Inseminare (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

'neata fetelor
magdita nu stiu cand o sa-mi fac testul, azi e ultima zi de duphaston ,am lipsit 3 zile din localitate ,am fost la voi in oltenia la o nunta in Corabia , a fost foarte interesant pt mine care sunt din ardeal, e total diferit , mi-a placut jocul vostru popular...
florela ceva simptome?
anaconda,eu te vad optimista ceea ce ma bucura ,dar pt. ce iti operezi uterul si cum ,histeroscopic? Oricum mult succes mai departe
andra am vazut ca esti noua , eu te-as sfatui sa nu faci IA decat dak ai folicul de cel putin 20 mm si endometru de peste 9, nu stiu la cate zile e ciclul tau dak iti mai pot creste floliculii, tine-ne la curent
la toate

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

buna colegele mele de suferinta eu am facut azi o saptamana de la inseminare si cred ca nu am reusit nici luna asta ptr ca deja am inceput sa simt o usoara jena in abdomen. Nu stiu de ce imi doresc sa-mi vina ciclul mai repede, am o mare doza de optimism ca luna viitoare o sa fie foarte bine.
iaura, tu cum te simti?
mari_lolutza, mult, mult succes si sa ne tii si pe noi la curent.
anaconda2, ai incredere ca Dumnezeu e langa tine si iti va asculta rugaciunea. Te pup si ai grija de tine.
gabri-ela, imi pare rau ptr ziua 1. Sa nu cumva sa te apuci sa iei pastile fara recomandarea doctoritei si fara monitorizare. Fiecare organism are ritmul lui si reactioneaza in felul lui. Doctorita ta te cunoaste cel mai bine si ea va sti cu ce doza sa incepi si care sunt pasii. Trebuie doar sa spui ca ti-ai dori sa se intample mai repede si ca ai vrea sa incercati si varianta cu stimulare sa vezi cum reactioneaza organismul, ca poate asa se vor mari sansele. Ai grija, da?
andra_80, sa ne spui ce s-a vazut la monitorizare.
magdita, te pupacesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

laura 21 , trebuie sa-mi opereze uterul ptr ca are o forma f "ciudata"....e si cam septat . cand am facut histeroscopie prima data , dr meu mi-a spus ca n-ar fi nevoie sa-l opereze , insa acum , cand m-a chiuretat , probabil l-a "simtit" mai bine , si a luat hotatarea ca trebuie operat , prin histero operatorie .
mai multe o sa discut cu el cand ajung la cabinet , sapt asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele,

Iaura, si iti placu la nunta ?
Florela, nu te mai gandi ca nu se intampla nici luna asta. Ba se intampla, nu mai fi negativista ! Trebuie sa se intample minunea, odata si odata !
Ana, suntem alaturi de tine ! Sper din tot sufletul sa iti implinesti visul in curand !
Gabriela, imi pare rau pentru z1, stim toate ce zi trista e. Insa trebuie sa ne mobilizam si sa o luam de la capat ! Si eu te sfatuiesc sa nu iei tratament de stimulare fara acordul medicului.
Andra, asteptam vesti de la monitorizare !
Elly, ce mai faci? Esti suparici sau ocupata la serviciu? Asteptam vesti cand poti sa intri.
Mari, bafta multa la FIV, sa iti reuseasca din prima !
Pup toate fetele

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna fetelor.
Nu am mai intrat sambata sa va spun ce am facut pt ca am cedat un pic nervos cand am vazut pe testul de ovulatie o linie (nici pe astea nu am bafta sa vad 2 linii)... dar imi revin eu.
Sambata a fost z17 - folicul 13 mm iar endometrul a crescut de la 6 la 7,2 mm cu ajut. estrofem-ului.
Maine ma duc din nou (z20) sa vedem dc a mai crescut ceva ... daca nu ........ luna viitoare, cel mai probabil incep stimularea.
Nu stiu dc v-am spus dar am mai facut stimulare cu ova-mit si m-am pricopsit cu un chist de 7 cm ... de aceea imi este f frica de stimulari
Va pup fetelor si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Andra_80 aspiranta la titlul de

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by florela30

buna colegele mele de suferinta eu am facut azi o saptamana de la inseminare si cred ca nu am reusit nici luna asta ptr ca deja am inceput sa simt o usoara jena in abdomen. Nu stiu de ce imi doresc sa-mi vina ciclul mai repede, am o mare doza de optimism ca luna viitoare o sa fie foarte bine.
iaura, tu cum te simti?
mari_lolutza, mult, mult succes si sa ne tii si pe noi la curent.
anaconda2, ai incredere ca Dumnezeu e langa tine si iti va asculta rugaciunea. Te pup si ai grija de tine.
gabri-ela, imi pare rau ptr ziua 1. Sa nu cumva sa te apuci sa iei pastile fara recomandarea doctoritei si fara monitorizare. Fiecare organism are ritmul lui si reactioneaza in felul lui. Doctorita ta te cunoaste cel mai bine si ea va sti cu ce doza sa incepi si care sunt pasii. Trebuie doar sa spui ca ti-ai dori sa se intample mai repede si ca ai vrea sa incercati si varianta cu stimulare sa vezi cum reactioneaza organismul, ca poate asa se vor mari sansele. Ai grija, da?
andra_80, sa ne spui ce s-a vazut la monitorizare.
magdita, te pupacesc.

Pai ce faci Florela ... asa esti tu optimista? Trebuie sa crezi ca e cu ochisori ... durerile pot fi si de la sarcina nu neaparat de la cm.
Asteptam vestile cele buna da???
Inca o data va pupacesc.

Mergi la inceput

magdita , da imi placu la nunta
florela nu te impacienta de acum ,eu nu cred ca" jena" are legatura cu venirea CM, sanii nu te dor? Pe mine ma cam dor, mai ales unul nu stiu dc

Mergi la inceput

tot eu

Mergi la inceput

am incercat sa trimit ceva dar nu merge , ma scuzati

Mergi la inceput

Buna dimineatza fetelor.
Am fost in dimineatza asta la spital si ... declar luna inchisa. Foliculul nu a crescut deloc de la 13 mm dar endometru se prezenta bine adica 9,2 mm. Asta e. De luna viitoare incep iar stimularea
Sa speram ca o sa fie bine atunci. Va urez multa bafta si sa ne auzim cu ochisori. Pana atunci insa o sa va citesc in continuare si sa-mi dati vesti bune.
Va pup
Andra_80 aspiranta la titlul de

Mergi la inceput