Fulguleti de nov-dec-06 (173)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

bine de tot, nu doar bine :))) edit sa zic ca se cam intelege ca ai 2 si al treilea e pe vine da' nu-i bai, cine stie cunoaste :))))
quote:
Originally posted by flore26

Bey da ce bine/mi sta cu semnatura noua...daca voi nu ziceti nimic...ma laud singura

16+ Flore , mami de Emma si Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

...acum sper sa inteleaga si cine nu stie ...te tzuc

16+ Flore , mami de Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

DANDUSA si Alessia doarme cu mine, in patul mare, dar adoarme singura...adica se pune in pat, se invarte de pe o parte pe alta si adoarme dupa cateva minute...nu leganata, fara cantecel, fara nimic...de exemplu acum, in timp ce eu descarcam niste poze, ea s/a urcat in pat, si a adormit . Ma bucur foarte mult ca ati rezolvat cu tzitzi...ai fetita mare si cuminte...ai stiut tu .

16+ Flore , mami de Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)

Mergi la inceput

Enjoy ALESSUCA

16+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Alessuca, cu ochii albastri ca cerul. Doamne ce ochi frumosi are.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Flore,
admirat Alessuca frumusica si copanelele ei delicioase
azi si Crinuta a adormit singura...,dar un pic diferit...,am stat muuult cu ea sa adoarma...,mi-am luat bataie ca de obicei...si apoi m-am enervat...,da' rau nu asa...,ca sa evit orice conflict,i-am spus 'somn usor',am pupat-o si i-am spus ca plec sa fac dus...,am inchis usa dupa mine si m-am benoclat pe gaura cheii
dupa ce a scos tot a putut din doua sertare si sifonier...,s-a urcat in pat si nici ca s-a mai auzit...,adormise fix la marginea patului...,in cca 20 min...,incredibil de usor...
Roxanica,
mi-am adus aminte...,daca va mutati la curte se cere o surioara pt joaca,ca altfel se plictiseste David...

Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by a_deju
exact asta vroiam sa zic si eu cu parcul. si cu socializarea la nisip. n-are nici in clin nici in maneca si nici nu poate egala joaca mea cu el (prin asta nu vreau sa zic ca nu e importanta si ea). si tocmai de-asta (in fine..si din altele :) ), daca n-am astepta vesti de pe meleaguri regale unite, de maine l-as da la gradinita. si tot pt ca am vazut cu ochii mei ce inseamna si cat de multe aduce cu sine "grupul" - in ceea ce-l priveste pe eric - varianta bona sau mamamare care sa-mi creasca copchilu' de la 8 la 17 nici n-o concep :)

Deea, si eu gandesc la fel. Daca piticului ii place la copii, de ce sa-l tin eu in casa cu cineva, nu conteaza cine. Daca ai vedea-o pe Stefy cum ii trece toata supararea cand intra in sala si vede copiii, ai zice ca nu e acelasi copil care cu 2 secunde in urma vocifera ca pleaca mami. Eu consider ca pentru ea e foarte important sa socializeze, sa se joace cu copii de varsta ei. Normal ca nu e acelasi lucru cu ce facem noi. O vad si cand vine acasa, ca se aseaza pe scaunel si canta in legea ei si bate din palme.... Eu acasa ma rog de ea sa manance si acolo manaca de buna voie pentru ca si ceilalti copii fac la fel. Asta am observat si in parc, ca daca mai manaca cineva, manaca si ea, dar altfel nu. Si acolo e altfel decat acasa. Acolo nu face obrazniciile pe care le face cu mami. Eu am parerea mea despre cresa/gradi, pe care nu cred ca mi-o va schimba cineva. Daca copilul poate(din punct de vedere al imunitatii) si vrea, nu am sa ma opun eu. Am fost deja judecata, ca stau acasa si duc copilul la cresa, dar eu mai stau pina la 1 iunie si apoi, gata si am ales s-o duc cu o luna mai devreme, ca sa se acomodeze. Nu pot s-o duc in ziua in care ma duc la servici si s-o las brusc acolo 8-9 ore. Cred ca nu s-ar mai acomoda in veci.
Imi aduc aminte de cand eram micuta, ca bunica mea spunea ca disciplina se invata de la o varsta foarte frageda si de aceea e nevoie ca fiecare copil sa mearga la cresa/gradi, sa se obisnuiasca. Nu am dus-o s-o "disciplinez" dar imi doresc un copil independent. NU vreau s-o tin dupa fusta mea pina la nu stiu cati ani si apoi sa vin sa ma plang ca nu se descurca singura. Ideea e ca Stefaniei ii place si daca va fi sanatoasa va merge in continuare.

Madaluta, imi pare tare rau ca ati trecut prin atatea. Si eu am dat peste un neonatolog "....". Stefy a avut clavicula rupta la nastere si cand a venit neonatologul, mi-a adus la cunostinta, de parca era ceva ce nu se mai poate remedia in veci. Doamne ce am mai plans atunci. A venit peste vreo 2-3 ore dr. ginecolog care mi-a explicat ca e un accident banal si ca se rezolva usor si nu trebuie sa bocesc, ca micuta e bine.
Eu cred ca Darius e derutat, nu e obisnuit cu un al 4-lea membru al familiei. O s ava obisnuiti cu totii. Imi place numele Briana. Sa fie sanatoasa si tu sa te refaci repede si sa nu mai plangi. Darius o sa fie langa tine. O sa inteleaga. E baiat mare....
Multa sanatate si sa fiti fericiti in 4.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

poze calde (si la propriu, si la figurat :) ) de azi de la plaja :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

ma gandeam ca vad si eu o buca ceva,cand colo nika...,nici macar pisica nu s-a afisat...,dar pan' la pozele despuiate am admirat motanul care este barbatel in toata regula...
au jucarii acolo la terasa?

Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

madaluta, bine-ati sosit acasa, bine-ati revenit si pe forum, sa va traiasca briana!! o sa vezi ca una-doua o sa va acomodati cu totii la noul program, si chiar cred ca o sa fie foarte fun in 4 de-acum de-acum incolo!! sa ne pui si niste poze sa vedem frumusetea :)

iulia-stefy, sa-mi spui daca a sosit sepcuta!

flore, emma era (si este, de altfel) numele pregatit pt o eventuala sora de eric :) deci te-ai prins ca-mi place de numa' numa' :))

fug s-o admir pe alessuca :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:

mey, ce groapa de nisip v-ati tras ... pfuuu, ce va invidiez... ce ne-am mai plimba si noi desculte prin nisip..

Mergi la inceput