Fulguleti de nov-dec-06 (173)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Crinuta scolarita

Bambo,
cand veti merge la control cu ochisorii?ce face Antonia?

Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by Yagmur
Iulia, ce mai face pustoaica? Cred ca este din ce in ce mai bine cu cresa, nu-i asa?

Yagmur, sa stii ca e mai bine. Acum, dupa ce o doamna infirmiera mai in varsta mi-a recomandat s-o duc imbracata de cresa de acasa, sa n-o mai schimb acolo, cai lungesc suferinta, e mai bine. Vocifereza putin, ii dau bibi intr-o manuta si Pampers-ii in cealalta, ii deschid usa si cand vede copiii, uita de toate. O duc cu o pelerina peste hainutele de cresa si acolo i-o dau rpejor jos si gata. Ca dupa urletele de saptamana trecuta, si-a iritat gatutul rau de tot, dar acum e bine. Cand ma duc s-o iau, e asa bine dispusa.... si vorbeste pe limba ei cu doamnele si le trage de mana in jos sa le pupe la plecare... Acum sunt si eu mai relaxata. Sper sa nu o prinda vreo boala, ca azi am auzit un baietel tusind si nu mi-a picat bine. Pina acum nu am auzit,or fi fost... Sper sa fie bine.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dandusa, superba scolarita! Seamana cu mami!

Aelita , pe Victor il las in ritmul lui, ca mananca cat 7 :). Acum ca-i la regim, tipa de foame si-i dam continuu cate ceva. De-abia astept sa-si regleze burtica si sa poata manca si el omeneste. Nu e slab, doar ca boala si-a lasat amprenta.
In parc am grija de toti care se lasa pe mana mea :). Cand erau fetele mai mici, se adunau toti prietenii lor langa mine si faceam o multime de jocuri. Acum fetele nu mai stau langa mine (era si cazul :) ) si pe Victor il urmaresc ca un catel :). Da' tot mai dau in balasoar / leagan vreun copilas - doi, ca mi-s dragi de mor!

Vad ca mai e putin de tot. Nastere usoara!

Danutz, sper ca esti mai odihnita astazi!

Teutz , Alexia are dimensiunile perfecte :). Nici eu nu ma pot plange ca Victorila a avut mari probleme cu dintii. Intr-o singura noapte a tipat si n-am stiut de la ce (nici nu m-a dus capul) pana am vazut a doua zi colti noi. Nu l-am dat cu nimic pana acum. Insa lui i-au iesit doar premolarii, caninii de sus se vad albi prin gingie. Sper sa iasa si ei la fel de usor.

Ruxandra, ce mai fac baietii?

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dandusa, este mortala buclata Crinutza.... mi-e tare dor de voi... a fost tare scurta intalnirea noastra in parc... si am vazut-o si pe bucalata Alexia....
Iulia, ma bucur ca este mai bine...tin pumnii sa nu cumva sa se prinda vreun virus de ea
Acs, data viitoare imi doresc tare mult sa te cunosc, rectific, sa va cunosc... sinteti o familie tare frumoasa... am vazut pozele si mi-au ramans pe retina....
Sa muncesc, sa nu muncesc.. mai bine ies la o barfa prin container

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

cateva zile nu voi mai intra pe net...,maine mergem la C-ta sa ne vedem minunea din burtica,Sambata venim direct la o nunta in Buc...,Duminica voi dormi toata ziua,mahmura

week-end placut tuturor

Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Azi a dormit pana la 11.30 Antonia m-am speriat am crezut ca se intamplase ceva,cand colo ea dormea bine mersi aseara la 12 si ceva a adormit

Ieri in parc a fost nebunie mare s-a jucat in iarba cu verisoara ei,rupeau iarba o puneau in galetusa si dupa si-o turnau in cap Antonia radea cu lacrimi asa de tare ii placea cand am dezbracat-o avea iarba si in pampers
Bai ce ma enerveaza persoanele care nu au copii si-si dau cu parerea mor mi se ridica parul in varful capului,ca daca am alintat-o pe Antonia prea mult acum suport consecintele si fel si fel de comentarii

Aelita-suntem bine dar ne luptam cu crizele din cauza caninilor? voi ati scapat cu iesitul dintilor sau mai aveti? nastere usoara
Flore-imi place semnatura ta ,de Alessuca
Laura-cum te mai simti? Dani ce face?
Lavinia_p-poze cu Mihaita nu ne arati?
Madaluta-bine ati venit acasa ,imi pare rau ca ati trecut prin greutati ,imi place numele Briana sa va traiasca printesa
Dandusa-bravo Crinuta pt adormitul singurica ,e superba Crinuta scolarita ,la control la ochiosri merge pe 24 Mai,trebie sa sun pe 21 Mai sa confirm daca mergem
A_deju-vazut motan frumos la nisip ce mare a screscut
Shoshika-si noi trecem prin crize,multa putere si rabdare
Roxanica-si eu sunt mamica mandra de printesa mea cei ce nu vor sa aiba copii nici nu stiu ce pierd
Danutz- sa vina buna dispozitie
Teutz-felicitari pt canin wow deja aveti 3
Ziggy-

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Dandusa, iti multumesc pentru incurajari! Mult mai bine ma simt ca stiu ca nu sunt singura care se confrunta cu crizute de crizute...
Am citit aseara un pic din Spock si m-am mai lamurit. Evident ca trebuie sa citesc mai des acelasi capitol sa-mi intre in cap ca se poate trece destul de usor peste perioada asta atat timp cat ramai CALM...
Crinuta e superba! Mult succes la doctor si sa primiti doar vesti bune! Distractie placuta la nunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Aelita, !
Aseara a adormit intr-o ora. Amandoi intinsi in patul mare. S-a foit, s-a frichinit, s-a invartit, dar macar n-a plans... A fost foarte calm. Pana la urma l-am mutat in patut. S-a mai foit si-acolo juma de ora. Dar a adormit linistit mititelu.
Da, si eu cred ca e de la dinti. La canini ma astept... dar daca nu ma lasa sub nici o forma sa ma uit in gura lui...
Iti doresc nastere usoara, usoara si multa, multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Yagmur, mortala esti , cica mai bine ies la o barfa si icon-ul ala cu bicicleta , super, parca te vad!!!
Dandusuleeeeeeeee, superba scolarita, atata-i de frumoasa si smecherutza Am vazut-o si pe Alexia cum atenta la cordeluta Crinutei, si m-am distrat cum mancau ele cate 4-5 biscuiti deodata, o, mama, io cand l-oi vedea pe-al meu asa????? Iar burtica ta a crescut tare mult, ca o paine in cuptor , vorba lu' Chinico Auzi, danduso, da' nu ne lasi asa cu ochii-n soare pana duminica seara cand te vei trezi tu din mahmureala, sa-ti spun cum facem: dupa ce mergi la dr. in C-ta si afli vestile bune despre locatarul din burtica si mai ales daca-i baietel sau fetitza, tragi o plimbare pe malul marii cu motanul-macho cu tricou mulat si cu mama-pisica, le transmiti cu lux de amanunte tot tot ce-a zis nenea dr. si A-deju, fata de comitet, vine si ne relateaza in stilul ei caracteristic, 'nteles????? Si nu in ultimul rand poze de la nunta cu mamica sexoasa vrem!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

salutare salutare! fost-am iar la groapa cu nisip , de data asta daphna fu pozaru' sef, asteptam sa le descarce si sa ne mandrim :)

chinicule, iaca aici http://savalaura.blogspot.com/, daca dai pagina mai inspre in jos, si te uiti atent in stanga, o sa vezi lista cu retete de muffins (si..nu numai :) ). fain e ca reteta ii si cu poze, ceea ce e de mare ajutor pt specimene ca mine, de un exemplu :)

dianocica, da bre X la reclama, ca se duceee..si nu mai vine :)

dandusa, e mortala crinuta.. imi place poza aia cand alexia o lucreaza la bentita, si crinuta..calma..cu tenacu' de biscuiti in botic :)))

la tema cu ochii de uliu si umbra lui mircea (la cozia ), nici nu stiu ce sa zic... de cand frecventam ditamai groapa cu nisip..stau si cate-o ora fara sa-mi misc za posterior din fata cafeului (ce se afla pe masa. la terasa.) mai dau cate-o indicatie pretioasa, pe care tot io o aud, si cam atat.. dar l-apuca si avantul pionieresc catre mare, catre soare, catre larga departare (..bre...nu e intentionat..nush ce am cre' ca m-a batut soarele rau in freza :)) ) si-atunci ma simt nevoita s-o iau la goana dupa el :) in rest, slava domnului, e voie si pe masa, si pe la alte mese , si singur la leagan (iar azi, mergand pe principiul daca s-a dus in sus, vine si-n jos, si l-a dat fix in bot....), si aruncat in cap pe tobogan la vale, si..orice..deci nu vad care ar fi rostul meu cotcodacind din aripi si facand opturi in jurul lui :) de certat cu copiii nu se cearta, la jucarii nu are pretentii, daca pica se ridica frumusel si-si vede de-ale lui in continuare (urla nitel daca se loveste zdravan..ceea ce se intampla foarteeee rar, fin'ca daca e lasat singur, e precautia in persoana :) ), deci in marea majoritate a timpului prezenta mea ar fi chiar inutila :) la locurile de joaca din parc, situatia se schimba nitelus, ca automat spatiul nu e atat de generos, sunt si copii mai marisori si se mai lasa cu cate-un impins nu neaparat intentionat, toboganul e mult mai inalt si e nevoie de ajutor mamesc, statia de autobuz e aproape, deci tentatia infint mai mare..asa ca acolo da, sunt mult mai pe faza :) si bineinteles, cum s-a mai spus, depinde si de el, de toanele lui, daca are chef sa stea doar calare pe mine, sau sa exploreze in apele lui... in casa insa, pot spune cu certitudine ca n-am mai stat dupa fundul lui..ha haaaa...de cand a inceput sa se ridice singur in picioare (deci e vreo juma' de an). avem zile cand imi fac aparitia doar daca ma cheama, dar bineinteles, si zile cand stam si puricam fiecare jucarica in parte (ambele variante in cele cateva ore petrecute in casa - vreo doua dimineata, si una seara inainte de somn...deci nu va ganditi ce e copchilu' neglijat si io ma dau pe forum ).
deci cam asta ar fi cu statul dupa coada motaneasca :)

ma duc sa-mi trantesc un bol de cereale si revin :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput