
Daca incerc luni sa vrb cu ea la telefon, credeti ca s-ar supara daca as intreba despre aceasta varianta?
Astept un sfat de la voi in privinta stimularii
Pupici multi

coletutza spune:
gabriela, sfatul meu este sa spui doctorului ca tu vrei sa ramai cit mai repede insarcinata, si sa iti dea un tratament pentru asta.
ca sa iei de capul tau pastile de stimulare , sau dupa schema altor medici, iar nu e bine pentru tine.eu cred ca tot la doctorul tau trebuie sa insisti, ii spui ce motive ai pentru care nu mai poti astepta, si poate te intelege...cu adevarat.insista, poate reusesti sa convingi.
anaconda2 spune:
Buna fetelor . azi mi-a facut chiuretajul.... Luna viitoare s-a hotarat sa-mi opereze si uterul , pana la urma .
abia peste 2 luni sau mai bine , o sa ma apuc iar de inseminare .
mari_lolutza spune:
ANACONDA 2, scumpo, n-am mai intrat de mult la acest subiect, pentru ca eu intre timp am trecut la fiv. Dar cind am intrat si am citit ce ti s-a putut intimpla... O sa reusesti din nou si va fi bine. Macar ai putut ramine prin inseminare. Eu am facut 5 luni de stimulare cu gonal, o inseminare nereusita si acum am si fsh-ul 12,39 din 12,5 maxim. Si asta de le gonal. Va trebui sa repet hormonalele peste vreo 2 luni.Asta e prima luna fara stimulare, intre timp mi-am facut toate analizele, luni le face si sotul si saptamina cealalta o sa merg din nou in Bucuresti la dr. La mine e problema hormonala. Te pup si sa-ti dea D-zeu putere s-o iei de la capat si de data asta sa fie totul in regula.