**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Am adaugat si eu poze de la intalnire incepand de aici:
http://good-times.webshots.com/album/563380540wpLGbF?start=24

PETRECEREA DE 1 ANISOR

PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Si noi, si noi cu impresii de la intalnire.

Noi am ajuns pe la 5 asa ca am ratat fotografia de grup, dar am facut cunostiinta cu:
- Alex de Chowpersa (desi o depasea de departe pe Ana la gabarit, asta nu i-a impiedicat sa se "lupte" pt o minge - o sa vedeti in poze, minge care de fapt era a lui Bobita de Ella)si cu verisoara lui Alex (cred ca era singura fetita in rochita de la intalnire).

- apropos de Bobita de Ella,e un frumos si cred ca va frange multe inimi: i-a tras un zambet cuceritor lu' fii-mea la plecare ...Sunt convinsa ca in curand o sa fie din ce in ce mai usor in public (de fapt el nu are nici o problema cu copiii, ci cu oamenii mari). (vezi ca te astept cu mielu', ca pe fii-mea o cheama Ana nu Teodora )

- Cosmin de Piticagogosica e cuminte si darnic, cred ca si-a dat suzeta si lingurita la toti copiii de pe acolo .

- Petit de Ancamari, nu e deloc petit, mi s-a parut chiar inaltut si e asa linistit...

- Manu de Poohy a luat masa la iarba verde, e o scumpa frumos facuta.

- Mara-vrabioara si Graviduta au ajuns cand noi ne pregateam de plecare si din pacate nu am apuc sa vorbim. Mara mi se pare a seama mult cu mami ei. Graviduta daca nu auzeam ca a venit Mara vrabioara, nu te recunoasteam ca eu te stiam din poze cu parul inchis la culoare. Iti sta ff bine asa cum esti acum.

Am mai vazut pe cineva, dar nu-mi amintesc acum ..., trebuie sa ma uit prin poze. I-au parola de la Mica si pus si eu poze.

Oricum mi-a facut placere sa va cunosc, desi la inceput m-am simtit cam penibil sa tot intreb dar "tu cine esti, noi suntem...". Neaparat trebuie sa ne mai intalnim! A fost haios sa pui multi pitici de aceeasi varsta la un loc si sa vezi cum reactioneaza fiecare. Am constatat ca a mea se simte ff bine intre baieti si mi s-a confirmat ca e innebunita dupa minge. oare o sa fie baietoi?

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristinamaria

Fetelor am vazut si noi pozele.. foarte frumoase!! Din pacate Rares al meu si-a fact in asa programul incat a dormit intre 3 si 6.30 Asta e... poate data viitoare!!
An@ multumim pt aprecieri! Pictura pe fata a facut- o o "zana" pe care am ichiriat-o pt petrecere! Daca vrei iti spun pe PM de unde...

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

chiar te rog sa-mi dau datele de contact, ca noi vom avea multi pici la petrecere si sigur le va placea... Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

LA MULTI ANI Antonio de Andradap!!!! Sa cresti mare, sanatos si frumos alaturi de mami, tati si toti ai tai! Sa fi fericit si iubit si zambaret!!!

LA MULTI ANI Erika de Irinuca_usa!!!! Sa fi fericita capsunica, sanatoasa si zambicioasa!

Am fost ieri la intalnire si am admirat niste capsunei si capsunici delicioase si m-am simtit foarte bine cu fetele. O sa pun si eu pozele diseara, pentru ca, bineinteles, de la serviciu nu merge webshots :)
Manu s-a simtit super bine, a fost elementul ei, si acasa si-a pastrat buna dispozitie, chiuia inainte de culcare ;)
Am admirat pe Stefanel de Doxinu, pe Cipri al Florentinei Roman, pe Patrick de Mary-Lou , pe Cosminel si Iris ai Piticai, pe Tudor Catalin Tudorcatalin, pe Alex de Chowpersa si pe verisoara lui, pe Ana de @An, pe Mara a Gravidutei, pe Davidutz de Alyna24, pe Razvan de Kokiy, pe Matei de Tamarasapt, pe Bob de Ella, pe Andrei Petit de Ancamari, pe Anais si Andrei de Corap, Darius de Alina25 (cu bebe in burtica ), si bineinteles pe sarbatorita de sambata, Maya de Mica ;)

Toti sunt niste frumosi, fiecare special in felul lui, delicati sau voinicei, blonzi sau bruneti, cu ochi albastrii, caprui, verzi sau negri, cretulini sau cu parul drept, timizi sau plini de veselie

Si tot ieri mi-am dat seama ce cadou sa ii fac lui Manu de ziua ei - o masinuta! Aduna toate masinutele baietilor si nu mai vroia sa le dea drumul!

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Salut, mamici!

Am intrat pe fuga sa va spun ca am primit si noi tricoul - e tare dragut Sper sa am mai mult timp sa scriu zilelele urmatoare ca de la Paste incoace se tot iveste cate ceva: a murit bunicul sotului, mama mea e in spital se reface dupa operatie si nu mai am timp de net.

Va pup pe toate!

Am luat motul
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

LA MULTI ANI! ANTONIO de Andrada

sa cresti mare si sanatos

Capsunelul meu a fost terminat ieri,am ajuns acasa pe la 6:30,a mancat si de la 7:30, pana azi dimineta la 5 ,a dormit bustean.S-a trezit pe la 1 noaptea, a baut un biberon cu lapte si a adormit in continuare.Acum doarme iar.

Am vazut si celelalte poze,toti sunt frumosi si minunati.

Pupici la capsunici

Magda, mamai de Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2740014000102116445bbgegL

asta imi place la nebunie, plange cu gura pana la urechi

pozeTudor

Mergi la inceput

www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6080153" target="_blank">INTALNIRE CAPSUNEI

ia sa vedem, merge?

desi am dat titluri la poze, nu se vad aici...deci in poze apar:
An@ cu Ana, Alex cu Chowpersa cu sora si fetita ei, Cosmin si Piticasigogosica, Petit de Ancamari, Manu de Poohy, Florentinaroman cu Cip (cred..?), Ella, ...si restul mai recunoasteti voi.

edit: nu merge, desi i-am dat share..mai incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Buna fetele,
eu am putina treaba ,dar am intrat sa pun poze....Mica daca-mi dai PM cu parola o sa le pun si la comun....

Poze inlalnire

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput
Mergi la inceput