**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by CHOWPERSA
Fotocartea am facut-o pe net(am comandat si poze la ei) si le ridici de la magazinele turbo pe care le alegi.

Foarte buna ideea! Textul presupun ca l-ai facut tu, nu?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

La multi ani capsinicilor care implinesc un an :

Alessia Ioana de Lulu26
Dominic de Mihamaora
Georgia de Androix,
Mihail Vladimir de Kid,
Darius Andrei de Alina25,
Bianca Elena de Katthy

Felicitari cpsunicilor care implinesc 11 lunisoare:

Alice de AlexAlice
Maria de Ralucami

Angiuta mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Revin si eu dupa o lunga absenta, cu toate ca am citit tot ce ati scris, n-am reusit sa mai scriu nimic...
Liviana, multumesc frumos pentru tricou, l-a luat mama luni de la posta si o sa intram in posesia lui abia pe 4. Abia astept sa-l vad.
Didi multa sanatate lui " Aschiuta"! Sa se faca bine cat mai repede!
Elteka cand ajungi in Berlin sa ma anunti neaparat caci mi-ar face placere sa ne intanlim!
Am vazut poze noi, niste scumpi toti capsuneii!

Sa povestim si noi un pic: ieri am fost la controlul de un an, la 11 luni si-o saptamana avem 9,120 kg si 76 cm, cam micuti cred eu, ma asteptam sa aiba peste 10 kg (nu-l mai cantarisem din ianuarie) dar la cat de prost mancam...de 4 zile nu mananca aproape deloc, vrea doar san iar ieri toata ziua doar san a baut, imi venea sa ma dau cu capul de pereti, sper ca azi sa fie mai bine. Ca de obicei, sfaturi despre mancare nu prea am primit de lapediatru, ne-a spus doar ca de la un an poate manca aproape tot ce mancam si noi... lapte de vaca ne-a zis ca dupa un an sa-i dam si din ala de 1,5 grasime.
Am facut si vaccinul si doctorul ne-a zis ca-o sa face febra peste 2 saptamani, vaccin mai facem iarasi peste o luna.
Cam atat ca s-a trezit Vladut...

Angiuta mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

URGENT: Poohy, Madi sau cine a mai fost la dr. Palicarie... i-ati dat ceva si ei sau doar ati platit consultatia????
Imi trebuie un raspuns cat mai repede ca dupa-amiaza mergem si noi si sa stiu..

Multumesc!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by An@

URGENT: Poohy, Madi sau cine a mai fost la dr. Palicarie... i-ati dat ceva si ei sau doar ati platit consultatia????
Imi trebuie un raspuns cat mai repede ca dupa-amiaza mergem si noi si sa stiu..

Multumesc!

Din cate imi amintesc, una dintre fete a zis ca Palicari nu a vrut sa primeasca nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Graviduta, la multi ani fericiti!!!
Alessia Ioana de Lulu26, Dominic de Mihamaora, Georgia de Androix, Mihail Vladimir de Kid, Darius Andrei de Alina25, Bianca Elena de Katthy, Alice de AlexAlice, Maria de Ralucami

Am vazut si pozele de la intalnire. Toate capsunicile sunt minunate!!!

Graviduta, parca tu intrebai de cont in banca pentru astia mici. Uite un articol cu oferte speciale www.cotidianul.ro/superbebe_vrea_cont_in_banca-45716.html" target="_blank">aici

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

asaaaa, acum sa le luam pe rand...

Chowpersa, felicitari pt maseluta. Da' ce precoci sunteti!. Super ideea cu cartea, poate fac si eu..cat dureaza de cand comanzi si pana e gata?

Graviduta, pai de ce n-ai zis mama draga ca vrei cadou imprimanta, ca m-a pricopsit sotu' cu o imprimanta din germania pt scos poze, care nu e inca instalata de 5 luni si imi vine s-o arunc pe geam de cate o ri o strg de praf pe birou...asa ca mai bine ti-o faceam tie cadou de cat sa omor sotu'.

Chris, tare draga imi esti!! Mesajele tale ma ung la suflet... imi place cum te bucuri de lucruri simple, de natura,...ti-am admirat curajul de a lasa tot confortul si a te inhama la construirea unei case, cu 2 copii mici dupa tine...cum spui mereu o vorba buna pt orice fata care are copilul bolnavior...SUnt convinsa ca vei fi rasplatita insutit pt sufletul tau frumos. Pacat ca nu poti scrie mai des.

Madi, frumoasa domnisoara ai!! mi-au placut pozele voastre!! sunteti o familie frumoasa.
Cu suptul degetului ... l-a fix! si noi avem aceeasi problema de la 3 luni de cand a renuntat la suzi! si a mea facuse o batatura la un moemnt dat. are perioade cand suge degetul mai des (cred ca legat de dinti )sau mai rar: cand ii e foame, somn sau se plictiseste. Nici eu nu i-l trag din gura sau sa-i dau peste mana. Am citit ce am gasit despre asta, diverse metode si cum ca nu ii afecteaza gura sau dintii inca, dar tot mi-e frica. Nu vreu o fetita botoasa!
De ieri am inceput operatiunea "FARA DEGET!". I-am pus leocoplast pe deget, din ala de se lipeste bine. Rezultatul: din 4 ore cate dormea peste zi nu a dormit decat max 2, dar aseara a picat rapusa si a adormit fara deget. Dimineata dupa biberon (la 5:00) la fel a adormit fara deget in gura (se foieste ce se foieste, eu o mangai, ia puisorul de perna in brate, ma trage de par, adica se joaca cu parul meu, si adoarme in final). SUnt curioasa cum va fi azi peste zi, ca ziua e mai greu de adormit..si daca nu adoarme cand trebuie face niste crize de plans rau, rau. Sper sa rezist, sa nu cedez si sunt convinsa ca scapam de deget.
Nu cred ca e traumatizanta metoda (am urmarit-o si am vazut ca la ea e ca un gest reflex...m-am gandit ce spun cei ce vor sa se lase de fumat, ca de fapt e greu de dezvatat gestul de a duce tigara la gura, ca nu au ce fac cu mainile...nu stiu daca e buna comparatie, dar asa pare si la ea); e mica si cred ca se paote dezvata mai usor acum decat pe la 4-5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Alessia Ioana de Lulu26

Dominic de Mihamaora

Georgia de Androix,

Mihail Vladimir de Kid,

Darius Andrei de Alina25,

Bianca Elena de Katthy

LA MULTZI ANI!!!! sanatosi, fericiti si norocosi

salutare de la noi.

Multzumim de urari. sutnem pe drumul cel bun. mereu apare cate un nou hop. vroiam sa va recomand o crema pt arsuri, e perfecta, R al meu in 8 zile era ca nou. el s-a ars duminica si io abia marti l-am dus la dr. Dar dureri nu a avut decat duminika. curajos baiat, cum mi-a spus pediatra.
asta e crema Flammazine sustantza activa este aici.
Imi trebuie reteta pt ea. Pediatra mi-a spus ca e un antibiotik care il foloseste clinicile de arsuri. As vrea in casa, just in case, dar nu imi da reteta :)

Am citi in diagonala din urma, frumoase poze de la intalnire. Of distantza asta!

Carstea & Flore, ce fac piticii?

Angiuta, nici un pediatru nu se avanta sa recomande mancare la piticii. te trimit la nutritionist.

Scrie o lista. io asa am si pt noi cu ciorbe si fel 2 sau salate. si le permut non stop.

Lu David cand il am sanatos ii dau:
1 zi, ou, apoi carne de pui carne de vitel (kalb, asta o recunosti si dupa culoare, e mai ros nu e cizma) peste. Aici io ii dau Schollen + Zander, ii dau paste Vollkorn sau iaurt de la Aldi bio sau borcanele sau banana sau i-am luat ieri Frischkäse.. io am inceput sa ii dau sare decand cu MDG asta pt a reduce riscul dezhidratarii.
Am mers la R pe pricipiul sa am o ciorba/ supa in casa chiar daca nu am cafea :) Iti cumperi, sa ai nonstop, legume congelate, nu amestec ci smple: conopida, brocoli, fasole verde , mazare, spanac. ciorbele, atunci cand nu am bors, taratzea o cumpar de la Alnatura, o acresc cu lamaie. Nu-s fan plicuri/cuburi de nici o forma.
Cat despre greutate, m-am uitat acu in carnetel, pt baiat cu 76 cm si 9,1 kg esti in grafic, chiar bine.uite, noi pe 07 martie cand a fost facut controlul6 (U6) aveam 9 k si 78 cm. iti dau scan si eram bine.
Robert mi-a fost mai dolofan, dar io stiu ca nu e un atu un copil dolofan in crestere pt ca atunci cand ei vor inceta sa creasca se vor dezvolta la orizontala.
in fine, Cum merge cursul?

Miniuta & Elteka unde sunteti??? Dar stiu ca va lasati strigate, nu gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

quote:
Originally posted by An@

Chowpersa, felicitari pt maseluta. Da' ce precoci sunteti!. Super ideea cu cartea, poate fac si eu..cat dureaza de cand comanzi si pana e gata?

dureaza cam 10 zile.Te informeaza pe mail.

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

quote:
Originally posted by CHOWPERSA
Fotocartea am facut-o pe net(am comandat si poze la ei) si le ridici de la magazinele turbo pe care le alegi.

Foarte buna ideea! Textul presupun ca l-ai facut tu, nu?

Descarci programul de la ei si cartea efectiv o faci tu.Pui ce text vrei , comentezi fotografii, le asezi cum vrei in pagina, pui ce fundal doresti.....cum crezi ca-ti place...ai si modele de asezare in pagina si fundale prestabilite dar daca nu-ti plac schimbi.E super usor de facut.Modifici marimea pozelor, a textului,alegi tipuri si culori de text,poti modifica luminozitate, contrast le pui in oglinda...etc.
Dupa aceea incarci fotocartea , te inregistrezi alegi magazinul unde sa o livreze(ai o lista)si astepti mail de confirmare.Cand e gata te anunta tot pe mail cand sa o ridici.Plata se face la ridicare.

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput