Inseminare (26)
Raspunsuri - Pagina 12
elly_me spune:
Anaconda- nu am cuvinte , nu stiu ce sa spun - nimik nu cred ca iti alina durerea in acest moment

Parca mi s-a dus tot optimismul acum-

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
magdita spune:
Ana![]()
![]()
, cred ca nimic din ce am putea spune nu iti poate alina durerea acum. Nu am cuvinte sa spun cat de rau imi pare
Sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa mergi inainte si sa ai puterea sa lupti in continuare pentru o minune mica
Te imbratisez cu mult drag
Doamne ajuta-ne tuturor !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
florela30 spune:
doamne, anaconda, imi pare atat de rau. nici nu stiu ce sa-ti spun. sa ne rugam bunului dumnezeu sa te ajute sa treci peste aceasta durere si sa-ti gasesti forta de a o lua de la capat.
. uneori cred ca dumnezeu ne pune la incercare credinta si noi trebuie sa gasim puterea sa ne rugam si sa speram. te pup din suflet.
Gianina34 spune:
anaconda2 - imi pare asa de rau, insa primul meu gand, atunci cand am citit mesajul tau, a fost daca ai repetat ecografia si la alt medic.
Poate ar fi bine sa o repeti.
Am citit atatea pe forum ca n-ar fi rau sa o repeti chiar daca nici nu vreau sa ma gandesc cat este de dureros . Dar asa ar fi mai bine.
Te pup si sa stii ca poti conta pe noi,
gianina
iaura21 spune:
anaconda

imi pare tare rau , din pacate riscul de avort e mai mare dupa IA
sa-ti ajute DD sa treci peste si sa te apuci din nou de treaba cand ai "dezlegare" de la dr.
child , succes la demersurile pt. fiv, sa mai vii pe la noi sa ne ti la curent
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
anaconda2 spune:
Am fost la eco ....nici o schimbare . Nici nu-mi mai faceam sperante , era de asteptat....
Sambata dimineata merg la chiuretaj .
Apoi , la primul cm , o iau de la capat cu a 4 a IA .
Cu incredere si speranta .
magdita spune:
Ana
, suntem alaturi de tine
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
florela30 spune:
ana,ce durere e in sufletul tau. incearca sa fii tare si pastreaza-ti credinta si speranta. suntem langa tine
LunaNueva spune:
Ana,
. Nu am cuvinte potrivite dar sa stii ca ma gandesc la tine si ma voi ruga ca Domnul sa-ti dea putere si speranta.
Eu am luat pauza de la inseminari si medicamente. In august, daca nu se intampla nimic pana atunci, voi incepe cu gonal F.
Va doresc mult success la toate care sunteti in asteptarea de inainte sau dupa inseminari! Nu pierdeti speranta!