Fulguleti de nov-dec-06 (173)
Raspunsuri - Pagina 16
dandusa spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Stefy a avut clavicula rupta la nastere si cand a venit neonatologul, mi-a adus la cunostinta, de parca era ceva ce nu se mai poate remedia in veci. Doamne ce am mai plans atunci. A venit peste vreo 2-3 ore dr. ginecolog care mi-a explicat ca e un accident banal si ca se rezolva usor si nu trebuie sa bocesc, ca micuta e bine.
asa si sotul meu...,s-a nascut cu clavicula rupta...,este ok,merge la sala,face de toate,doar ca ii amorteste f tare daca doarme pe partea cu pricina...,nu mai simte mana...
soacra mea cica a apasat-o tare pe burta si deaia s-a intamplat asta...
Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006
Dia1609 spune:
madaluta, welcome home.. os a va acomodati voi repede, bine ac ai laptic si briana e ok... ceva poze nu ne pui sa vedem minunea mica?
dandusa
ruxandra, sunteti bine?
roxanica, noi nu am parasit clubul mofturosilor, asa ca relax, nu sunteti singuri. vezi ca ti-am trimis pe mess nr tel
danita, e bine mama ta?
adeju, tot mai frumos motanul tau... dar vorba dandusei, pune si tu o poza mai despuiata
cam asta a fost tot, va las ca sunt gata legumele si fug si eu in pat langa oana ... nu prea mai apuc sa intru sa rasp. ca suntem toata ziua pe-afara, intam in casa numai la masa si somn, apoi iesim urgent, stam afara pana la 9 seara ... azi avem super program, mergem la iarba verde la bebinuta si ada acasa, cu flore, alessuca si emma :))
v-am pupat pe toate
shoshika spune:
Va pupam cu drag!
N-am mai scris de foarte mult timp, dar asta nu inseamna ca nu am citit si nu am trait alaturi de voi tot ce vi s-a intamplat. Doar ca n-am mai avut dispozitie de scris...
Le pup in special pe Acs si pe Donia pentru ca si-au amintit si de noi...
In general suntem bine, sanatosi, dar cu niste nervi... Si eu, si Tudor. Nu stiu ce sa ma mai fac cu el! Are niste crizute de ma termina!!!
Vreo 2 saptamani a adormit cumintel, singurel in patut, dar de la o vreme culcarea e un chin... A ragusit de la atata plans. Crize de plans care nu se mai opresc in ciuda eforturilor mele de a-l calma.
In sfarsit, nu ma mai plang.
Am admirat pozele, ma bucur alaturi de Madaluta ca e bine bebelina (si ii urez si eu bun venit pe lume micutei!), alaturi de mamicile care isi mai asteapta cate-un bebelus (si le felicit pentru marele curaj!) si urez multa sanatate celor bolnaviori!
Constructia casei merge foarte bine, dar speram sa avem si bani sa terminam sa ne putem muta prin toamna. De ieri avem geamuri la parter! Acoperis n-avem inca, dar ce conteaza?!
Cam atat pentru moment. Merg sa-mi bag nasul in Spock sperand sa ma lamureasca un pic prin ce trece puiutul meu.
Va pup pe toti!
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by a_deju
poze calde (si la propriu, si la figurat :) ) de azi de la plaja :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
ma gandeam ca vad si eu o buca ceva,cand colo nika...,nici macar pisica nu s-a afisat...,dar pan' la pozele despuiate am admirat motanul care este barbatel in toata regula...
au jucarii acolo la terasa?
Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006
ee..alea de-s insirate in jurul motanului fac parte din arsenalu' propriu.. elefantu'-leganas era de-al terasei, mai au si vreo 2-3 tobogane, doua leagane.. si muuuuult nisip din pacate inca nu e vremea de bucute goale (da' de sapt viitoare, sa te tii :)) ), iar chisica-muma era pozatoarea sefa, si singura, de altfel, cu copchilu' :) deci n-avea cine sa ma pictorializeze si pe mine :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
dandusa spune:
quote:
ee..alea de-s insirate in jurul motanului fac parte din arsenalu' propriu.. elefantu'-leganas era de-al terasei, mai au si vreo 2-3 tobogane, doua leagane.. si muuuuult nisip din pacate inca nu e vremea de bucute goale (da' de sapt viitoare, sa te tii :)) ), iar chisica-muma era pozatoarea sefa, si singura, de altfel, cu copchilu' :) deci n-avea cine sa ma pictorializeze si pe mine :))
da,la balanosar ma refeream...,super!
eee,io zic sa pui mana sa inveti motanu' sa faca poze nenica...,nu ma-ntereseaza...
Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
Shoshika,
poate ii ies ceva dinti,poate vrea sa te simta aproape,ceva are el saracutul...,ia-l cu tine in pat,poate il linisteste...
mai stiu o fulguleata care a avut cam aceiasi perioada...,a luat-o in pat cu ea(mami) si au trecut cu bine ,acum au 3 dinti in plus si doarme la fel de bine in patutul ei cum dormea inainte...
in plus si tu ai nevoie de odihna...,iar daca el plange si plange...,nici unul din voi nu poate sa se odiheasca...
[blue]Dia[blue],
si noi va pupam cu mare drag si va invidiem pentru intalnirea ce o planuiti la Ada acasa,sa faci pozeeeee cu printesele
am intrecut masura azi...,a facut mama mancare,sotul munceste si copilul sforaie...,cred ca-i timpul sa ma retrag...
Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
da,la balanosar ma refeream...,super!
eee,io zic sa pui mana sa inveti motanu' sa faca poze nenica...,nu ma-ntereseaza...
Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006
ete flori, ca sa citez clasicii :) io v-astept pe voi la plaja, bre.. ca numa' matale stii cum sa ma pui sa ma tavlesc prin nisip, sa iasa pozele bine, sa nu se vada pic de sunca sau tzatza lasata :)))))
shoshika spune:
Dandusa, iti multumesc pentru sfaturi.
Si eu banuiesc ca de la dinti face asta. Cred ca sunt caninii la rand... Am incercat si in pat sa stam amandoi. Aseara m-a palmuit de m-a spart. N-a avut nici un efect faptul ca ma faceam ca plang, ca ma tanguiam. L-am lasat sa vad pana unde merge. Cu cat ma faceam mai tare ca plang, cu atat ma lovea mai tare. Nu-mi venea sa cred!! M-a lasat interzisa!
Si asta e doar un exemplu...
E incredibil cat de repede evolueaza copiii astia si am senzatia ca daca nu stii cum sa reactionezi in perioadele astea foarte dificile imediat se duce naibii totul... Sunt terminata de gandul ca nu procedez cum trebuie cu el...
Of, of, mai, mai!!
flore26 spune:
quote:Mooorrrr...de ciuda, nu de altceva...iti dai seama ca o sa fac spume toata vara , uitandu/ma la pozele voastre, mai ales ca anu' asta sarim marea...poate la anu' ajungem...In alta ordine de idei, tot mai frumos motanu', are asa o figura de macho , frumos foc.... Si, zic si eu ca DANDUSA, mi/era dor sa vad intreg familionul, dar ma multumesc cu sefu
poze calde (si la propriu, si la figurat :) ) de azi de la plaja :)
16+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
acs spune:
Flore, superba printesa cu ochi albastri!
A_deju, frumos foc Eric! Parca s-a mai implinit putin sau mi se pare mie?
Asa-mi sunt de dragi fulguletii: fetitele sunt din ce in ce mai frumoase si baietii mai barbati!
Shoshika, ma bucur sa te "aud"! Cat despre crizele de nervi: multa rabdare si calm si incearca sa nu-l bagi in seama in momentele astea. Cu adormitul: poate nu i se mai face somn la ora obisnuita? Sa-l mai lasi pana e destul de obosit?
Succes in continuare cu casa!
Dandusa , cred ca asta e si ideea cu somnul prichindeilor: sa nu fim prin preajma cand incearca sa adoarma! Eu inca nu pot incerca, pentru ca nu avem destule dormitoare si cu fetele nu-l mut decat dupa ce vine vacanta. Am mai avut o tentativa, dar a esuat nici nu mai tin minte de ce :).
Si acum despre noi: Am fost ieri cu Victor la doctor, pentru controlul de 1 an jumate'. Bursucul meu e cam slabut, consecinta a pacatoasei toxiinfectii! Adica, la aproximativ 88cm (ca nu prea a stat la masurat), are 11,300 kg. Nu e rau, dar merge putin mai dolofan :).
Cica sa incercam vara asta sa-l dezvatam de pampers. Nu prea cred eu ca vom avea succes :). Nici nu stiu daca voi incerca, cu siguranta n-o sa insist (poate-o insista bunica si scap de-o grija).
E posibil sa plecam la mare in Grecia, la sfarsitul lui iunie :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni