**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

ACUM 1 AN,
venea pe lume "cel mai asteptat copil al odiseei"

(nu ca ceilalti n-ar fi fost "cei mai asteptati" fiecare de mamica lui, dar va amintiti si voi ce nerabdatoare era Andrada, vroia sa-l scoata de la 28 sapt. parca..

""Am primit mesaj de la Andrada
"Azi la 05.05 l-am nascut natural, fara epidurala pe ANTONIO cu 3.550gr si 53 cm, apgar 10. Suntem asa de fericiti. Pupici"

La multi ani, ANTONIO!!!, sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Buna fetelor,am descarcat si noi pozele facute ieri incepand de aici http://good-times.webshots.com/photo/2077195940102116445PpHFKm

Am mai fi stat dar ne era f foame pt ca nu am avut timp sa mancam inainte de intalnire,a fost o intalnire interesanta si draguta.

Am vrut sa ne oprim la restaurantul de acolo din parc dar nu era nici o masa libera;ne-am dus la Casa di David unde am gasit o masa libera si am reusit sa mancam (noi, pt ca Paty e la regim)numai ca era plin de fite ca Oana Roman si tovarasele,Cocosel jr si tovarasii.....si tot asa,"vedete"nu gluma!Apoi am plecat spre casa si ne-a cam plouat, dar am ajuns cu bine.

Noi nu avem poze facute cu toti capsuneii pt ca Paty al meu s-a cam speriat la inceput de o fetita care l-a cam "necajit"si apoi ii ocolea pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

am uitat sa multumesc Piticasigogosica(dar plecasem spre Bucuresti)si Ellei(azi am gasit PM-ul)pt ca au vrut sa ma ajute,va multumesc mult pt intentie,chiar am fost dezamagita ca nu s-a oferit nimeni sa ma ajute.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

La multi ani ANTONIOOOOO!SA CRESTI MARE SI FRUMOS!

Si noi mai vrem inca o intalnire desi STEFAN nu avrut sa vorbeasca cu nici 1 capsunel sau capsunica.Sper ca in timp nu v-a mai fi asa de "sociabil"

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Dar capsunica de-aici cine e, ca n-am reusit sa o identific? http://good-times.webshots.com/photo/2231925900101901765tbeGyP Pleca tocmai cand veneam noi.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

Dar capsunica de-aici cine e, ca n-am reusit sa o identific? http://good-times.webshots.com/photo/2231925900101901765tbeGyP Pleca tocmai cand veneam noi.

este verisoara lui Alex de Chowpersa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Aha, merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

vai fetelor ce frumosi capsunei avem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu-mi vine sa cred cat sunt de mari, de scumpi, de frumosi.Chiar mi-ar fi placut sa fim si noi mai aproape sa ne putem intalni.Dar poate cine stie intr-o zi.......
Am ras la pozele de grup cand parca faceau intrecere cine sa planga mai tare. Doamne cat de scumpi au fost.
Ana, noi mergem la mare in iulie.Tare mult mi-as dori sa intalnesc capsunei pe acolo. Imi pare rau ca voi mergeti in iunie si nu ne putem intalni.
Ella, sa stii ca multi copii nu suporta sa li se vorbeasca atunci cand nu cunosc persoana respectiva dar in timp isi va reveni.
Eliza mea ii ignora total. Poti sa te strambi sa te maimutaresti oricum ca daca nu te cunoaste nu schiteaza nici cel mai mic gest.

LA MULTI ANI ANTONIO SCUMP. SA AI PARTE DE BUCURII SI MULTA SANATATE ALATURI DE FAMILA TA.
Si noi maine implinim un anisor dar vom sufla in lumanare doar sambata ca avem pe mosul de botez internat in spital si il asteptam si pe el sa ne vada.
Va pup, ma bag la treaba ca printesa mea doarme.
De maine cica se face vreme frumoasa asa ca vom sta mai mult pe afara si nu mai avem timp de treburi.

Nu am primit tricoul dar mai este timp.
Magda, multumim de complimete.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Am incarcat pozele facute de noi, imi pare rau ca multe sunt numai cu noi si nu sunt cu grupul mare pt ca atunci sotulache a fost plecat.
Multumim tuturor celor care ati incarcat poze.
A fost super, sper sa ne mai intalnim.
Revin mai tarziu.
Multumesc pt aprecieri, abia la sfarsit s-a linistit Petitul, imi pare rau ca el plange atat de mult, la fel e si acasa, acum plange, apoi rade.
Gravi - esti o scumpa!
Revin, revin...

http://picasaweb.google.com/fam.faur/Intalnire11Mai

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

quote:
Originally posted by An@

quote:
Originally posted by Graviduta

este verisoara lui Alex de Chowpersa.

Poti sa-i spui capsunica fiindca e si ea apropiata ca varsta, e nascuta pe 19.04.2007

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput