**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chris27/chris27.jpg)
chris27 spune:
Salutare la gagici/Hora bucuriei!....(pe muzica de la:joaca fete si baieti/hora bucuriei)...La multi ani sarbatoritilor zilei!...Primavara sa va fie viata mereu!...Albert e la gradi,Daphne s-a apucat de alpinism pe o masuta mica si eu...pot fi iarasi cu voi!...De dimineata era cam intunecat pe la noi...dar acum iasa soarele...ce bine!!!!!Am scos tarcul afara si...urmeaza o noua zi ,pe cinste!!!Suntem negrese amandoua...Am gasit burta de vita frumoasa de tot,asa ca azi am in meniu:ciorba de burta si limba de porc cu pireu si salata de...nu stiu inca ce...Sunt curioasa daca o sa-i placa pupezei ciorba de burta(o fierb in oala sub presiune si iasa moale....).A crescut ditamai tufa de leustean...si am mereu frunze de patrunjel proaspat...Ma gandesc ca si cu "gradina "asta a fost o adevarata peripetie.Nu am vazut pe nimeni sadind ceva.Asa ca...am luat un harlet,am sapat putin de tot ,am pus semintele(in februarie),le-am acoperit cu pamant si...am sarit peste ele...sa stea bine infipte in pamant...Si totusi a iesit!Si morcovul...si patrunjelul...Mai e putin si dau lectii de gradinarit!(glumesc desigur)...Dafnel (coada de purcel)e sustinatoarea mea.Ma straduiesc sa o invat ca nu tot ce-i verde se si mananca...pt ca daca o las libera prin curte se comporta de parca ar fi iesit la pascut.Iar joaca la nisip e in mintea mea o adevarata vanatoare de instincte(unde-i pietricica?Nu-i...i-o iau din mana,din gura....)V-am scris ca mi-am descoperit un talent nou?Sunt furacioasa...Am furat o magnolie din parc si am sadit-o in fata casei...Copiilor le-am spus ca am primit-o de la cineva(pai cum sa stie ei ce facem noi,noaptea?!?m-a ajutat si sotul s-o furam...impreuna am pus la cale...daca ne prindea cineva aveam scenariul pregatit:eram in toiul iubirii,faceam dragoste ,eu ma tineam de magnolie...ea s-a rupt.....Asa ca...daca ma vedeati la stiri.....
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ancamari spune:
Graviduta - La Multi Ani! Multa fericire si implinirea tuturor dorintelor!
La Multi Ani si La Multe Lunisoare sarbatoritilor acestor zile!
Imi cer scuze pt intarziere si nenominalizare, eu nu mai reussec sa citesc zilnic, iar am cateva pagini restanta si multe poze nevizionate inca.
Sanatate puilor bolnaviori!
Poohy - sambata iti trimitem pozele, scuze ca nu reusim mai repede.
Liviana - multumesc frumos pt tricouri, ieri am reusit sa-l ridic pe al nostru si pe al Tamarei. Astia la posta romana sunt praf, nu mi-au trimis aviz, ci reaviz; venise coletul de vineri dar sambata a fost sotul la posta si i-au zis ca nu e nimic.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie
CHOWPERSA spune:
La multi ani CAPSUNICILOR care isi sarbatoresc ziua astazi fie an sau lunisoare.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
miniuta spune:
didialex, sa stii ca nu ma las strigata (spre deosebire de elteka si pepsi care au disparut de multisor!), dar nu am avut timp de calc. ieri am fost in oras cateva ore ca imi trebuiau musai haine..nu am slabit cat am crezut si a venit vara si si si. apoi am stat si l-am pazit pe david care a facut febra. 39, 2 avea ieri, asa ca dupa-masa nu am mai iesit afara. era cald si lui ii place sa stea numai in soare, pe asfalt si in fata casei sa urce scarile de o mie de ori. asa ca nu am mai riscat sa-l mai tin si-n soare ca sa ii creasca si mai mult temp. pe seara i-am dat o doza de panadol, dar dimineata avea inca 38,2. nu stiu daca e doar reactia de la vaccinul de sapt trecuta (mmr-ul) sau nu...il mai pazesc azi si o sa vad daca ma duc la dr sau nu. el e vesel, mananca normal, bea, se joaca...doar ca are febra. oare cat il tine febra asta??? asa a inceput si la voi enterocolita asta, nu???? offff, ca tare ma tem...
sapt viitoare vin ai mei la noi asa ca o sa am si mai putin timp de net. dar asta e...
va pup si va doresc la toti numai bine.
azi avea iar 38,2
mamica lui david(21.05.2007)
Madi spune:
quote:
Originally posted by An@
URGENT: Poohy, Madi sau cine a mai fost la dr. Palicarie... i-ati dat ceva si ei sau doar ati platit consultatia????
Imi trebuie un raspuns cat mai repede ca dupa-amiaza mergem si noi si sa stiu..
Multumesc!
mami de Ana (22 mai 2007)
Mami de Ana nu i-am dat nimic. Doar am platit consultatia. Sincer, atunci cand am fost, cum eram disperata ca Ana nu manca nimic, nici nu m-am gandit la asta
![](icon_smile_blush.gif)
Despre degetel - azi de dimineata am fost cu Ana la dermatolog pentru ca a facut o dermatita pe fata (are bubite pe buza superioara si sub ochi) si i-am aratat doctorului si degetul, care este si el plin de bubite si rani
![](plang.gif)
![](pupic.gif)
Madi si
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corap/corap.jpg)
corap spune:
repede si eu, cat m-or lasa pruncii. acum se bat, deci am 5 minute pauza ;) wrong, tocmai i-am scos dintre canapea si spatar pe amandoi.
acuma repejor:
la multi ani, graviduta -am vazut cu intarziere
la multi ani, capsunici mici!
turta/motz
nu are absolut nicio legatura cu crestinismul sau ortodoxia.este o traditie care variaza de la o zona geografica la alta.
noua ni s-a taiat motul, desi eram fete -in dobrogea nord se taie mot si la fete si la baieti. de turta am auzit abia cand m-am mutat la bucuresti.
prin urmare eu tot mot am taiat la mandra, in primul rand pentru ca-i intra parul in ochi si in al doilea rand pt ca am uitat sa cumparam turta . sor-mea i-a rupt turta fetei ei, ca era obosita si n-ar fi stat sa-i taie pleata
cand: inainte, dupa sau fix la un an - iarasi nu conteaza - nu va agitati atata, e doar o traditie, un prilej de petrecere. chiar nu conteaza!
by the way, stie cineva semnificatia lucrurilor de pe tava? fi-mea a ales un foarfece, dup-aia o papiota de ata si la urma o bijuterie.
pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, fug sa vad ce mi-au mai devastat plozii, ca au fost cam tacuti
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
An@ spune:
Madi, Graviduta, multumescpt raspuns legat de bani!
Madi, intreb si de deget ca si pe mine ma intereseaza. O sa intreb si de lapte dupa 1 an si cat mai dau vigantol, ...CE SA MAI INTREB???
Noi nu ne ducem pt o problema anume, ci mai muilt pt un consult general ca tot ziceam ca merg la ea sa-si dea cu parerea de ce Ana mea nu creste ca in grafice . Asa ca daca mai aveti intrebari, ziceti repede, ca fac lista si plec...
Madi, am citit si eu despre chestia aia amara, cica e pt provocarea vomei in nu stiu ce situatii, si parca nu se recomanda la copii asa mici...poate ma insel...mai citeste pe net, la parintii intreba e un topic. De ce nu incerci si tu cu leocoplast (dar sa fie d-ala din rola care se lipeste bine, ca daca il inmoaie sa nu-i cada, sa-l inghita, Doamne fereste).
Am vorbit acasa si a mea a adormit fara deget, again!! Da, a marait ceva, a luat-o putin in brate...dar a adormit fara deget!!
Edit: ca mi-am adus aminte ca a fost de curand o emisiune pe euforia ("de-a mama si de-a tata" cu Liliana Stefan prezentatoare) si a avut invitati dr si psiholog si au vorbit de suptul degetului. Nu am prins de la inceput si nu stiu ce au recomandat la copii asa mici, dar stiu ca a zis sigur ca nu recomanda chestia aia amara din farmacie si nici piper, pelin, ...pe deget. Am auzit doar metode pt copii mai mari, cu care poti vorbi si ii poti motiva altfel. (povestea de o fetita de 6 ani careia ca masura extrema, ca nu stiu ce facuse de la deget in gura, i-a bagat mainele in ghips pt 1-2 sapt (dar a subliniat ca a fost o masura extrema)).
Acum chiar plec, poate ma iam timp si intru de acasa sa vad daca mai aveti intrebari.
Madi spune:
quote:
Originally posted by An@
Madi, Graviduta, multumescpt raspuns legat de bani!
Madi, intreb si de deget ca si pe mine ma intereseaza. O sa intreb si de lapte dupa 1 an si cat mai dau vigantol, ...CE SA MAI INTREB???
Noi nu ne ducem pt o problema anume, ci mai muilt pt un consult general ca tot ziceam ca merg la ea sa-si dea cu parerea de ce Ana mea nu creste ca in grafice. Asa ca daca mai aveti intrebari, ziceti repede, ca fac lista si plec...
Madi, am citit si eu despre chestia aia amara, cica e pt provocarea vomei in nu stiu ce situatii, si parca nu se recomanda la copii asa mici...poate ma insel...mai citeste pe net, la parintii intreba e un topic. De ce nu incerci si tu cu leocoplast (dar sa fie d-ala din rola care se lipeste bine, ca daca il inmoaie sa nu-i cada, sa-l inghita, Doamne fereste).
Am vorbit acasa si a mea a adormit fara deget, again!!Da, a marait ceva, a luat-o putin in brate...dar a adormit fara deget!!
Mami de Ana eu as mai avea o nedumerire (acum sa profit, daca pot
![](icon_smile_wink.gif)
M-am gandit si eu sa ii pun leucoplast, dar cum acum e "faultat" ma gandesc ca se vindeca mai repede la aer. Astept sa imi spui si ce va zice Palicari...
![](pupic.gif)
Madi si
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corap/corap.jpg)
corap spune:
opa, a adormit anais, sa raspund si eu cate ceva
madi, si eu am citit ca-i traumatizant sa scoti degetelele din meniu, copiii gasesc mult confort in a suge degetul. mai mult decat disconfortul de la bubite. incearca sa-i dai alt deget pana trec ranile si a-l mentii uscat (pe cat posibil) pe degetul preferat. alt sfat nu prea am, ca ai mei n-au supt nici degete, nici suzete.
didi multa sanatate copilasilor !
gata! am si citit tot, sunt "la zi" cu aventurile capsuneilor!
poze cu noi aici si de la motz aici
pupici
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri