**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

La multi ani! Maya de Mica, asa esti de frumoasa! sa cresti mare si sa ii bucuri pe parintii tai!

Am vazut poze de la intalnire, foarte frumosi si mari capsuneii!

Carstea, vezi ca si cartoful normal fermeteaza, si marul copt e mai bun.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Foarte frumoase pozele de la intalnire! Super capsuneii/capsunicile!

Imi pare rau ca n-am ajuns. Este tati in sesiune, iar el fiind soferul...

Cand va fi urmatoarea intalnire? Pe asta n-o vom rata, cu siguranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor sunt asa de frumosi capsunicii nostriiiiiiiiiiiiii!!!!!!Asa de draguti ca se uitau la noi prin gardulet oameni de toate varstele.Tare mult mi-a placut! fetele si capsuneii!
am AICI POZELE DE LA INTALNEALA

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Frumoase pozele de la intalnire, foarte frumoase capsunelele, cum misunau ele prin iarba

Fain filmuletul pentru Maya

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Noi am venit in partea a doua a intalnirii asa ca am ratat poza de grup; nu-i nimic, poate la urmatoarea intalnire.

Am pozat si noi ceva capsunici:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/IntalnireCapsunici11Mai2008?authkey=Rl9zgle_rLs

Am vazut: Cosmin de Piticasigogosica, Petit de Ancamari, M de Tamara, Maya de Mica, Teodora de An@, Manu de Poohy, Mara de Graviduta, Alex de Chowpersa, Cip de Florentina, Anais de Corapino,Patrick de Mary_lou,Darius de Alina25, David de Alyna24,Tudor Catalin.

pe restul nu i-am mai prins sau nu i-am vazut la timp, ca eram preocupata cum sa-l fac pe sa nu urle.

Multumesc fetelor care nu s-au uitat la desi el si-a facut numarul de mai multe ori si a urlat; pana la urma s-a obisnuit si s-a plimbat printre capusnici fara teama.

vremea a tinut cu noi si a fost soare pana la 19:00; a fost foarte frumos sa vad atatea capsunici la un loc
Ar fi fost frumos sa fie si Oana cu Sonia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

La multi ani cu multa sanatate si numai bucurii!!!

Antonio de Andradap

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am admirat si eu capsunici si capsunele, tare frumosi toti si se pare ca s-au simtit bine impreuna!
Sper sa ajungem si noi la urmatoarea intalnire!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Fetelor am vazut si noi pozele.. foarte frumoase!! Din pacate Rares al meu si-a fact in asa programul incat a dormit intre 3 si 6.30 Asta e... poate data viitoare!!
An@ multumim pt aprecieri! Pictura pe fata a facut- o o "zana" pe care am ichiriat-o pt petrecere! Daca vrei iti spun pe PM de unde...

LA MULTI ANI pt ANTONIO!!!!! Sa fie sanatos si fericit!!!!!!!

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

fetelor va multumesc frumos pentru urari, a facut si Albert al meu un anisor
Sunteti niste dragute si sa ma iertati ca nu scriu dar sa stiti ca va citesc
Am vazut poze cu intalnirea si capsunicile sunt tare frumoase, cred ca v-ati distrat super. Imi plac tricourile, le-am vazut pe capsunei ca eu inca n-am primit nimic. Mai astept ca poate sunt mai departe si ajunge greu coletul
Va pupam si va utram si noi la toti la multi ani

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by mica0307

Am pus poze de la intalnire in Petrecerea Capsunicilor.

Cine a mai facut poze sa le uploadeze aici. User name: mai_iunie2007, parola sa o cereti pe PM.

Mica, f k lumea pozele. Imi pare rau ca nu v-am prins pe toate. Ce-am reusit sa ma vad cu Corap (apropo, profit de ocazie sa-i fac reclama http://picasaweb.google.com/margelutesiaccesorii. Face niste accesorii super. Eu am luat o bratara de la ea si sunt ffff incantata. )

Parola este aceeasi ca la mailul comun? O sa incarc si eu pozele facute de mariu, inca nu m-am uitat sa vad cum au iesit. Eu le-am mai prins pe Ella (super Bob, ce tot zici tu ca e antisocial; era doar mai serios), Ancamari (mi-a placut f mult de ea, foarte volubila, iar Andrei Cristian a stat foarte cuminte. Asa e de obicei?), Poohy (super cretulina Manu, are niste ochi superbi), Kokiy (sper ca nu te-am confundat , la fel, mi-a placut mult de voi si de somnoriciul tau ), Piticasigogosica (dragoste mare, mi-a placut mult lipiciosul tau ), An@ (blondina ta e foarte finuta, pacat ca nu v-am prins mai mult). Sper ca n-am omis pe nimeni. Nici noi nu am stat foarte mult, am tras apoi o tura prin parc. Sper sa ne mai intalnim, poate prin vara, sa fie cald afara.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput