**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
ella_74 spune:
La multi ani Antonio!
andrada, sper ca v-ati distrat ieri si asteptam poze; imi pare rau ca nu ati ajuns, dar motivul a fost intemeiat
An@, si eu stiam ca fetita e An@ dar ieri te-am intrebat si mi-ai spus Teodora; in fine, la ce harmalaie era , posibil sa fi inteles gresit; vin cu miel sau cu ce vrei tu , la viitoarea intalnire.
Mi-a placut mult de printesa, e asa delicata, dupa cum vezi i-am facut si poze frumoase, asta imi place cel mai mult:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/IntalnireCapsunici11Mai2008/photo#5199215943013430322
Astept poze de la soti de Ancamari si Poohy, ca sunt facute cu aparate profesionale
CHOWPERSA spune:
Eu nu ma asteptam sincer sa fie atat de multe capsunici.Credeam ca o sa apara doar cateva fete dar am fost placut surprinsa.
An@baiatul meu e un gentilom si i-a cedat mingea Anei (cu ajutorul meu binenteles)
In rest eu am fost chiar incantata de intalnire si abia o astept pe urmatoarea.Chiar mi-am luat concediu ca sa pot veni si mi-ar fi parut rau daca se amana.
Am pus si eu poze aici
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
An@ spune:
asa, ia sa vedem, merge?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1b13d66658f78a08d6aea8&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">INTALNIRE CAPSUNEI
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
quote:
Originally posted by ella_74
La multi ani Antonio!
andrada, sper ca v-ati distrat ieri si asteptam poze; imi pare rau ca nu ati ajuns, dar motivul a fost intemeiat
An@, si eu stiam ca fetita e An@ dar ieri te-am intrebat si mi-ai spus Teodora; in fine, la ce harmalaie era , posibil sa fi inteles gresit; vin cu miel sau cu ce vrei tu , la viitoarea intalnire.
Mi-a placut mult de printesa, e asa delicata, dupa cum vezi i-am facut si poze frumoase, asta imi place cel mai mult:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/IntalnireCapsunici11Mai2008/photo#5199215943013430322
Astept poze de la soti de Ancamari si Poohy, ca sunt facute cu aparate profesionale
Ella, mamica de David (24.04.2007)
asa oi fi zis??
Am vazut, mai, ca ne-ai pozat . Multumim ! si multumi si lui Bob pt minge, ca altfel nu stiu ce ne faceam... mie nu mi-a trecut prin cap sa o iau de acasa.
CHOWPERSA spune:
An@ merge sa le vezi dar nu le pot lua.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
An@ spune:
quote:
Originally posted by CHOWPERSA
Eu nu ma asteptam sincer sa fie atat de multe capsunici.Credeam ca o sa apara doar cateva fete dar am fost placut surprinsa.
An@baiatul meu e un gentilom si i-a cedat mingea Anei (cu ajutorul meu binenteles)
In rest eu am fost chiar incantata de intalnire si abia o astept pe urmatoarea.Chiar mi-am luat concediu ca sa pot veni si mi-ar fi parut rau daca se amana.
Am pus si eu poze aici
Of course e un gentilom..oricum n-avea scapare, ca Ana mea nu se lasa usor ...trebuie sa incep sa o educ in sensul asta ,sa nu-mi faca crize prin parc..
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
CHOWPERSA spune:
Sa vezi ce de poze am eu cu Ana,adevaru' e ca Alex a stat cuminte langa ea nu prea mai avea chf sa plece.O "placea"pe fetita ta.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
An@ spune:
quote:
Originally posted by CHOWPERSA
An@ merge sa le vezi dar nu le pot lua.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
nu-mi pune intrebari d-astea grele, ca nu stiu sa raspund.
Astept parola de la Mica, le pun acolo si de acolo se pot lua. ok?
CHOWPERSA spune:
ok!
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
poohy spune:
An@, am reusit sa vad si eu pozele tale, e asa frumoasa si delicata Ana Din pacate noi am fost la masa in marea majoritate a timpului... Si ce am observat si din pozele tale si ale Ellei (mami de gentlemen frumos Bob care seamana si cu ea, si e si blondut ;)), fimea' se incrunta mai in toate pozele, zici ca e un bulldog (bineinteles cel mai scumpic frumos dragut etc)
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia