Fulguleti de nov-dec-06 (173)
Raspunsuri - Pagina 21
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Tema-la cat e de caprita Antonia mai mereu sunt umbra ei, daca ar fi dupa ea s-ar da in picioare pe topogan,ar sari din leagansi exemple ar mai fi,uneori o las si singura sa se descurce depinde de imprejurari,oricum ar fi zbor ca un vultur deasupra ei
Dandusa-distractie placuta la nunta
A_deju-imi place tare cum scrii
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](images/user_woman.png)
roxanica2006 spune:
A-deju, io te astept cu drag sa ne tii companie in curte, la vara, dar tre' neaparat sa vii si tu, ca io nu pot face fatza la doi flacai debordand de energie, ca-s batrana maica, si vai de shalele mele. Sau mai bine ramai tu cu pruncul acasa, sa nu-l scoatem din mediul lui si trimite-l pe Mihailu' la mine, ca ne-om descurca noi cumva Daca-i nevoie de ajutoare cred ca sare si Lavinia in schema, nu-i asa??
Hai, mai, pe cand s atrec la treburi serioase, sa raspund la tema, etc, mi s-a trezit pruncul. Hai ca ne mai vedem!
Asizaaaaaaaaaaaaa, fetitzo!!!!
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
iulia-stefy spune:
Deea, cand ajunge pachetul anuntam expeditorul neaparat. Apoi o sa spunem si cum a fost la baie cu sapcuta.
Bambo, sa ne spui si noua cum a fost la controlul oftalmologic (dupa 24 mai)
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Sau mai bine ramai tu cu pruncul acasa, sa nu-l scoatem din mediul lui si trimite-l pe Mihailu' la mine, ca ne-om descurca noi cumvaDaca-i nevoie de ajutoare cred ca sare si Lavinia in schema, nu-i asa??
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Deea, mami de
![](cat.gif)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Ktrinel spune:
Chinico, Julia are inca cercei cu surub pt ca sunt foarte siguri….sau mai siguri decat variantele pe care le aveam la dispozitie. ..care variante nu prea sunt agreate la gradinita (vezi cercei mai sofisticati, mai atarnati, mai stralucitori)…a primit de la bunica-sa din romania o pereche, dar educatoarea ne-a spus ca sunt prea evidenti (adevarul e ca …cam straluceau pietricele alea) si ii poate atrage pe ceilalti copii sa puna mana sau sa traga de ei…avea dreptate , plus ca se agatau mai des la bluze …cu astia mici cu surub, mai sport, e mai safe pt toata lumea. am vazut si alte forme si culori , poate ii schimb vara asta.dar tot la surub raman…ii mai luase soacra-mea bratara si lant
…dar nici nu am avut tupeul sa o trimit asa la gradi.
dianarus, eram datoare cu un raspuns: in functie de marime si de timp , intre 20cad-50cad
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/porumbita80/porumbita80.jpg)
porumbita80 spune:
Salutare!!!
Azi am aflat o veste ca inca un pic si ma culegea sotul de pe jos. Am fost la Eco din nou si e un coios ca asta de acasa, deci nu am printesa... tot baiat este
fug sa-mi schimb semnatura, nu am scapat de baditi
Stela 36s cu printesa
Cleopatra+
Mario Gabriel(31.10.06)
dianocica spune:
quote:
Originally posted by porumbita80
Salutare!!!
Azi am aflat o veste ca inca un pic si ma culegea sotul de pe jos. Am fost la Eco din nou si e un coios ca asta de acasa, deci nu am printesa... tot baiat este
fug sa-mi schimb semnatura, nu am scapat de baditi
Stela36s cu printesa
Cleopatra+
Mario Gabriel(31.10.06)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](cheers.gif)
![](icon_smile_big.gif)
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/porumbita80/porumbita80.jpg)
porumbita80 spune:
Ei va place noua mea semnatura, asa imi placea aia dinainte...
Stela 36s
Radu+
Mario Gabriel(31.10.06)