**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 21

Madi spune:
quote:
Originally posted by An@
am notat.
vezi ca am editat mesajul de mai sus..
mami de Ana (22 mai 2007)
Am citit! Nu i-l mai cumpar atunci...o sa incerc alte variante. Eu deocamdata nu vreau neaparat sa o dezvat sa mai suga degetul, vreau doar sa i se vindece. (Ti-am spus ca eu sunt stresata rau sa nu o traumatizez

Edit: am cautat pe net si am vazut ca lacul acela e recomandat la copii peste 30 de luni, asa ca nici nu se mai pune problema sa il cumpar.
Madi si

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

DidiAlex spune:
Miniuta, nu sunt 2 copii la fel Robert a facut MMP si nici o reactie. nici la retro. Fruntea sus.
David a facut febra si apoi laringita 5 zile de febra cand ia fost recomandat antibiotik pt ca se considera organismul slabit si nu putea sa lupte. apoi la 7 zile a debutat MDG.
Ce tort faci de 1 an? ai vazut pozele ca am facut si io paine minune si ai o reteta buna de Waffe?
Pepsica , il are pe David bolnavior. si pe 17 il aniverseaza pe Dominic.
Corapino. ce bronz au piticii?? super. si frumos la voi la motz. Asa e cu motzul. nu are legaturi religioase ci doar obicee, obiceee in bordee

DidiAlex spune:
revin..am studiat pozele lu Corap mai bine si ce bine e cu diferetza mika intre pui. I superbe personajele, in gradina, la neptun....

Madi spune:
quote:
Originally posted by corap
poze cu noi aici si de la motz aici
pupici
c & andrei-ardei14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
Corap am vazut pozele cu bebeii tai frumosi! Poza "o privire criminala" e chiar mortala!!

Madi si

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Madi spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
Pepsica , il are pe David bolnavior. si pe 17 il aniverseaza pe Dominic.
Pepsi sanatate multa la puiut mic si La multi ani pentru Dominic!
Madi si

Asa creste Ana

Graviduta spune:
quote:
Originally posted by corap
by the way, stie cineva semnificatia lucrurilor de pe tava? fi-mea a ales un foarfece, dup-aia o papiota de ata si la urma o bijuterie.

doxinu spune:
INTREBARE: cate mese au capsuneii vostrii pe zi?Dacac papa la paranz supita papa si felul 2?STEFAN papa supita cam 130 gr in zilele bune si dupa o ora vrea san.De fapt la el nimic nu depaseste 130 gr,oricat de bun ar fi.Va intreb ca imi este sa nu pape prea mult si supita si san sau oricare alta combinatie si san.STEFAN are cam 5-6 mese pe zi.
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan