Fulguleti de nov-dec-06 (173)
Raspunsuri - Pagina 14
adinazot spune:
FLORE,felicitari!!!
Dar de DAYANARA si DBUNNY,ce se mai stie?
AELITA,mai ai putin,tinem pumnii!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
madaluta spune:
salutare si bun regasit! mi-ati lipsit tare mult...
luni am venit acasa, dar cred k va amintiti cum e in primele zile..n-ai timp de nimic, mai ales de odihna.sunt primele zile dintr-o noua viata..trebuie sa ne adaptam convietuirii in 4.darius vrea numai langa bb, sa o mangaie sau sa o legene..nu intelege k nu e voie...sper k in cateva zile sa ne intram in normal...in noul normal....Bine k am venit acasa.
suntem bine amandoua , desi la inceput s-a parut a fi unele mici probleme.Briana s-a nascut foarte bine cu 3,300kg, 52 cm si a luat nota 9, dar la vreo 5 ore de la nastere dr neonatoalog i s-a parut k nu ar respira cum trebuie si k ar fi semne de prematuritate si s-a gandit k masura de preventie sa o bage la incubator, la perfuzie la antibiotice( pt k cica inghitise si lichid)la radiografie pulmonara......Am fst foarte speriata cand am aflat ( a doua zi abia)pentru ca ma gandeam k daca este sub asemenea tratament trebuie sa fie ceva mai grav nu dor ce imi spuneau ei,dar medicul neonatolog de serviciu, cat si d-na de ginecolog m-au asigurat k bebica e sanatoasa.Au urmat 2 zile mai grele pentru k nu era cu mine in camera si trebuia sa merg mereu la ea sa o vad si sa o alaptez.Cel mai mult ma supara faptul k in afara de dr care a luat hotararea aceasta , toti neonatologii care s-au perindat zilele acelea imi spuneau k masura de preventie a fost cam drastica si nefondata, dar nu se pot baga peste hotararea colegei lor....Asa k primele zile ale noastre in maternitate nu ne aduc niste amintiri placute, iar fotografiile nici atat. a avut branula in cap si arata k un martian cu antenute.
Suntem in schimb tare fericiti k bebica e sanatoasa si k a fost doar un semnal fals.....Cred k asta e bafta noastra, sa intalnim numai medici care dau antibiotice si tratamente cu asa usurinta.
Acum suntem bine ne-a consultat d-na pediatra si deja am luat 100g fata de greutatea de la nastere si totul este in regula. Am laptic, bb suge bine cam la 2,5 ore, dar oricum e foarte obositor.
Mi-e foarte mila de darius caci nu ii mai pot acorda atentia necesara. imi vina sa plang de cate ori il iau in brate..mi se pare k s-a racit mult de mine si ca simte distanta creata...
Va pup si cand voi mai avea timp voi mai scrie desigur. Imi pare rau k nu voi avea timp sa citesc din urma...
Aaaa si legat de nume...nu a fost hotararea mea..eu tot nu m-am putut decide. Cip a ales Briana si mama,Amelia...Eu ii voi pune la botez cand o va baga in apa si Ioana k sa aiaba totusi si nume de sfant.
Multumesc mult pentru galerie, pentru sustinere pentru mesaje si pentru gandurile frumoase pe care ni le-ati adresat.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
acs spune:
Felicitari Madaluta!
Imi pare rau ca ati trecut prin atatea, dar stii cum se zice: "Totul e bine cand se termina cu bine!" Fetita ta are un nume foarte frumos! Nu-ti fa probleme ca s-a racit Darius vizavi de tine. Parerea mea e ca e putin derutat, dar incet-incet totul va fi bine.
Multa sanatate si sa fiti fericiti in 4.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
dandusa spune:
Madaluta,
ma bucur ca ne-ai impartasit din experienta voastra,ma bucur ca santeti sanatoase,ca papati lapticVa imbrastisam cu mare drag
Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
aseara a fost prima data cand am adormit-o fara tz...,oficial intarcata...leganat-o pe picioare,am leganat-o la piept,am stat cu ea langa mine...,i-am cantat,i-am vorbit,i-am spotit...,intr-un sfarsit a adormit singura...
mi s-a parut un pic ciudat dar nu a fost f dureros...,probabil pentru ca totul a decurs treptat si amandoua ne-am impacat cu ideea intarcatului...,ne-am pregatit pentru acest moment...
a dormit toata noaptea fara nici o trezire...,dimineata ne-am iubit ca de obicei a cerut sa pape ca de obicei.. pare ca-i ok...
multumesc ca m-ati ajutat sa culeg idei despre adormitul fulguletilor...,se pare ca mai sant fulguleti care adorm in patul mare,nestimulati...,zic de patul mare ca-i al naibi de greu s-o conving sa stea in pat si sa puna capul pe perna...,recurg si la adormitul pe picioare pt ca mi se pare o metoda mai simpla decat adormitul de buna voie...,o pot stimula si in plus imi mai lucrez si eu picioarele,culmea este ca ea nu-l prefera decat pentru inceput...,adica sta s-o legan si apoi se da jos si se aseaza singura intr-o pozitie favorabila...,o scoatem noi la cap acum nu mai santem sugari
Lavinia,
intra cand poti si pune poze cu voi sau zi-ne doua vorbe despre voi,nu-i regula sa raspunzi ,simpla prezenta ne face sa ne simtim mai bine
Aelita,
ai crosetat ceva pentru bb?vreau sa vad si eu poza cu burtica de 39+ si cu surioara Sofia
Roxanica,
nu mi-a confirmat dr ca ascund o fetita,dar simt io ca-i una pletoasa ca si sora sa,nu se poate sa ma insele instinctul tocmai acumvineri merg la control
Crinuta a invatat sa spuna "nu"si-l foloseste decate ori o intreb de el...,altfel il uita...,dar este asa de scumpa cand pronuntaaaaa
aaa,am uitat sa felicit mandrete deFlorecare stie propozitiisi P,povestitorul fulgulet
Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
despre paxeladine, Iulia-Stefy, io stiu ca e pt. tuse seaca, si-mi spunea dr. ca e contraindicat la micuti, nu permite eliminarea secretiilor, iar acestea se pot suprainfecta. Acum sigur, asta e teoretic, probabil dr. care ti-a prescris siropul a vazut-o pe Stefania si a hotarat ca asta e tratamentul potrivit, dar nu merge in toate cazurile. Voi cum va mai simtiti??Cum a fost la cresa?
Roxana, la inceput a avut un sirop care sa ii fluidizeze secretiile si apoi Paxeladina ca sa oprim tusea care nu se mai termina. Asta i-a recomandat medicul si asta i-am dat. Eu am o incredere teribila in femeia asta, ca de fiecare data cand am ajuns la dansa, diagnosticul a fost corect si Stefy s-a facut bine repede.
Ieri era de garda si am fost la dansa sa vada domnisoara si a zis ca e bine si am terminat cu tratamentul.
La cresa, mai vocifereaza putin, de cand trecem strada pina o dezechipez si-i dau drumul la copii, dupa care nu-i mai aud glasul. Ii place acolo. Si fiind cea mai mica, asa o alinta doamnele si ea asa se lipeste de ele si se catara la ele in brate... Ma bucur ca-i place, dar nu-i place ca pleaca mami. Ca ieri asa m-a pupat cand m-am dus, ca nu puteam s-o dau jos de pe mine s-o imbrac s-o aduc acasa.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
lacramioara, dr zice bronsita astmatiforma. mergem la control maine ca sunt un pic speriata.
Diana, nepotica mea a avut acest diagnostic si s-a rezolvat foarte greu problema. In anul ala a stat 3 luni la mare si a facut aerosoli dimineata la 5 si pe seara tarziu, dar tratament nu-mi mai aduc aminte ce i-a dat. Au trecut 7 ani de atunci. Stiu ca avea un an si 5 luni cand a fost diagnosticata, in luna mai si de la inceputul lui iunie si pina in septembrie a tinut-o mama mea la ea si o ducea sa-i faca aerosoli pe malul marii zi de zi de doua ori. A fost greu, dar a mers la un medic la Constanta, ca pediatrul ei era la furat si-i tot spunea ca nu are nimic. Si s-a enervat mama si a dus-o la Constanta si poate daca o ducea mai devreme era mai bine. Acum nu mai are nimic, e bine mersi. Multa sanatate si sa de DD sa fie bine, cand te aud ca-si scuipa plamanii, ma doare pe mine sufletul.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
dianocica spune:
si eu tot in reluare, de cand cu statul toata ziua afara greu mai apuc un pic de net cat doarme iar seara pic lata langa el.
lavinia ati rezolvat cu stomacelul? mai mancati regim?ce a fost pana la urma?
donia mi-ai ramas datoare cu dezvoltatul raspunsului la tema cu jucarii. da, compasiunea ma interesa, empatia. altfel decat prin propriu exemplu...mai ai idei?
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
flore26 spune:
Am fost afara...prima data in pantaloni subtiri si tricou...dupa 10 minute am dezbracat/o, fustita si tricou, cu picioarele goale...tot cald, dat jos tricoul, dat rochita cu bretele...saraca de ea, rosie in obraji, vroia sa se aseze pe ciment si tot zicea " ade"( arde)...am mai stat putin si am intrat in casa...inca nu/i prieste vremea asta f calda, asa de maraita e la soare...cum am intrat in casa, s/a binedispus. Acum ne culcam...sper
Bey da ce bine/mi sta cu semnatura noua...daca voi nu ziceti nimic...ma laud singura16+ Flore , mami de Emma si Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
dianocica spune:
bine de tot, nu doar bine :))) edit sa zic ca se cam intelege ca ai 2 si al treilea e pe vine da' nu-i bai, cine stie cunoaste :))))
quote:
Originally posted by flore26
Bey da ce bine/mi sta cu semnatura noua...daca voi nu ziceti nimic...ma laud singura
16+ Flore , mami de Emma si Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.